Przeszlosc seksualna kobiet
Napisano 20 stycznia 2010 - 17:38
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 08 lutego 2010 - 17:32
Dla mnie czyjaś przeszłość seksualna jest prywatną sprawą danej osoby. Może mieć i z tysiąc partnerów, może być i prostytutką, to nie ma znaczenia, jeśli właśnie ta jest przeznaczona mi.
I nawet lepiej, że nie jest dziewicą. I zna swoje ciało, wie co lubi i jak to pokazać.
Ps. Brawo Nie(d)oceniona za komentarz. Wyjaśnia wszystko i jest bardzo konkretny
Napisano 27 lutego 2010 - 14:54
Trochę poczytałem w tym temacie. Śmieszny kolega. I wszystko przerażające dla niego.
Dla mnie czyjaś przeszłość seksualna jest prywatną sprawą danej osoby. Może mieć i z tysiąc partnerów, może być i prostytutką, to nie ma znaczenia, jeśli właśnie ta jest przeznaczona mi.
I nawet lepiej, że nie jest dziewicą. I zna swoje ciało, wie co lubi i jak to pokazać.
Ps. Brawo Nie(d)oceniona za komentarz. Wyjaśnia wszystko i jest bardzo konkretny
Każdy ma swoje priorytety. Niektórzy chcą mieć dobrze prowadzącą się partnerkę, gdyż sami się szanują
Napisano 27 lutego 2010 - 15:41
Każdy ma swoje priorytety. Niektórzy chcą mieć dobrze prowadzącą się partnerkę, gdyż sami się szanują
Czy to oznacza, że poznam osobę lekkich obyczajów np. zakocham się wzajemnie i co? Nie szanuje się
Dobrze prowadzić to się powinno auto, a ludzie są różni i mają swoje wady i zalety.
Czy szanowanie siebie, to mieć partnerkę bez skazy?
Takich ludzi nie ma.
Napisano 27 lutego 2010 - 15:58
Napisano 28 lutego 2010 - 08:05
Skazy są różne. Osobiście wolę dziewczynę, która np. w inny sposób się wyszalała, natomiast pod względem seksualnym zbyt wiele nie nabroiła
A ja osobiście wolę taką, co pod względem seksualnym nabroiła. To nie jakaś skaza tylko doświadczenie. I wie co lubi i potrafi to pokazać...Marzenie.
Ps. Jak ty taki, to żadna ci prawdy nie powie o swej przeszłości. Więc żyj w niewiedzy kolego ha ha
Napisano 28 lutego 2010 - 14:08
Napisano 28 lutego 2010 - 14:16
zawsze mi się wydawało że nie jesteś prawiczkiem z wyboruNie po to jestem prawiczkiem, by brać się za panie po przejściach
co do przeszłości kobiet, no niestety tak świat funkcjonuje że kobiety które mają przeszłość seksualną są uznawane za grzesznice, że się żle prowadzą, natomiast faceteom uchodzi to na sucho...to jest na tyle osobista sprawa, że cieżko cokolwiek powiedziec, ale mam nadzieje ze mojemu facetowi nigdy moja przeszłość nie będzie przeszkadzała, a ja wcale nie uważam że mam ją jakąś burzliwą, dziewicą nie jestem, ale żebym się puszczała to do tego mi daleko ...
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 28 lutego 2010 - 14:34
Napisano 28 lutego 2010 - 17:54
Marzenie? Zawsze można zdobyć doświadczenie z kimś kogo się kocha.A ja osobiście wolę taką, co pod względem seksualnym nabroiła. To nie jakaś skaza tylko doświadczenie. I wie co lubi i potrafi to pokazać...Marzenie.
Znam dziewczynę, nie jeden przeszedł przez jej łóżko. Zresztą każdy "taką" zna.
Jeśli będąc facetem miałabym chcieć taką "wymarzoną" dziewczynę to ja dziękuję.
Wiem że często się nie zabezpiecza, więc dzięki za jej dotychczasowy dobytek.
Pewnie zyskała coś więcej niż tylko doświadczenie.
Żadna? Bo wg Ciebie to dziewice wymarły?Ps. Jak ty taki, to żadna ci prawdy nie powie o swej przeszłości. Więc żyj w niewiedzy kolego ha ha
Poza tym.... skoro jest Ci fantastycznie jak słuchasz ilu facetów przewinęło się przez łózko Twojej laski to pogratulować.
Napisano 28 lutego 2010 - 18:01
Napisano 28 lutego 2010 - 18:07
a kto powiedział ze nie zdobywała doswiadczenia z facetem , którego kochała. :->A ja osobiście wolę taką, co pod względem seksualnym nabroiła. To nie jakaś skaza tylko doświadczenie. I wie co lubi i potrafi to pokazać...Marzenie.
Marzenie? Zawsze można zdobyć doświadczenie z kimś kogo się kocha.
ja miałam wrazenie ze jemu chodzi , ze jak on tak strasznie boi sie ze kobieta mogła grzeszyc to ona bedzie wolała mu sie nie przyznawac.Ps. Jak ty taki, to żadna ci prawdy nie powie o swej przeszłości. Więc żyj w niewiedzy kolego ha ha
Żadna? Bo wg Ciebie to dziewice wymarły?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 lutego 2010 - 18:12
Źle zacytowałaśa kto powiedział ze nie zdobywała doswiadczenia z facetem , którego kochała
Dla mnie to wynika z wypowiedzi.
A może akurat trafi na taką która nie nagrzeszyła? No bez przesady, są jeszcze takie dziewczyny... Chyba...ja miałam wrazenie ze jemu chodzi , ze jak on tak strasznie boi sie ze kobieta mogła grzeszyc to ona bedzie wolała mu sie nie przyznawac.
Napisano 28 lutego 2010 - 18:12
Napisano 28 lutego 2010 - 18:15
Już kiedyś o tym pisłeś i powtarzasz się.Liczy się tu i teraz.Kocha się partnera z całym jego dobytkiem życiowym i z różną przeszłością.Dla mnie np. dobre prowadzenie się kobiety i jej kręgosłup moralny są ważniejsze od umiejętności życiowych
Napisano 28 lutego 2010 - 18:20
Napisano 28 lutego 2010 - 18:22
To poszukaj sobie cnotliwą Zuzannę i nie podnoś ludziom ciśnienia.W koło Wojtek piszesz to samo.Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która by mi się kojarzyła z ladacznicą i budziła we mnie kontrowersje moralne
Napisano 28 lutego 2010 - 18:32
Napisano 28 lutego 2010 - 18:34
ponieważ pomimo upomnień prawiczek dalej kontynuuje dyskusje i dalej nie wnosi nic nowego do tematu (post usunięty), aby uniknąć kolejnych stron dokładnie o tym samym i utrzymanych na podobnym poziomie, zostaje on zamknięty
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.