Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Przeszlosc seksualna kobiet

• Zamknięty Temat jest zamknięty
78 odpowiedzi w tym temacie

#41 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:01

Tak. Najlepiej nie wiedzieć nic i związać się z dziewczyną, która doprawiała rogi, robiła lody dresom na dyskotece, była galerianką albo prostytutką w agencji towarzyskiej <bezradny></span>

#42 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:22

prawiczek sam, śmieszny jesteś. A myślisz, że taka dziewczyna, która jest galerianką, robiła lody dresom na dyskotece i miała takąąąą bujną przeszłość, przyznała by Ci się do tego? Jeśli myślałaby o tobie poważnie, to na pewno zachowałaby całą swoją przeszłość dla siebie, chociażby żebyś się nie zgorszył i jej nie rzucił. Pomyśl realnie.

#43 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:26

To jest więc właśnie najgorsze, że dziewczyny takie rzeczy ukrywają. Dobrze, że nie obracam się w takich kręgach, gdzie łatwo spotkać takie dziewczyny, dla których to chleb powszedni. Niestety wiem, że nawet normalna, miła i sympatyczna, niewyzywająca, elokwentna i ogólnie rozgarnięta, sprawiająca wrażenie wrażliwej i uczuciowej dziewczyna mogła mieć w swoim życiu epizod z lodem na dyskotece

#44 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:31

To jest więc właśnie najgorsze, że dziewczyny takie rzeczy ukrywają

i dobrze ze wiele dziewczyn tak robi bo nie kazdy facet to zrozumie.

[ Dodano: 2010-01-20, 16:33 ]

Niestety wiem, że nawet normalna, miła i sympatyczna, niewyzywająca, elokwentna i ogólnie rozgarnięta, sprawiająca wrażenie wrażliwej i uczuciowej dziewczyna mogła mieć w swoim życiu epizod z lodem na dyskotece

i co ???najlepiej je ukamienowac :-D
Sa dziewczyny kótre maja bujne zycie erotyczne ale w penym momencie zaczynaja rozumiec ze to nie było dobre i zaczynaja miec inne podejscie do temtu.
A co do róznych "ekscesów" to kobiety bedace w stałych zwiazkach tez eksperymentują z róznymi forami seksu.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#45 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:35

Facet ma prawo nie być z kobietą, która mu nie odpowiada. Jeśli facet w czasie spotkań wyraźnie podkreśli i zaznaczy, że bardzo mu zależy na kobiecie bez mrocznej przeszłości, to honorowa kobieta powinna się przyznać, że aniołkiem nie jest i dać mu wolny wybór

#46 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:35

mogła mieć w swoim życiu epizod z lodem na dyskotece

ty masz na tym punkcie jakąs obsesje czy co? piszesz o lodzie w każdym poście :-?

a tak powaznie to współczuje twojej lasce jeśli ją bedziesz miał bo z takimi przekonaniami , choć ona będzie twierdzić że nie ma burzliwej przeszłości seksualnej ty pewnie i tak jej nie uwierzysz...i będziesz ją męczył tym całe życie...

#47 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:40

Nikogo bym nie oskarżał. Czasem się to po prostu czuje, że trafiło się na dziewczynę z zasadami. Takiej prawie od razu można zaufać, bo czuć, że taka dziewczyna to solidna firma. Poza tym staram się sprawiać i podkreślać wrażenie faceta porządnego, solidnego, lojalnego, honorowego, uczciwego, z zasadami, nie będącego lowelasem itp. żeby odstraszyć co bardziej grzeszne dziewczyny

#48 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:43

ty masz na tym punkcie jakąs obsesje czy co? piszesz o lodzie w każdym poście

też to zauważyłam właśnie :D
chyba takie robienie loda w dyskotece przez dziewczynę jest jakimś twoim marzeniem seksualnym, że tak w kółko o tym gadasz <umieraam></span>

każdy ma jakąś przeszłość za sobą - jedni lepszą inni gorszą ale przecież kazdy zasługuje na drugą szanse jeśli chce stać się lepszym człowiekiem. Więc nie rozumiem dlaczego ty szukasz dziewczyny czystej jak łza - takiego wyimaginowanego ideału, który - muszę cie niestety zaniepokoić - nie istnieje :mrgreen:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#49 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:44

A eksperymenty z seksem w związku to nie ekscesy, tylko normalny element współżycia płciowego między kochającymi się ludźmi

[ Dodano: 2010-01-20, 16:45 ]
Nigdy nie pisałem, że to ma być dziewica czysta jak łza. A kobiet, które seksu bez miłości nigdy nie uprawiały jest mnóstwo i wcale takie nie wyginęły

[ Dodano: 2010-01-20, 16:46 ]
Zresztą pisałem, że nikt święty nie jest i wyszaleć się można inaczej, nie mając przygodnych akcji seksualnych

Do ślubu nie czekam i też uważam, że to przesada. Dobrze, że robiłaś to świadomie, bo jak czasem czytam jakie za sobą dziewczyny mają przejścia (często nieświadomie, po prostu z głupoty), to aż mnie skręca. Nikt święty nie jest, generalnie jednak wolę dziewczyny, które nie mają za sobą specjalnych ekscesów związanych z seksem. Można w młodości szaleć na różne sposoby. Dziewczyna mogła czasem wagarować, spróbować trawki, zatańczyć pijana na stoliku w pubie, rozbić nietrzeźwa na balkonie dyskoteki kufel z piwem, przyjść do szkoły na lekcję z różowym irokezem na głowie, pójść do kościoła wyzywająco ubrana i spowodować zgorszenie w parafii, namalować odwrócony krzyż na szkolnej ławce albo w szkolnej toalecie i też mieć bujną młodość i to wcale bez seksualnych szaleństw

#50 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:55

Zresztą pisałem, że nikt święty nie jest i wyszaleć się można inaczej, nie mając przygodnych akcji seksualnych

mam pytanie czy ty przed tym jak zwiążesz się z dziewczyną to co, poprosisz ja żeby ci zaświadczenie od gina przyniosła, że jest dziewicą i jeszcze może pod przysięgą powiedziała że uprawiała seksu oralnego/analnego tec etc?!

przesadzasz moim zdaniem... :roll:

bo typ o którym piszesz istnieje, tylko że mieszka w klasztorze i jest nietykalny (zakonnica)

#51 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:58

Mylisz się, bo znam mnóstwo dziewczyn, którym przygodny seks ani szybkie pójście do łóżka z kimś nigdy się nie zdarzyły

#52 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 17:01

znam mnóstwo dziewczyn, którym przygodny seks ani szybkie pójście do łóżka z kimś nigdy się nie zdarzyły

to wspaniale, twórz z nimi związki i nie pisz na obsesyjnie ciągle tego samego, bo mnie ta gadanina już wydaje sie nudna i zaczyna działć na nerwy <bezradny></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#53 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 17:02

Na razie jakoś związku nie tworzę. Jeszcze wiele pracy nad sobą mnie czeka, żeby szukać sobie dziewczyny

#54 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 17:03

Męczę sie jak to wszystko czytam.Kolego zadna dziewczyna Ci sie nie przyzna do swojej bujnej przeszlosci.Jesli rzeczywiscie będziesz ją mocno kochac ,to nie będziesz jej wypytywac o cos co zdarzylo sie wieki temu.Będzie liczyc sie tu i teraz.Spadam stąd i tyle w temacie. :-P

#55 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 17:03

którym przygodny seks ani szybkie pójście do łóżka z kimś nigdy się nie zdarzyły

no mnie się też nie zdarzyły, mam jednego partnera od początku itd.. ale tu nie o to chodzi tylko o twoje podejście do sprawy bo uważasz się niewiem za kogo negując każdą laskę która nie jest dziewicą- a przeszłość seksualna kobiety to nie powinna być twoja sprawa, bo jak dziewczyna bedzie chciala to i tak ci prawdy nie powie, albo celowo cię okłamie i tak naprawde po co ci to?
nie naciskając na taki intymny temat osiąga się więcej niż zachowując się jak ty :roll:

#56 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 17:04

A manię na punkcie przeszłości kobiet może i mam, ale moja koleżanka uważa, że dopóki będę prawiczkiem to jest normalne, a potem mi samo przejdzie i już nie będę o tym tyle myślał

[ Dodano: 2010-01-20, 17:06 ]
Kobieta wcale nie musi być dziewicą, mogła uprawiać seks tylko z miłości, a pewne rzeczy zawsze mogą wyjść w praniu

#57 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 17:08

Czytam sobie co tu piszesz prawiczek sam, i nie wiem sama czego Ty oczekujesz od nas (forumek) <bezradny></span>
Mamy Ci idealną kobietę stworzyć czy co?

A poza tym to nawet jeśli robiła te Twoje ulubione "lody" (ulubione bo ciągle o nich mówisz) to co :?: :?: :?:
Przecież to nie jest koniec świata.
I taka kobieta może być dobrą, kochającą żoną i matką dla dzieci :roll:
A poza tym jak już dziewczyny wspominały myślisz że się przyzna do tego jeśli ją zapytasz :?: :roll:
Szczerze wątpię ;-)
A tak jeszcze całkowicie poza lodami i innymi przyjemnościami :lol:
to związek nie polega jedynie na sexie ;-)
Są inne ważne, a może i ważniejsze od tego rzeczy :!:

#58 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 17:13

Po prostu mnie ten temat emocjonuje i lubię się udzielać w dyskusjach o nim. Ja jestem tylko prawiczkiem, a dziewczyna mająca za sobą te już przysłowiowe lody w dyskotece też zasługuje na szczęście, jednak nie musi do mnie pasować. Preferuję bardziej subtelne kobiety, a nie tapeciary z wiejskich dyskotek

#59 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 17:16

Po prostu mnie ten temat emocjonuje i lubię się udzielać w dyskusjach o nim

twoje jałowe takie same ciągle wypowiedzi to nie dyskusja

Ja jestem tylko prawiczkiem

powiedzmy...

tapeciary z wiejskich dyskotek

gratuluje wysokiej kultury osobistej! :-/

#60 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 17:19

Nazywam rzeczy po imieniu. Dlaczego jako prawiczek miałbym się wiązać z dziewczyną, która w oczach większości społeczeństwa jest po prostu "puszczalska" (nie lubię tego określenia, nikogo nie potępiam, każdy ma wolną wolę). Ja szanuję wyzwolone seksualnie kobiety, mogę się z nimi przyjaźnić jak z żadnymi innymi, co nie zmienia faktu, że do mnie pasuje dziewczyna z takim samym, romantycznym podejściem do seksu jak ja. Jestem za równością równouprawnieniem między kobietami i mężczyznami i nigdy dziewczyny z luźnym podejściem do seksu, o ile nie zdradza i nie robi tego za pieniądze nie nazwałbym zdzirą, czy dziwką. Kobiety mają prawo sypiać z kim chcą, tak samo jak faceci. Nie jesteście od nas gorsze. Dlatego mnie denerwuje podejście, że jak facet miał wiele kobiet to macho, a jak kobieta miała wielu partnerów to zdzira i puszczalska. Potępiam to