Przeszlosc seksualna kobiet
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:01
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:22
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:26
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:31
i dobrze ze wiele dziewczyn tak robi bo nie kazdy facet to zrozumie.To jest więc właśnie najgorsze, że dziewczyny takie rzeczy ukrywają
[ Dodano: 2010-01-20, 16:33 ]
i co ???najlepiej je ukamienowacNiestety wiem, że nawet normalna, miła i sympatyczna, niewyzywająca, elokwentna i ogólnie rozgarnięta, sprawiająca wrażenie wrażliwej i uczuciowej dziewczyna mogła mieć w swoim życiu epizod z lodem na dyskotece
Sa dziewczyny kótre maja bujne zycie erotyczne ale w penym momencie zaczynaja rozumiec ze to nie było dobre i zaczynaja miec inne podejscie do temtu.
A co do róznych "ekscesów" to kobiety bedace w stałych zwiazkach tez eksperymentują z róznymi forami seksu.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:35
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:35
mogła mieć w swoim życiu epizod z lodem na dyskotece
ty masz na tym punkcie jakąs obsesje czy co? piszesz o lodzie w każdym poście
a tak powaznie to współczuje twojej lasce jeśli ją bedziesz miał bo z takimi przekonaniami , choć ona będzie twierdzić że nie ma burzliwej przeszłości seksualnej ty pewnie i tak jej nie uwierzysz...i będziesz ją męczył tym całe życie...
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:40
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:43
też to zauważyłam właśniety masz na tym punkcie jakąs obsesje czy co? piszesz o lodzie w każdym poście
chyba takie robienie loda w dyskotece przez dziewczynę jest jakimś twoim marzeniem seksualnym, że tak w kółko o tym gadasz
każdy ma jakąś przeszłość za sobą - jedni lepszą inni gorszą ale przecież kazdy zasługuje na drugą szanse jeśli chce stać się lepszym człowiekiem. Więc nie rozumiem dlaczego ty szukasz dziewczyny czystej jak łza - takiego wyimaginowanego ideału, który - muszę cie niestety zaniepokoić - nie istnieje
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:44
[ Dodano: 2010-01-20, 16:45 ]
Nigdy nie pisałem, że to ma być dziewica czysta jak łza. A kobiet, które seksu bez miłości nigdy nie uprawiały jest mnóstwo i wcale takie nie wyginęły
[ Dodano: 2010-01-20, 16:46 ]
Zresztą pisałem, że nikt święty nie jest i wyszaleć się można inaczej, nie mając przygodnych akcji seksualnych
Do ślubu nie czekam i też uważam, że to przesada. Dobrze, że robiłaś to świadomie, bo jak czasem czytam jakie za sobą dziewczyny mają przejścia (często nieświadomie, po prostu z głupoty), to aż mnie skręca. Nikt święty nie jest, generalnie jednak wolę dziewczyny, które nie mają za sobą specjalnych ekscesów związanych z seksem. Można w młodości szaleć na różne sposoby. Dziewczyna mogła czasem wagarować, spróbować trawki, zatańczyć pijana na stoliku w pubie, rozbić nietrzeźwa na balkonie dyskoteki kufel z piwem, przyjść do szkoły na lekcję z różowym irokezem na głowie, pójść do kościoła wyzywająco ubrana i spowodować zgorszenie w parafii, namalować odwrócony krzyż na szkolnej ławce albo w szkolnej toalecie i też mieć bujną młodość i to wcale bez seksualnych szaleństw
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:55
Zresztą pisałem, że nikt święty nie jest i wyszaleć się można inaczej, nie mając przygodnych akcji seksualnych
mam pytanie czy ty przed tym jak zwiążesz się z dziewczyną to co, poprosisz ja żeby ci zaświadczenie od gina przyniosła, że jest dziewicą i jeszcze może pod przysięgą powiedziała że uprawiała seksu oralnego/analnego tec etc?!
przesadzasz moim zdaniem...
bo typ o którym piszesz istnieje, tylko że mieszka w klasztorze i jest nietykalny (zakonnica)
Napisano 20 stycznia 2010 - 16:58
Napisano 20 stycznia 2010 - 17:01
to wspaniale, twórz z nimi związki i nie pisz na obsesyjnie ciągle tego samego, bo mnie ta gadanina już wydaje sie nudna i zaczyna działć na nerwyznam mnóstwo dziewczyn, którym przygodny seks ani szybkie pójście do łóżka z kimś nigdy się nie zdarzyły
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 20 stycznia 2010 - 17:02
Napisano 20 stycznia 2010 - 17:03
Napisano 20 stycznia 2010 - 17:03
no mnie się też nie zdarzyły, mam jednego partnera od początku itd.. ale tu nie o to chodzi tylko o twoje podejście do sprawy bo uważasz się niewiem za kogo negując każdą laskę która nie jest dziewicą- a przeszłość seksualna kobiety to nie powinna być twoja sprawa, bo jak dziewczyna bedzie chciala to i tak ci prawdy nie powie, albo celowo cię okłamie i tak naprawde po co ci to?którym przygodny seks ani szybkie pójście do łóżka z kimś nigdy się nie zdarzyły
nie naciskając na taki intymny temat osiąga się więcej niż zachowując się jak ty
Napisano 20 stycznia 2010 - 17:04
[ Dodano: 2010-01-20, 17:06 ]
Kobieta wcale nie musi być dziewicą, mogła uprawiać seks tylko z miłości, a pewne rzeczy zawsze mogą wyjść w praniu
Napisano 20 stycznia 2010 - 17:08
Mamy Ci idealną kobietę stworzyć czy co?
A poza tym to nawet jeśli robiła te Twoje ulubione "lody" (ulubione bo ciągle o nich mówisz) to co
Przecież to nie jest koniec świata.
I taka kobieta może być dobrą, kochającą żoną i matką dla dzieci
A poza tym jak już dziewczyny wspominały myślisz że się przyzna do tego jeśli ją zapytasz
Szczerze wątpię
A tak jeszcze całkowicie poza lodami i innymi przyjemnościami
to związek nie polega jedynie na sexie
Są inne ważne, a może i ważniejsze od tego rzeczy
Napisano 20 stycznia 2010 - 17:13
Napisano 20 stycznia 2010 - 17:16
twoje jałowe takie same ciągle wypowiedzi to nie dyskusjaPo prostu mnie ten temat emocjonuje i lubię się udzielać w dyskusjach o nim
powiedzmy...Ja jestem tylko prawiczkiem
tapeciary z wiejskich dyskotek
gratuluje wysokiej kultury osobistej!
Napisano 20 stycznia 2010 - 17:19