Przeszlosc seksualna kobiet
Napisano 06 lipca 2009 - 15:27
Napisano 21 lipca 2009 - 21:43
Napisano 13 sierpnia 2009 - 05:08
Co do tematu to uważam, że skoro wie ilu miałam partnerów nie powinien pytać jak było, ile razy, gdzie bo to już jest bez sensu.
Napisano 18 stycznia 2010 - 15:37
Napisano 19 stycznia 2010 - 20:04
Napisano 19 stycznia 2010 - 20:09
[ Dodano: 2010-01-19, 21:52 ]
Mój mąż wie to co powinien wiedzieć. Wyjaśniliśmy sobie to przed ślubem i więcej do takich rozmów nie wracamy. Bez sensu moim zdaniem wywlekać przeszłość. A faceci są niepoważni, chcieliby 25 letnią śliczną dziewicę za żonę, ale poznając 20-latkę po tygodniu się dobierają do niej. Swoja drogą nie wyszłabym za mojego męża nie sprawdzając jaki jest w łóżku hehe
Nie każdy facet taki jest
[ Dodano: 2010-01-19, 21:52 ]
nie rozumiem jak można być zazdrosnym po przeszłość, to jest głupie
Tu często nie chodzi o zazdrość, ale o to że przeszłość niektórych kobiet jest często wręcz mroczna
Napisano 20 stycznia 2010 - 08:32
ja myśle podobnie. nie wyobrażam sobie takiego kota w worku braćSwoja drogą nie wyszłabym za mojego męża nie sprawdzając jaki jest w łóżku hehe
Mnie sie takie myslenie wydaje lekko przesadzoneTeż bym chciał mieć taką żonę, która by przede mną żadnej przeszłości nie miała
Ja na przykłam mam przeszłość delikatnie mówiąc intensywną, a mój Chłop przedemną nie miał żadnej innej kobity, ale żadne z nas nie widzi w tym żadnego problemu
i to jest zdrowe podejście, w końcu chce być z nim, i to ilu facetów miałam przedtem zupełnie nic nie znaczy w chwili obecnej"co było a nie jest nie pisze się w rejestr"
mroczna, ąz brzmi dziwni, po prostu kobita szukała w życiu czegoś, a nie czekała na księcia z bajki ani na gwiazdke z nieba. Wydaje mi sie że wyroślismy z czasów kiedy same dziewice szły do slubuprzeszłość niektórych kobiet jest często wręcz mroczna
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 20 stycznia 2010 - 10:38
[ Dodano: 2010-01-20, 13:05 ]
Poza tym masz 22 lata, z chłopakiem jesteś ponad 4 lata, czyli w wieku 18 lat musiałaś już mieć intensywną przeszłość - nie zazdroszczę. Większość dziewczyn, które znam to w wieku 17-18 lat dopiero dziewictwo traciły albo nadal jeszcze dziewicami były, a bujna przeszłość w takim wieku to musi być coś przerażającego
Napisano 20 stycznia 2010 - 13:47
hmmm... to brzmi jak oskarżenie, ja się nie wstydzę tego co było, wszystko robiłam świadomie i jestem generalnie zadowolona ze swich wyborówPoza tym masz 22 lata, z chłopakiem jesteś ponad 4 lata, czyli w wieku 18 lat musiałaś już mieć intensywną przeszłość - nie zazdroszczę
ale co w tym przerażającego?? Nie rozumiem wcale Twojego sposobu myslenia? Dla mnie przerażające jest czekanie z tym wszystkim aż do ślubu, choć człowieka aż "nosi"bujna przeszłość w takim wieku to musi być coś przerażającego
Napisano 20 stycznia 2010 - 13:54
Napisano 20 stycznia 2010 - 14:02
tu sie zgodzę, ja nigdy aniołkiem nie byłam, i wszystko co wymieniaszMożna w młodości szaleć na różne sposoby
mam zaliczoneDziewczyna mogła czasem wagarować, spróbować trawki, zatańczyć pijana na stoliku w pubie, rozbić nietrzeźwa na balkonie dyskoteki kufel z piwem, przyjść do szkoły na lekcję z różowym irokezem na głowie, pójść do kościoła wyzywająco ubrana i spowodować zgorszenie w parafii,
Napisano 20 stycznia 2010 - 14:05
[ Dodano: 2010-01-20, 14:09 ]
LadyNefretete, ja nic nie mam do osób z bujniejszą przeszłością seksualną. Po prostu przerażałoby mnie to u mojej partnerki. Po pierwsze - jestem prawiczkiem. Po drugie - taka osoba ma zupełnie inne podejście niż ja. Jednocześnie nie uważam takich osób za mniej wartościowe. Sam się ostatnio przekonałem, że dziewczyna nie zaliczająca się do świętych, mająca za sobą dość bujną przeszłość seksualną jest jedną z najbardziej wartościowych koleżanek jakie mam i zawsze mogę na nią liczyć, pokazała że jest prawdziwą przyjaciółką i że liczę się dla niej bardzo (a ona dla mnie)
Napisano 20 stycznia 2010 - 14:21
a to akurat sie zgodzę, bo niektóre panny faktycznie pstro w głowach mają, nawet sama w gimnazjum takie koleżanki miałam co na podryw do toalet jechały na jakies imprezyKiedyś to ludzie szaleli na różne sposoby, a teraz to dziewczyny myślą, że mają wielce bujną młodość i fajne przeżycia, bo uprawiały seks w pupę z obcymi chłopakami albo robiły lody w toaletach jakimś sterydziarzom z wiejskich dyskotek
z własnego doświadczenia wiem że akurat podejście nie ma tu nic do rzeczy, raczej chodzi o dopasowanie sie temperamentami. Bo nawet kobita z szalona przeszłością może byc potem spokojna, a facet nie mający doświadczenia się rozbestwićPo prostu przerażałoby mnie to u mojej partnerki. Po pierwsze - jestem prawiczkiem. Po drugie - taka osoba ma zupełnie inne podejście niż ja
I dość dużą role gra też podejście faceta w takim związku, jeśli stwierdzi że kobieta jest zła, bo korzystała z życia to raczej taka relacja nie ma szans na powodzenie. A jeśli podejdzie do tego tak jak moje Chłopisko, że co było to było, ale odkąd jesteśmy razem to mamy wspólną historię i nic się nie liczy, to na takiej podstawie mozna coś budować
Nie mozna oceniać ludzi po tym jakie mają upodobania i doświadczenia seksualnenie uważam takich osób za mniej wartościowe.
Napisano 20 stycznia 2010 - 14:26
Napisano 20 stycznia 2010 - 14:30
luz, nikt nie karze Ci przecież akceptowac wszystkich skrajności. Ale to takie troche zaborcze myślnie, tak myslę - musi być "nietknięta" i wszystko dla mnieale jak pomyślę, że mógłbym mieć dziewczynę z bujną przeszłością, to aż mnie ściska
Napisano 20 stycznia 2010 - 14:33
Napisano 20 stycznia 2010 - 14:36
Napisano 20 stycznia 2010 - 14:37
- -co to według Ciebie oznacza? Bo się zgubiłam troszkę...dziewczyna z bujną przeszłością
[ Komentarz dodany przez: Elodi: 2010-01-20, 14:39 ]
dokładnie opisał o co mu chodzi na poprzedniej stronie
[ Dodano: 2010-01-20, 14:43 ]
czyli jednak dobrze przeczytałam...Też bym chciał mieć taką żonę, która by przede mną żadnej przeszłości nie miała
Napisano 20 stycznia 2010 - 14:45
Napisano 20 stycznia 2010 - 15:55