Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

M jak Miłość

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#341 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 10 stycznia 2014 - 12:29

Oglądałam powtórkę odcinka w którym Michał przyszedł do Tomka i powiedział mu, że Małgosia do niego nie wróci, bo jest z nim. To się Tomek zdziwił.
Ciekawe kiedy Gośka wróci z "nową twarzą"?
Marcin okłamuje Kaśkę, ciekawe kiedy wyjdzie to na jaw. ;-)

Użytkownik Jogobella edytował ten post 10 stycznia 2014 - 12:30

"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#342 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 10 stycznia 2014 - 12:43

Marcin okłamuje Kaśkę, ciekawe kiedy wyjdzie to na jaw. ;-)

To jest ciekawy temat, ogólnie potwierdza się fakt, że nie da się nikogo zmusić do miłości tak jak Kaśka chce zmusić Marcina.

<ookk>

#343 slonce

slonce
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 10 stycznia 2014 - 17:39

Bardzo lubiłam ten serial ale coś się zrobił taki brazylijski  <bezradny>

#344 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 17 stycznia 2014 - 08:34

@Roxi, prawda to, że do miłości nikogo się nie zmusi, a Kaśka ewidentnie na siłę Marcina trzymała przy sobie. Jednak na dłuższą metę tak się nie da. <bezradny> No i wyszło szydło z worka. Początkowo myślałam, że Marcin zakochał się w Jance, a tu okazuje się, że chodzi o Erykę, którą uratował, gdy ta topiła się w rzece. Musiałam ten odcinek przeoczyć. Janka zazdrosna, chyba Marcin też jej się spodobał i pewnie myślała, że to o nią chodzi.
Ciekawe kiedy Marcin spotka się z Eryką. Wtedy pewnie też wyjdzie na jaw, że Janka i Eryka to siostry. Ciekawe jak młody Chodakowski na to zareaguje.
Tak swoją drogą, przeczytałam w jednej z gazet, że aktor grający Marcina i aktorka, która wciela się w postać Eryki, byli prywatnie parą i mają synka.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#345 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 20 stycznia 2014 - 15:45

aktor grający Marcina i aktorka, która wciela się w postać Eryki, byli prywatnie parą i mają synka.

Tak i chyba niedawno nawet ją zostawił dla Olgi Bołądź ;-) Więc te sceny pewnie jako para jeszcze nakręcali.

Ciekawi mnie ten wątęk, bo ta Janka aż się śmieszna robi. Już nawet sugeruje siostrze, że ma wyjechać do Stanów, bo czuje się zagrożona :lol:

Na dniach pewnie wszyscy się poznają :mrgreen: :mrgreen:

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#346 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 20 stycznia 2014 - 16:06

Tak i chyba niedawno nawet ją zostawił dla Olgi Bołądź ;-) Więc te sceny pewnie jako para jeszcze nakręcali.

Też to właśnie było napisane w tej gazecie. ;-) Bołądź parę lat temu też grała w Mjm i nieźle mąciła, a potem bodajże wyjechała.

Ciekawi mnie ten wątęk, bo ta Janka aż się śmieszna robi. Już nawet sugeruje siostrze, że ma wyjechać do Stanów, bo czuje się zagrożona :lol:
Na dniach pewnie wszyscy się poznają :mrgreen: :mrgreen:

Skoro to jej rywalka, to trzeba się jej przecież pozbyć. :lol: Miejmy nadzieję, że jej się to nie uda.

#347 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 21 stycznia 2014 - 18:02

Janka i ta cała akcja z Marcinem i jej siostrą.... niezłe akcje jak Janka bardzo kombinuje :mrgreen:

Ostatnio gdzieś czytałam, że ponoć Marysia ma wrócić do serialu. Tzn chyba jakiś powrót zza granicy się szykuje. :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#348 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 21 stycznia 2014 - 21:42

że ponoć Marysia ma wrócić do serialu

A i owszem. Podobno jakieś jej role nie wypaliły ( czy jakiś spektakl, nie pamiętam) i niestety była zmuszona wrócić, gdyż za siedzenie w domu nikt nie płaci ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#349 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 lutego 2014 - 22:00

natalka bedzie w ciazy z zonatym nauczycielem ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#350 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 12 lutego 2014 - 20:07

natalka bedzie w ciazy z zonatym nauczycielem ;-)

Wyczytałam to też niedawno.

A jeszcze jestem ciekawa co kombinuje ta Paulina z Tomkiem.... pewnie go w coś wrobi.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#351 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 lutego 2014 - 20:56

tak sprzeda go.

#352 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 12 lutego 2014 - 20:58

@magdaaaaa jak to?

<ookk>

#353 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 lutego 2014 - 21:23

czytałam, ze dogada sie z mafia.

#354 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 13 lutego 2014 - 16:43

Tak właśnie myślałam, że to coś z mafią będzie... Ciekawe, ciekawe...

#355 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 lutego 2014 - 20:40

czytałam, ze  Gosia bedzie w ciazy.

#356 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 24 lutego 2014 - 21:17

czytałam, ze Gosia bedzie w ciazy.

Z Michałem? Czy jak już wróci do Polski z Tomkiem?

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#357 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 16:46

Z Michałem... też to ostatnio wyczytałam gdzieś w necie.

#358 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 20:58

Ja pirdykam, jeden wielki horror z tego się robi :/

#359 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 15 maja 2014 - 18:54

Gośka jednak w ciąży z Michałem i rozwód w toku z Tomkiem.Biedny Tomek...chociaż odnoszę wrażenie ,że tak do końca Agnieszki z serca nie wyrzucił i teraz mu się przydała.A Gosia nie wróci bo zginie w wypadku a Michał będzie ranny.Wojtuś przeżyje i wróci z nianią do Polski.

Marysia wróciła i od razu wlazła w poród Kingi...ale akcja...propagowanie porodów domowych jak znalazł.

Ojciec Basi to jakiś zbir musi być...no cham nieokrzesany i gbur.

Marcin nadal się stara a Kaśka nieugięta ale zachwycona...może się wreszcie dogadają bo mnie już szlag jasny trafia na te jej zachowania.

No i mamy okazję zobaczyć wreszcie Kisielową...bo Kisiel z kolei zniknął bez śladu.

No i bardzo mnie zawiódł Artur...taki zakochany w Marysi,już wtedy kiedy jeszcze żył mąż Marysi...łaził za nią,mędził,zapraszał.blablabla...a teraz romansuje i wydziwia.

#360 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 15 maja 2014 - 19:40

Marcin nadal się stara a Kaśka nieugięta ale zachwycona...może się wreszcie dogadają bo mnie już szlag jasny trafia na te jej zachowania.

Ja myślę, że jej zachowanie słuszne po tym jak ją wcześniej traktował. Niech się teraz chłopak stara. :D

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''