Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

M jak Miłość

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#161 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 01 listopada 2011 - 21:20

kiedy i jak odejdzie Hanka.
podobno jakis wypadek o ile dobrze kojarze

Hanka zginie w wypadku w poniedziałek.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#162 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 listopada 2011 - 21:22

czytałam , ze dzisiejszy odcinek pokazuje , te sielanke w tej rodzinie , to beda ich ostatnie chwile.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#163 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 13:59

Lubię oglądać ten serial. Jednak nie jest to samo co kiedyś. Teraz to jakieś takie naciągane.

#164 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 21:39

Zawsze strasznie dziwnie dobierali role dziecięce, ale Mateusz się wyrobił, no i Ania od Marty w końcu zaczęła mówić :-)

Ale jak się pojawia Ula i...Natalka :evil: to idę do kuchni, bo nie potrafię spokojnie oglądać scen z nimi. Nie dziwię się, że Hanka przy nich nie wytrzymała
<lol></span>

#165 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 21:42

Nie dziwię się, że Hanka przy nich nie wytrzymała

<biglol></span> no dokładnie, nie mogę ich oglądać, ta Natalka to mi tak na nerwy działa, że przełączam

er3mjw4zst9mivdb.png

#166 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 21:43

Ale jak się pojawia Ula

ta jeszcze od biedy ujdzie , ale

Natalka :evil:

to drewno <bezradny></span>

Mateusz się wyrobił

cwaniak mały niezle gra :)

#167 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 21:49

Ale jak się pojawia Ula i...Natalka :evil: to idę do kuchni, bo nie potrafię spokojnie oglądać scen z nimi. Nie dziwię się, że Hanka przy nich nie wytrzymała
<lol></span>

Grają rzeczywiście nieciekawie, ale w jednym z odcinków przyuważyłam jakie Ula ma nogi długie!

Natalka napisał/a:
Mateusz się wyrobił
cwaniak mały niezle gra :)

Uwielbiam go i mam nadzieje, że zostanie obsadzony jeszcze w niejednym polskim serialu.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#168 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 21:57

w jednym z odcinków przyuważyłam jakie Ula ma nogi długie!

a jakie grube! :-D

Ostatnio czytałam, że Koroniewska chce odejść z serialu. Wtedy ta ruda pipa pewnie się do Tomka doczepi :evil:

#169 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 22:02

Koroniewska chce odejść z serialu

bzdura

Podobno po odejściu Kożuchowskiej, to rola Koroniewskiej zyska i jej wątek będzie rozwijany.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#170 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 22:11

Podobno po odejściu Kożuchowskiej, to rola Koroniewskiej zyska i jej wątek będzie rozwijany.

ostatnio siedząc u kosmetyczki czytałam artykuł o tym, że Walach i Koroniewska się nie lubią i to Walach będzie 'większą' rolą niż Koroniewska.
Zresztą nawet na pudelku coś o tym było, zaraz to znajdę :lol:

"Najwyraźniej doszła do wniosku, że z tej produkcji nie da się już więcej wycisnąć. Po odejściu gwiazdy serialu, Małgorzaty Kożuchowskiej, Koroniewska zajęła jej miejsce. Jako nowa twarz produkcji zaczęła dostawać propozycje zawodowe, o ktorych dotąd mogła tylko pomarzyć. Niedawno podpisała wart 400 tys. zł kontrakt reklamowy z firmą Avon oraz otrzymała propozycję zastąpienia Marzeny Rogalskiej na stanowisku prowadzącej jednej z drużyn w programie Kocham Cię Polsko.

Właściwie wyglądało to tak, jakby Rogalską zwolniono właśnie po to, by zrobić miejsce dla Koroniewskiej. Do tego
dochodzi praca na planie serialu Daleko od noszy oraz opieka nad 3-letnią córeczką. Nie mówiąc już o występie w roli ekspertki w programie Tomasza Lisa. Zobacz: "Katarzyna W. zrobiła przedstawienie przed narodem!"

Szybko okazało się, że doba jest za krótka by zmieścić wszystkie zajęcia, więc aktorka zwróciła się do producentów M jak miłość z prośbą o czasowe okrojenie jej roli. Jak donosi Fakt, scenarzyści nie mają z tym większego problemu, bo na rozwinięcie czeka wątek największej rywalki Koroniewskiej, Magdaleny Walach. Joanna od dawna ma z nią na pieńku. Kością niezgody jest nie tylko pozycja gwiazdy serialu, lecz takze inne role."

źródło: pudelek.pl

#171 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 23 lutego 2012 - 10:09

a jakie grube!

<littledevil></span> <littledevil></span> <littledevil></span>

Co do Uli i Natalki- trageeeeeedia, poza tym sorry, ale mogliby je jakoś już ogarnąć. Dziewczyny mają w serialu gdzieś koło 17 lat tak myślę, a tu ani normalnych ciuchów, ani fryzur, zatrzymały się na etapie 12-latek :->
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#172 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 23 lutego 2012 - 16:07

Dziewczyny mają w serialu gdzieś koło 17 lat tak myślę, a tu ani normalnych ciuchów, ani fryzur, zatrzymały się na etapie 12-latek

Mogliby Natalkę uczesać <lol></span> A tak na poważnie, to mi się wydaję, że i tak już troszkę się wyrobiły zwłaszcza Ulka, czasem tak wygląda całkiem normalnie :-D

er3mjw4zst9mivdb.png

#173 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 lutego 2012 - 17:49

Ulka, czasem tak wygląda całkiem normalnie :-D

kieys miala jakies panterkowe getry i tatus nakrzyczał ;-) ale one jeszcze jakos wyglada, fryz tez nie najgorszy. ale jakos pomysły chyba scenarzysci na nich nie maja , zamist jakos rozbudowac ich watki , to juz jakies stare milosci marii sie pojawiaja , ablo kryzys u pitra i kingi :roll:

ani fryzur, zatrzymały się na etapie 12-latek :->

natalka i te jej warkocze ;-) one byly dlugo dzieciakami, zero pokazywania ich a tu nagle prawie dorosłe ;

co do koroniewskiej to nie podoba mi sie to ze bedzie w kocham cie polsko , to pogrzebie ten program , ona jest za ciapowata

#174 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 19 marca 2012 - 21:42

Ale się porobiło. Marta już wie o zdradzie Andrzeja i wszystko wskazuje na to, że się rozejdą.

Wyczytałam kiedyś w internecie, że Krystian Wieczorek odchodzi z serialu "M jak miłość'' na rzecz serialu "Julia", gdzie gra główną postać i ma zapewniony o wiele lepszy zarobek.

#175 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 19 marca 2012 - 22:57

Ale się porobiło. Marta już wie o zdradzie Andrzeja i wszystko wskazuje na to, że się rozejdą.

Taaak? Nie oglądałam już dawno dawno tego, kto się wygadał ? :-P

er3mjw4zst9mivdb.png

#176 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 20 marca 2012 - 00:49

kto się wygadał ?

jego zdesperowany współpracownik :-P
Ślepo zakochany w Agnieszce. Nie rozumiem jak on tak długo nie zauważał, że ona go nie chce :->

Wyczytałam kiedyś w internecie, że Krystian Wieczorek odchodzi z serialu "M jak miłość'' na rzecz serialu "Julia"

czyli pewnie załatwią to w ten sposób, że pojedzie na Cypr zająć się rozpoczętym już biznesem.

Zresztą, widziałam w kulisach, że Marta szybko znajdzie pocieszenie w ramionach innego :-D

#177 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 marca 2012 - 07:10

bzdura

nie wiadomo :) prasa moze pisac że odejdzie jak i że jej rola sie rozwinie. Jedno i drugie moze byc kłamstwem.
A czas pokaze.

Ogladam serial od przypadku do przypadku. Choć kiedyś nie opuszczałam ani jednego odcinka. :)

. Marta już wie o zdradzie Andrzeja

wkoncu :->
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#178 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 20 marca 2012 - 08:30

Ja też się cieszę,że Marta w końcu się dowiedziała :)

że Krystian Wieczorek odchodzi z serialu "M jak miłość''

Nie słyszałam o tym ;-)

#179 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 20 marca 2012 - 15:29

jego zdesperowany współpracownik

A on skąd wiedział? :-P
W zeszłym roku za sprawą mojej współlokatorki wkręciłam się w "M jak miłość" i tak jeszcze do teraz od czasu do czasu oglądałam właśnie po to, żeby zobaczyć, jak wreszcie zakończy się ten wątek. No i przegapiłam :lol:

#180 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 20 marca 2012 - 15:58

A on skąd wiedział? :-P

Podszedł Budzyńskiego a on wtedy sam się wygadał :)