Hanka zginie w wypadku w poniedziałek.kiedy i jak odejdzie Hanka.
podobno jakis wypadek o ile dobrze kojarze
M jak Miłość
Napisano 01 listopada 2011 - 21:20
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 01 listopada 2011 - 21:22
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 lutego 2012 - 13:59
Napisano 22 lutego 2012 - 21:39
Ale jak się pojawia Ula i...Natalka
Napisano 22 lutego 2012 - 21:43
ta jeszcze od biedy ujdzie , aleAle jak się pojawia Ula
to drewnoNatalka
cwaniak mały niezle graMateusz się wyrobił
Napisano 22 lutego 2012 - 21:49
Grają rzeczywiście nieciekawie, ale w jednym z odcinków przyuważyłam jakie Ula ma nogi długie!Ale jak się pojawia Ula i...Natalka
to idę do kuchni, bo nie potrafię spokojnie oglądać scen z nimi. Nie dziwię się, że Hanka przy nich nie wytrzymała
Uwielbiam go i mam nadzieje, że zostanie obsadzony jeszcze w niejednym polskim serialu.Natalka napisał/a:
Mateusz się wyrobił
cwaniak mały niezle gra
Napisano 22 lutego 2012 - 21:57
a jakie grube!w jednym z odcinków przyuważyłam jakie Ula ma nogi długie!
Ostatnio czytałam, że Koroniewska chce odejść z serialu. Wtedy ta ruda pipa pewnie się do Tomka doczepi
Napisano 22 lutego 2012 - 22:02
bzduraKoroniewska chce odejść z serialu
Podobno po odejściu Kożuchowskiej, to rola Koroniewskiej zyska i jej wątek będzie rozwijany.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 22 lutego 2012 - 22:11
ostatnio siedząc u kosmetyczki czytałam artykuł o tym, że Walach i Koroniewska się nie lubią i to Walach będzie 'większą' rolą niż Koroniewska.Podobno po odejściu Kożuchowskiej, to rola Koroniewskiej zyska i jej wątek będzie rozwijany.
Zresztą nawet na pudelku coś o tym było, zaraz to znajdę
"Najwyraźniej doszła do wniosku, że z tej produkcji nie da się już więcej wycisnąć. Po odejściu gwiazdy serialu, Małgorzaty Kożuchowskiej, Koroniewska zajęła jej miejsce. Jako nowa twarz produkcji zaczęła dostawać propozycje zawodowe, o ktorych dotąd mogła tylko pomarzyć. Niedawno podpisała wart 400 tys. zł kontrakt reklamowy z firmą Avon oraz otrzymała propozycję zastąpienia Marzeny Rogalskiej na stanowisku prowadzącej jednej z drużyn w programie Kocham Cię Polsko.
Właściwie wyglądało to tak, jakby Rogalską zwolniono właśnie po to, by zrobić miejsce dla Koroniewskiej. Do tego
dochodzi praca na planie serialu Daleko od noszy oraz opieka nad 3-letnią córeczką. Nie mówiąc już o występie w roli ekspertki w programie Tomasza Lisa. Zobacz: "Katarzyna W. zrobiła przedstawienie przed narodem!"
Szybko okazało się, że doba jest za krótka by zmieścić wszystkie zajęcia, więc aktorka zwróciła się do producentów M jak miłość z prośbą o czasowe okrojenie jej roli. Jak donosi Fakt, scenarzyści nie mają z tym większego problemu, bo na rozwinięcie czeka wątek największej rywalki Koroniewskiej, Magdaleny Walach. Joanna od dawna ma z nią na pieńku. Kością niezgody jest nie tylko pozycja gwiazdy serialu, lecz takze inne role."
źródło: pudelek.pl
Napisano 23 lutego 2012 - 10:09
a jakie grube!
Co do Uli i Natalki- trageeeeeedia, poza tym sorry, ale mogliby je jakoś już ogarnąć. Dziewczyny mają w serialu gdzieś koło 17 lat tak myślę, a tu ani normalnych ciuchów, ani fryzur, zatrzymały się na etapie 12-latek :->
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 23 lutego 2012 - 16:07
Dziewczyny mają w serialu gdzieś koło 17 lat tak myślę, a tu ani normalnych ciuchów, ani fryzur, zatrzymały się na etapie 12-latek
Mogliby Natalkę uczesać
Napisano 23 lutego 2012 - 17:49
kieys miala jakies panterkowe getry i tatus nakrzyczałUlka, czasem tak wygląda całkiem normalnie
natalka i te jej warkoczeani fryzur, zatrzymały się na etapie 12-latek :->
co do koroniewskiej to nie podoba mi sie to ze bedzie w kocham cie polsko , to pogrzebie ten program , ona jest za ciapowata
Napisano 19 marca 2012 - 21:42
Wyczytałam kiedyś w internecie, że Krystian Wieczorek odchodzi z serialu "M jak miłość'' na rzecz serialu "Julia", gdzie gra główną postać i ma zapewniony o wiele lepszy zarobek.
Napisano 20 marca 2012 - 00:49
jego zdesperowany współpracownikkto się wygadał ?
Ślepo zakochany w Agnieszce. Nie rozumiem jak on tak długo nie zauważał, że ona go nie chce :->
czyli pewnie załatwią to w ten sposób, że pojedzie na Cypr zająć się rozpoczętym już biznesem.Wyczytałam kiedyś w internecie, że Krystian Wieczorek odchodzi z serialu "M jak miłość'' na rzecz serialu "Julia"
Zresztą, widziałam w kulisach, że Marta szybko znajdzie pocieszenie w ramionach innego
Napisano 20 marca 2012 - 07:10
nie wiadomobzdura
A czas pokaze.
Ogladam serial od przypadku do przypadku. Choć kiedyś nie opuszczałam ani jednego odcinka.
wkoncu :->. Marta już wie o zdradzie Andrzeja
Napisano 20 marca 2012 - 08:30
Nie słyszałam o tymże Krystian Wieczorek odchodzi z serialu "M jak miłość''
Napisano 20 marca 2012 - 15:29
A on skąd wiedział?jego zdesperowany współpracownik
W zeszłym roku za sprawą mojej współlokatorki wkręciłam się w "M jak miłość" i tak jeszcze do teraz od czasu do czasu oglądałam właśnie po to, żeby zobaczyć, jak wreszcie zakończy się ten wątek. No i przegapiłam
Napisano 20 marca 2012 - 15:58
Podszedł Budzyńskiego a on wtedy sam się wygadałA on skąd wiedział?