Ja już dawno nie oglądałam
a też. Kiedys nałogowo. A teraz... od przypadku do przypadku
dokładnie ja tak samo . Pomaga mi w tym mój mąż , który zdecydowanie woli oglądac mecze
Napisano 19 lutego 2011 - 02:47
Napisano 01 marca 2011 - 15:36
Na początku nie przepuszczałam żadnego odcinka, ale teraz nie oglądam wcale. Jednak mama lubi sobie obejrzeć i czasami zerknę okiem. Wiem, że sąsiadka Hani siedziała w więzieniu za zamordowanie męża
Napisano 03 marca 2011 - 17:08
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 marca 2011 - 21:26
coś też wyczytałam na onecie.odchodzi z serialu
Napisano 11 marca 2011 - 19:32
w takim pelnym milosci serialuPewnie ja usmierca.
Napisano 12 marca 2011 - 18:58

Napisano 13 marca 2011 - 15:26
ta co ja gra tamara arciuchmożliwe to zabije ją sąsiadka i tyle problem rozwiązany o coś chodzi z ta sąsiadką , nie pamiętam imienia
Napisano 09 sierpnia 2011 - 19:03
czytałam, ze tak bedzie , ze bedzi miec wypadek i umrze po paru dniach .zginie w wypadku samochodowym
Napisano 09 sierpnia 2011 - 23:01
szkoda, co prawda ostatnimi czasy nie oglądałam tak m jak miłość ale szkoda, że hanka już tam nie zagraczytałam, ze tak bedzie , ze bedzi miec wypadek i umrze po paru dniach .
ciekawe kiedy marek bedzie mial nowa kobietke i bedzie zapewne , ze dzieci nieakceptuja nowej "mamusi"
Napisano 27 września 2011 - 20:36
szkoda, nie lubie jak usmiercaja bohaterów, ze bedzi miec wypadek i umrze po paru dniach .
Napisano 27 września 2011 - 20:41
narzeczony marty . jednorazowy sex jak sie z marta poklócil. chciala usunac , jak jej pani doktor powiedziala ze bedzie trudno utrzymac postanowila walczyc.Co do Agnieszki moze ktoras z Was wie. Z kim ona ma to dziecko ?
wyjechala do warszawy , mieszkala sama i po uplywie czasu pozwalała mu sie na nowo zblizyc do siebie.Marek rozumiem ze miał romans ale Hanka mu wybaczyła? jak to sie skonczylo ?
jest niby gdzies za granica , na razie o niej cicho.Co z Madzia Marszalek ? ( mucha gra) ?
jesli dobrze kojarze to chyba pracowala kiedys z nimi w przychodni, ale pewna nie jestem , bo sie jej nie przyjrzałam. a ogladalam ten odcinek niedokladnieOraz o co chodzi z ta kobieta ktora sie kreci koło meza Mari ?? ktora on ostatnio odwiozł i ona mu chciała pokazac kolekcje płyt
Napisano 27 września 2011 - 20:47
tak tak to wiem. Tyle ze własnie sie zastawiałam z kim ma choc po dzisiejszym odcinku domyslałam sie ze z ktorym z nich. I ze chyb ato bedzie ten od Marty choc wczesniej myslałam ze ten od Gosijak jej pani doktor powiedziala ze bedzie trudno utrzymac postanowila walczyc.
i on postanowił sie wyprowadzic z Grabiny do niej ? a gdzie on pracuje ? bo ona rozumiem ze w szkole tak jak w Grabinie ??wyjechala do warszawy
tam cos musialo sie stac bo straszne napiecie jest miedzy nimi. Albo mi sie wydajeesli dobrze kojarze to chyba pracowala kiedys z nimi w przychodni,
Napisano 27 września 2011 - 20:50
jesli to ona, to ona mu kiedsy wyznała ,ze sie zakochała i dlatego zrezygnowała z pracy.tam cos musialo sie stac bo straszne napiecie jest miedzy nimi. Albo mi sie wydaje
ten jest za dobry , choc faktycznie bardzo ja lubi . a tamten to wiedziałm, ze wczesniej czy pozniej wywinie numer. nie pasowali do siebie , wiec chyba slubu nie bedzie .ten od Marty choc wczesniej myslałam ze ten od Gosi
posatnowili razem zamieszkac w wawie i zabrac tam dzieci. on w jakiejs hurtowni pracuje .i on postanowił sie wyprowadzic z Grabiny do niej ? a gdzie on pracuje ? bo ona rozumiem ze w szkole tak jak w Grabinie ??
Napisano 27 września 2011 - 20:56
w dzisiejszym odciku własnie tak Marcie powiedział przez telefon ze zawsze bedzie najwazniejsza. Marta była zaskoczona tym telefonem. NOi to mi dało do myslenia ze on moze byc ojcem, ze wczesniej czy pozniej wywinie numer
Napisano 04 października 2011 - 15:36
Napisano 04 października 2011 - 17:41
podobno jakis wypadek o ile dobrze kojarzekiedy i jak odejdzie Hanka.
Napisano 01 listopada 2011 - 21:05
w dzisiejszym odcinku, albo nastepnym .nikka napisał/a:
kiedy i jak odejdzie Hanka.
podobno jakis wypadek o ile dobrze kojarze
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jak dbacie o twarz |
|
|
|
Jak ustalić numer księgi wieczystej po adresie lub numerze działki? |
|
|
|
Siłownia. Jak sie ubrać? |
|
|
|
Konsolidacja wszystkich rat w jedną niższą – jakie banki warto sprawdzić? |
|
|
|
Jaki jest obecnie najtańszy kredyt mieszkaniowy? Wasze doświadczenia i porównania |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych