Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

M jak Miłość

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#261 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 22:29

będzie grała nowa dziewczynka.

zupełnie niepodobna do tej, która jest teraz. Nawet nie będzie chociaż trochę podobna, rude włosy, piegi. Szkoda, że nie znaleźli podobnej :-P :-P

To fakt, ale muszę przyznać, że buźkę ma milutką i wygląda na sympatyczną dziewczynkę. :D Ciekawe jak sobie poradzi z rolą. :)
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#262 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 09:28

Czytałam że Małgosia zginie w wypadku samochodowym w Stanach, po tym jak wyjedzie tam ze swoim eks męzem Michałem, ale Tomek będzie wychowywał dzieci z Agnieszką

#263 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 10:05

mloda, też o tym słyszałam. Szkoda, że tak dużo osób odchodzi teraz z tego serialu, kończą im się pomysły jak ich uśmiercać <bezradny></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#264 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 15:58

wolałabym aby sobie tomek kogos innego znalazl a nie agnieszka <bezradny></span>

[ Dodano: 2013-07-25, 16:59 ]
olga frycz bedzie grac w serialu

barbara mostowiakowa pojedzie do sanatorium i bedzie miec adratora, ktorego bedzie gral akto, grajacy proposzcza w plebanii.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#265 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 16:40

A ja czytałam, że Mirka będzie w ciąży z Irkiem ;-)

To już się tak robi pomieszane (tym bardziej, że raz na ruski rok oglądam :-P), że jak czasem na TVP2 jakaś powtórka leci pierwszych odcinków, to ja juz naprawdę połowy bohaterów, watków nie pamiętam :lol:

#266 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 16:10

A ja czytałam, że Mirka będzie w ciąży z Irkiem ;-)

oo to spoko, lubię Irka i fajnie jak by im się poukładało wreszcie ;-)

#267 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 14:36

Ja tak właśnie podejrzewałam, że skoro Małgosia odejdzie, to Tomka i Agnieszkę połączą w parę. W końcu pani prokurator dopnie swego. Chociaż muszę przyznać, że jakoś specjalnie nie przepadam za nią.
Co do adoratora Basi, to czytałam, że to podrywacz, którego seniorka rodu pozna w Nałęczowie. Ciekawe co na to Lucek ???
Mirka z Irkiem w ciąży? Fajnie byłoby, gdyby im się ułożyło.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#268 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 20:40

w zjawkach co po wakacjach cos bylo chyba o tej mirkowej ciazy

#269 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 09:38

Już się nie mogę doczekać nowej serii "M jak miłość" choć nigdy nie byłam wielką fanką tego serialu. No ale teraz się ma dziać. Janka przegra sprawę o spadek, ale Lucjan Mostowiak będzie chciał z nią utrzymywać kontakt. Zaprosi ją do siebie. W drodze do Grabiny zostaje brutalnie zgwałcona i pobita. Mirka będzie w ciąży, ale rozstanie się z Irkiem i go zdradzi. Ponoć ma zacząć Olga Frycz.

No zobaczymy co to będzie :-D

[ Dodano: 2013-08-28, 20:59 ]
Zapomniałam jeszcze dodać, że Marek będąc rozdarty pomiędzy dwoma kobietami postanowi pójść po poradę do Budzyńskiego, na co ten doradzi mu, żeby póki nie weźmie ślubu nie rezygnował ani z jednej ani z drugiej i bawił się na najlepsze. :-P

<ookk>

#270 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 20:21

zostaje brutalnie zgwałcona i pobita

to bylo na urywkach zapowiadajacych co po wakacjach, choc myslałam ze to tylko tak montowane aby wid odebral to jako gwalt.

, ale rozstanie się z Irkiem i go zdradzi

:shock: ja czytalam nia wywiad to mowila, ze jak awsze bedzie miedzy nia a Irkiem kolorowo, nie sztampowo.

#271 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 29 sierpnia 2013 - 14:18

Ciekawa jestem co to będzie dalej w tym serialu.
Oglądam od samego początku, kiedyś z ogromnym zaciekawieniem, a teraz to juz tak bardziej z przyzwyczajenie oglądam.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#272 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 04 września 2013 - 09:38

Co myślicie o wczorajszym odcinku?

Z tym testamentem (przepisaniem na Basię całego majątku) to trochę przesadzili :lol:

<ookk>

#273 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 04 września 2013 - 11:52

Z tym testamentem (przepisaniem na Basię całego majątku) to trochę przesadzili :lol:

Konkretnie przesadzili i jeszcze z tym, że znalazł go Kisiel :lol: :lol: :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#274 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 04 września 2013 - 13:04

palomka, I do tego teściowa (matka Lucjana) przepisała wszystko na synową (Basię) mając dwójkę dzieci. Wolne żarty. Rzeczywiście bardzo życiowa sytuacja. :-D

<ookk>

#275 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 września 2013 - 16:02

I do tego teściowa (matka Lucjana) przepisała wszystko na synową (Basię) mając dwójkę dzieci

czasem dzieci sa różne i bardziej sie kocha zieńca czy synową

#276 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 04 września 2013 - 16:51

palomka, I do tego teściowa (matka Lucjana) przepisała wszystko na synową (Basię) mając dwójkę dzieci. Wolne żarty.

Naciągnięte... już chyba im się pomysły na 'sensacje' tam skończyły :roll:

#277 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 05 września 2013 - 19:03

czasem dzieci sa różne i bardziej sie kocha zieńca czy synową

Być może, ale to nie jest normalne, że przepisujesz dorobek własnego życia komuś de facto obcemu, a nie swojemu dziecku... To oznacza, że gospodarstwo należy tylko i wyłącznie do jednej osoby - Basi

No ale to tylko film. ;-)

<ookk>

#278 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 września 2013 - 00:47

Być może, ale to nie jest normalne, że przepisujesz dorobek własnego życia komuś de facto obcemu, a nie swojemu dziecku...

ludzie tak potrafia , ale to zazwyczaj dzieci bardzo ima skore zalazły :-P sa historie , ze matka przepisuje dziecku ,on ja zle ja traktuje i ona cofa zapis :-)
ale faktycznie tutaj to na sile wymyslone w tym serialu

[ Dodano: 2013-09-10, 21:05 ]
dziwnie sie oglada wyjazd Gosi wiedzac, ze juz nie wroci :-/

#279 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 11 września 2013 - 11:48

dziwnie sie oglada wyjazd Gosi wiedzac, ze juz nie wroci :-/

Oj tak... Szkoda...

Ale ciekawe jak teraz potoczy się wątek Tomka i Zosi.

#280 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 11 września 2013 - 13:46

"M jak miłość" - zaczęłam oglądać jego pierwsze odcinki, do jakiegoś momentu, ale już od dłuższego czasu nie oglądam. Zwyczajnie mnie znudził.Zaczął się robić niezbyt ciekawy.