Zresztą, widziałam w kulisach, że Marta szybko znajdzie pocieszenie w ramionach innego
No nie wątpię, Marta ma takie powodzenia że aż jestem w szoku
Napisano 21 marca 2012 - 22:25
tym mostowiakom to dwójka dzieci sie udala, ze latami e jednym zwiazku, a 2 nie moze sobie miejsca zagrzacZresztą, widziałam w kulisach, że Marta szybko znajdzie pocieszenie w ramionach innego
No nie wątpię, Marta ma takie powodzenia że aż jestem w szoku
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 marca 2012 - 23:09
Napisano 22 marca 2012 - 19:57
ale to tylko pierwsza milosc , ona nic nie zrobi , zakochana i wiernaMarysia ostatnio flirtuje na boku
Napisano 23 marca 2012 - 13:21
Napisano 02 maja 2012 - 19:43
pisaly dziewczyny, ze te dziewczynki sa takie mdle i nudneUla była taką fajną dziewczyną, a teraz jej normalnie nie poznaję.
ja myslałam, ze jego postac zniknie i dlatego ten romans. nie przepadalam za nim ale mu kibicuje .Co do Andrzeja, to jestem zaskoczona jego postawą.
ten jej powiedzial, ze robi to aby sobie udowodnic cos , i nie zaprzeczylaona i tak nic z tego sobie nie zrobi, bo z Wiktorem i tak pójdzie do łóżka.
Napisano 03 maja 2012 - 10:05
trzeba było jej nie zdradzać z tą rudą (tu powinien być wulgaryzm, ale dla kultury forum go pominęWidać, że jemu bardzo zależy na Marcie
Napisano 04 maja 2012 - 07:53
Napisano 04 maja 2012 - 19:08
dokladnie. czytałam ze czasem kobiety czuja sie fatalnie z takim odwetemto też prawda, że mógł nie zdradzać. Ale nie znaczy to też, że Marta w ramach "zemsty" musi od razu pchać się w ramiona innego.
Zresztą to do niej podobne.
taka famme fatalenie wiem, co oni w tej Agnieszce widzą.
no jasne, choc czasem warto powalczyc o zwiazek.trzeba było jej nie zdradzać z tą rudą (tu powinien być wulgaryzm, ale dla kultury forum go pominę
)
Napisano 04 maja 2012 - 19:59
Napisano 05 maja 2012 - 17:05
Napisano 06 maja 2012 - 18:26
ja z calego rodzenstwa tylko marysie , choc tez drazni czasem i jest taka idealnato nigdy za Martą nie przepadałam.
Napisano 07 maja 2012 - 08:30
ja z calego rodzenstwa tylko marysie , choc tez drazni czasem i jest taka idealna
Napisano 09 maja 2012 - 18:14
podobno rezygnuje z serialu , cxytalam ze sprzeda przychodnie i wyjedzie do Skandynawii, ale czy sama czy nie to nie wiem.Marysia
Napisano 09 maja 2012 - 20:02
Napisano 09 maja 2012 - 20:10
widzialam , wyglada małonaturalnie, ale czytałam ze to jej nowy kolor wlosów.Zastanawia mnie nowa fryzura Sylwii, czy to jest peruka??
Napisano 09 maja 2012 - 21:13
w ,,na dobre i na złe'' na dobre im wyszła taka zmiana obsadysami nowi będą, a garstka starych.
nowa fryzura Sylwii
Napisano 03 czerwca 2012 - 16:27
Napisano 03 czerwca 2012 - 22:36
ciekawe co wymyślą. Pewnie Joanna od Pawła coś przeskrobie. Wydaje mi się, że będzie coś znów między nią a Janem.no i w tym tygodniu ostatnie odcinki przed wakacjami
Małgorzata Pieńkowska jest kolejną aktorką - po Małgorzacie Kożuchowskiej - która opuszcza obsadę telenoweli "M jak Miłość". Co kryje się za tą decyzją? Poznaliśmy właśnie szczegóły.
Pani Małgorzata Pieńkowska, odtwórczyni roli Marysi Rogowskiej żegna się z serialem, z którym związana była przez ostatnie 12 lat. Postać Marysi, rozsądnej i pełnej kobiecego ciepła zaistniała trwale w życiu wielu Polaków zyskując z roku na rok coraz większą popularność oraz sympatię ogromnej rzeszy widzów serialu - czytamy w oświadczeniu nadesłanym nam przez agencję PR aktorki.
Po decyzji aktorki, autorzy scenariusza popularnej telenoweli zapewne nie chcieli "uśmiercić" Marysi, ponieważ odtwórczyni jej roli jest jednym z najbardziej lubianych aktorów z obsady. Wiadomo, że w jesiennej odsłonie serialu "M jak miłość" - ostatniej z udziałem Małgorzaty Pieńkowskiej - zobaczymy jak Marysia Rogowska wraz z całą rodzina wyjeżdża do Norwegii.
Scenarzyści będą mieli pracowite wakacje, żeby załatać wszystkie dziury w fabule. Jak już pisaliśmy w ślad za Małgorzatą Kożuchowską z serialem postanowili się pożegnać jej serialowy mąż Kacper Kuszewski, a także Małgorzata Pieńkowska. Losy jej serialowego męża Roberta Moskwy także rysują się niepewnie. O ograniczenie swoich wątków poprosiła producentów również zapracowana Joanna Koroniewska, a to jeszcze nie koniec kłopotów produkcji.
Jak donosi Fakt, z serialem pożegnała się się grająca żonę Rafała Mroczka Agnieszka Więdłocha. Kilka dni temu złożyła wymówienie.
Agnieszka w tej produkcji nie ma możliwości rozwijania swoich zdolności aktorskich - tłumaczy znajoma aktorki. Poza tym dostała dużą rolę w serialu "Lekarze" oraz gra w teatrze w Łodzi.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jakie rośłiny do ogrodu w szeregowcu |
|
|
|
Jak dbacie o twarz |
|
|
|
Jak ustalić numer księgi wieczystej po adresie lub numerze działki? |
|