Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

M jak Miłość

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#181 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 20 marca 2012 - 17:56

A

Zresztą, widziałam w kulisach, że Marta szybko znajdzie pocieszenie w ramionach innego

No nie wątpię, Marta ma takie powodzenia że aż jestem w szoku :lol: Dobrze, że się wydało teraz może się jakaś grubsza akcja rozkręci :-P

er3mjw4zst9mivdb.png

#182 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 marca 2012 - 22:25

Zresztą, widziałam w kulisach, że Marta szybko znajdzie pocieszenie w ramionach innego

No nie wątpię, Marta ma takie powodzenia że aż jestem w szoku

tym mostowiakom to dwójka dzieci sie udala, ze latami e jednym zwiazku, a 2 nie moze sobie miejsca zagrzac <bezradny></span> małgosia to dwa rozwody i kilka zwiazków . a marta juz trzech mezów miala <bezradny></span> i to pewnie nie koniec, ma pecha do facetów,
mogliby ja ustatkowac np z tym doktorem co sie zakochał, a rozbudowywac watki dzieci .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#183 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 21 marca 2012 - 23:09

Marysia ostatnio flirtuje na boku <fetysz1></span>

#184 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 marca 2012 - 19:57

Marysia ostatnio flirtuje na boku <fetysz1></span>

ale to tylko pierwsza milosc , ona nic nie zrobi , zakochana i wierna :)

#185 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 23 marca 2012 - 13:21

Czytałam kiedyś w jakiejś gazecie wywiad z Ostałowską i była w nim właśnie mowa o jej serialowych partnerach. Powiedziała, że miała ich tak dużo ponieważ aktorzy którzy ich grali mieli inne plany zawodowe i po prostu odchodzili z serialu. Ja też wolałabym, żeby Marta związała się z Szymonem. No, ale on też już nie gra w tym serialu. ;-)

[ Dodano: 2012-05-02, 20:07 ]
Ula była taką fajną dziewczyną, a teraz jej normalnie nie poznaję.

Co do Andrzeja, to jestem zaskoczona jego postawą. Widać, że jemu bardzo zależy na Marcie, ale ona i tak nic z tego sobie nie zrobi, bo z Wiktorem i tak pójdzie do łóżka. :/

Co do Tomka, to brak mi słów.

#186 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 maja 2012 - 19:14

podbijam :-)

Jogobella zrobiła dopisek i posty się skleiły ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#187 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 maja 2012 - 19:43

Ula była taką fajną dziewczyną, a teraz jej normalnie nie poznaję.

pisaly dziewczyny, ze te dziewczynki sa takie mdle i nudne :-)

Co do Andrzeja, to jestem zaskoczona jego postawą.

ja myslałam, ze jego postac zniknie i dlatego ten romans. nie przepadalam za nim ale mu kibicuje .

ona i tak nic z tego sobie nie zrobi, bo z Wiktorem i tak pójdzie do łóżka. :/

ten jej powiedzial, ze robi to aby sobie udowodnic cos , i nie zaprzeczyla <bezradny></span>

#188 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 03 maja 2012 - 10:05

Widać, że jemu bardzo zależy na Marcie

trzeba było jej nie zdradzać z tą rudą (tu powinien być wulgaryzm, ale dla kultury forum go pominę :-P )

nie wiem, co oni w tej Agnieszce widzą. Jest ładna, ale ciągle się użala nad sobą, ciągle ma jakieś problemy, ciągle jest przygnębiona i ponura. A i tak rozwaliła małżeństwo Marcie i Małgosi :-P
Pewnie facetów pociąga w niej to, że jest taka "świeża", a Małgosia i Marta mają dzieci, stały się bardziej gospodyniami domowymi...widać to było w odcinku sylwestrowym, bo Małgosia zmęczona poszła spać, zamiast się bawić.

Tak czy inaczej ich nie rozumiem. Dają sobą pomiatać przez ponurą Agnieszkę, a jeszcze niedawno byli taaak zapatrzeni w swoje żonki.

#189 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 04 maja 2012 - 07:53

Magdaaaaa, ja też myślałam, że postać Budzyńskiego zniknie.

Natalka, to też prawda, że mógł nie zdradzać. Ale nie znaczy to też, że Marta w ramach "zemsty" musi od razu pchać się w ramiona innego. <bezradny></span>
Zresztą to do niej podobne. :/
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#190 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 maja 2012 - 19:08

to też prawda, że mógł nie zdradzać. Ale nie znaczy to też, że Marta w ramach "zemsty" musi od razu pchać się w ramiona innego. <bezradny></span>
Zresztą to do niej podobne. :/

dokladnie. czytałam ze czasem kobiety czuja sie fatalnie z takim odwetem :roll:

nie wiem, co oni w tej Agnieszce widzą.

taka famme fatale ;-)

trzeba było jej nie zdradzać z tą rudą (tu powinien być wulgaryzm, ale dla kultury forum go pominę :-P )

no jasne, choc czasem warto powalczyc o zwiazek.

#191 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 04 maja 2012 - 19:59

Szczerze powiedziawszy, to nigdy za Martą nie przepadałam. Ona jeszcze jednego związku nie zakończyła, a już próbuje pakować się w drugi. Cóż, taka jej natura... I tak naprawdę ona też święta nie jest. :roll:
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#192 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 05 maja 2012 - 17:05

ja za Martą też nie przepadem, takie ciepłe kluchy :D
Wkurzył mnie za to Tomek :evil:

#193 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 maja 2012 - 18:26

to nigdy za Martą nie przepadałam.

ja z calego rodzenstwa tylko marysie , choc tez drazni czasem i jest taka idealna <bezradny></span>

podobono kryzys u kingi i piotrka juz niedlugo zostanie zażegnany

#194 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 07 maja 2012 - 08:30

ja z calego rodzenstwa tylko marysie , choc tez drazni czasem i jest taka idealna <bezradny></span>

Wg mnie Marysia jest najbardziej poukładana. I żeby trochę tę jej idealność przyciemnić, to pewnie wymyślili ten wątek z kolegą z dawnych lat.

#195 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 maja 2012 - 18:14

Marysia

podobno rezygnuje z serialu , cxytalam ze sprzeda przychodnie i wyjedzie do Skandynawii, ale czy sama czy nie to nie wiem.

#196 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 09 maja 2012 - 20:02

Powoli stara ekipa zaczyna się wykruszać. Jak tak dalej pójdzie, to sami nowi będą, a garstka starych.

Zastanawia mnie nowa fryzura Sylwii, czy to jest peruka?? Bo według mnie te włosy nie wyglądały naturalnie i bohaterka nie podoba mi się w tym "wydaniu".

#197 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 maja 2012 - 20:10

Zastanawia mnie nowa fryzura Sylwii, czy to jest peruka??

widzialam , wyglada małonaturalnie, ale czytałam ze to jej nowy kolor wlosów.

#198 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 09 maja 2012 - 21:13

sami nowi będą, a garstka starych.

w ,,na dobre i na złe'' na dobre im wyszła taka zmiana obsady ;-)

nowa fryzura Sylwii

:lol:

#199 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 czerwca 2012 - 16:27

no i w tym tygodniu ostatnie odcinki przed wakacjami. bede mogła tv do pudelka wrzucić bo teraz będą albo mistrzostwa albo powtórki

#200 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 03 czerwca 2012 - 22:36

no i w tym tygodniu ostatnie odcinki przed wakacjami

ciekawe co wymyślą. Pewnie Joanna od Pawła coś przeskrobie. Wydaje mi się, że będzie coś znów między nią a Janem.

[ Dodano: 2012-06-12, 14:49 ]

Małgorzata Pieńkowska jest kolejną aktorką - po Małgorzacie Kożuchowskiej - która opuszcza obsadę telenoweli "M jak Miłość". Co kryje się za tą decyzją? Poznaliśmy właśnie szczegóły.
Pani Małgorzata Pieńkowska, odtwórczyni roli Marysi Rogowskiej żegna się z serialem, z którym związana była przez ostatnie 12 lat. Postać Marysi, rozsądnej i pełnej kobiecego ciepła zaistniała trwale w życiu wielu Polaków zyskując z roku na rok coraz większą popularność oraz sympatię ogromnej rzeszy widzów serialu - czytamy w oświadczeniu nadesłanym nam przez agencję PR aktorki.
Po decyzji aktorki, autorzy scenariusza popularnej telenoweli zapewne nie chcieli "uśmiercić" Marysi, ponieważ odtwórczyni jej roli jest jednym z najbardziej lubianych aktorów z obsady. Wiadomo, że w jesiennej odsłonie serialu "M jak miłość" - ostatniej z udziałem Małgorzaty Pieńkowskiej - zobaczymy jak Marysia Rogowska wraz z całą rodzina wyjeżdża do Norwegii.

no cóż, obsada się sypie.

[ Dodano: 2012-06-15, 11:02 ]

Scenarzyści będą mieli pracowite wakacje, żeby załatać wszystkie dziury w fabule. Jak już pisaliśmy w ślad za Małgorzatą Kożuchowską z serialem postanowili się pożegnać jej serialowy mąż Kacper Kuszewski, a także Małgorzata Pieńkowska. Losy jej serialowego męża Roberta Moskwy także rysują się niepewnie. O ograniczenie swoich wątków poprosiła producentów również zapracowana Joanna Koroniewska, a to jeszcze nie koniec kłopotów produkcji.

Jak donosi Fakt, z serialem pożegnała się się grająca żonę Rafała Mroczka Agnieszka Więdłocha. Kilka dni temu złożyła wymówienie.

Agnieszka w tej produkcji nie ma możliwości rozwijania swoich zdolności aktorskich - tłumaczy znajoma aktorki. Poza tym dostała dużą rolę w serialu "Lekarze" oraz gra w teatrze w Łodzi.

źródło fragmentów: pudelek.pl