Książki Paulo Coelho
Napisano 18 maja 2009 - 11:31
Napisano 02 października 2009 - 21:16
Dajcie znac jesli ktos pojdzie. Ksiazka byla dobra...filmy zwykle sa gorsze..
Napisano 03 października 2009 - 08:55
Paulo Coelho - jestem na nie.
Napisano 03 października 2009 - 12:33
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 października 2009 - 08:07
czytałam i bardzo fajna książka moim zdaniem"Weronika postanawia umrzeć"
no dziwne żeby były w zupełnie innym stylu skoro to ten sam autor a ma swój sposób pisaniakolejne sa pisane tak samo, na jedno kopyto
Napisano 25 października 2009 - 14:01
przeczytalam juz :
*zahir
*weronika postanawia umrzec ( w kinie podobno ma leciec- jak tylko bedzie u mnie w miescie to sie wybiore )
*Usiadłam Nad brzegiem rzeki Piedry i plakalam
*Demon i Panna Prym
a Wy?
Napisano 25 października 2009 - 15:07
co myślicie o książkach Paulo Coelho ?
nie czytałam żadnej ostatnio chciałam wypożyczyć
weronika postanawia umrzeć
ale w związku z filmem wypożyczyli wszystkie książki Paolo Coelo
Napisano 25 października 2009 - 23:29
co myslicie o ksiazkach Paulo Coelho ?
Ja przeczytałam: Jedenascie minut- ksiazki bardzo mi sie podobala
Alchemika- jak dla mnie takie srednie
Zaczelam czytac "Weronika postanawia umrzec" ale szybko zrezygnowalam, bo nie przypadla mi do gustu
Napisano 25 października 2009 - 23:58
Raczej Na brzegu rzeki Piedry usiadlam i plakalamUsiadłam Nad brzegiem rzeki Piedry i plakalam
magdaaaaa, wiec polecam Diabel i panna Prym, Weronika postanawia umrzec(chyba najciekawsza) no i ta powyzsza.
Te ksiazki procz takiej historii opisanej w fabule zawieraja tez ukryta, trzeba sie wczuc..
Ja je zwykle czytam w jeden dzien.
Choc przyznam ze ostatnia czytalam kilka lat temu
Napisano 26 października 2009 - 13:55
a mnie sie podobało , myslałam ze skonczy sie zle i nie bedzie jak w pretty womenTylko zakończenie bylo do kitu
ostatnio pytałam w bibilotece ale była tylko weronika i to wypoztczona, wiec chyba jak pójde do pracy to sobie kupie.polecam Diabel i panna Prym, Weronika postanawia umrzec(chyba najciekawsza) no i ta powyzsza.
Napisano 26 października 2009 - 15:58
są bardzo proste, takie do pociagu... choćby w alchemiku te rzeczy, które sami powinniśmy z tej książki wyciągnąć są podane wprost w postaci sentencji ..
Napisano 13 grudnia 2009 - 23:16
jedenascie minut
na brzegu rzeki piedry usiadlam i plakalam
zahir
alhemik
teraz czytam demon i panna prym
i mam jeszcze do przeczytania pielgrzyma i weronika postanawia umrzec
w planach chce kupic wszystkie jego ksiazki,uwazam ze swietnie pisze.potrafi przyciągnąc i zaciekawic czytelnika,szybko sie czyta jego ksaizki zahir przecztalam w nie cala dobe w pracy
Napisano 13 grudnia 2009 - 23:18
jestem ciekawa o czym ta ksiazka jest , wydaje mi sie mniej popularna , bedac u kolezanki zoabczyłam ja na pólce u niej i ona tez powiedziła ze dostała ja w prezencie i nie wiedziała ze on taką ksiazke napisał. wiec jak sie wzbogace to moze kupie sobie albo pozycze , choc wiem ze u mnie w bibliotece nie mazahir
Napisano 17 grudnia 2009 - 22:17
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 18 grudnia 2009 - 17:03
Napisano 18 grudnia 2009 - 19:08
najbardziej podobały mi się Jedenaście minut,
widzę, że wielu osobom ta książka przypadła do gustu11 minut, najbardziej podobała mi sie
a czy ktoś czytał może 'czarownice z portobello' ? macie jakieś opinie na temat tej książki? ;>
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 18 grudnia 2009 - 19:22
ja nie czytałam ale bardzo bym chciala i musze w koncu skads wykombinowac hihi
[ Dodano: 2009-12-18, 19:24 ]
[quote name="amoramor"]a czy ktoś czytał może 'czarownice z portobello' ? macie jakieś opinie na temat tej książki? ;>[/quote]
ja jeszcze nie czytałam ale mam zamiar tylko skads musze wykombinowac tą ksiazke
Napisano 19 grudnia 2009 - 10:54
a czy ktoś czytał może 'czarownice z portobello' ? macie jakieś opinie na temat tej książki? ;>
niezbyt podobała mi się ta książka, ciężko mi się ją czytało, miejscami była nawet nudnawa. Wydaje mi się, że tutaj Coelho trochę powiela pomysły ze swoich poprzednich książek.
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 13 stycznia 2010 - 13:58
napisana w dość dziwny sposób..
dokładnie, w niektórych momentach musiałam się zmuszać, żeby dalej ją czytać i w takim stanie rzeczy dotrwałam do połowy iii zrezygnowałam. Odłożyłam ją na półkęciężko mi się ją czytało
jak pierwsza książka tego autora 'jedenaście minut' bardzo mi się spodobała i myślałam, że moja przygoda z Coelho będzie trwała długo tak 'czarownica z portobello' zburzyła totalnie tę 'więź'. Zniechęciłam się do jego książek, bo nie wiem czy znowu nie natrafię na taką kiepską..
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!