Czesc!
Mam pytanko, bo nigdzie nie wyczytalam jaki jest wpływ środków wspomagaacych odchudzanie na tabletki antykoncepcyjne. Ktoras z Was wie? Chodzi mi o l-karnityne, spalacze tluszczu i inne. Z tego co juz zdazylam sie zorientowac, to chrom obniza skutecznosc tabletek - w niektorych suplementach jest obecny, co mnie odstrasza - a w niektorych nie ma chromu ale sa inne cuda? I tu odnosnie tych "cudow" wiecie jak dzialaja na tabletki?
[ Dodano: 2009-03-29, 00:02 ]
Widze,ze zadna z Was nie wie - bo odpowiedzi nie widze... a szkoda
Chrom wplywa na dzialanie antykoncepcji - tyle wiem.
Pytanie - jaka jest ta dawka, ktora tabletki anty moze obnizyc?
[ Dodano: 2009-03-29, 00:03 ]
I ile obnizyc? Czy jesli bede jadla np. Thermo Cut i stosowala tabletki + prezerwatywka to chyba moge spac spokojnie? Gorzej chyba jak gumka peknie....
Wspomagacze odchudzania a tabletki
Rozpoczęty przez dzidzia198585, 26 mar 2009 15:17
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 marca 2009 - 15:17
Napisano 29 marca 2009 - 08:47
dzidzia198585, chyba musisz zadać te wszystkie pytania komuś zorientowanemu bardzo w temacie- podpytaj swojego ginekologa na przykład. Może farmaceutka w aptece też będzie trochę zorientowana.
Napisano 29 marca 2009 - 22:56
Wiem wiem... jutro sie wszystkiego dowiem,bo bede sie widziala z moja ginekolog. Takze wpisze i tu to, czego sie dowiedzialam. Lepiej wiedziec wiecej niz za malo:d pozdrawiam
[ Dodano: 2009-03-31, 20:50 ]
Sprawa wyglada nastepujaco - pytalam ginekolog, wiec potwierdzone przez specjaliste - jesli tabletki antykoncepcyjne maja taka dawke jak moj Yasmin a dawka chromu w tabletkach wspomagajacych odchudzanie nie przekracza 1,90 mg na dzien to mozemy byc spokojne. Jedyne co jest zalecane to zrobic ok 4 godzinna przerwe miedzy tabletka anty a chromem! Wszystko na temat:D
[ Dodano: 2009-03-31, 20:50 ]
Sprawa wyglada nastepujaco - pytalam ginekolog, wiec potwierdzone przez specjaliste - jesli tabletki antykoncepcyjne maja taka dawke jak moj Yasmin a dawka chromu w tabletkach wspomagajacych odchudzanie nie przekracza 1,90 mg na dzien to mozemy byc spokojne. Jedyne co jest zalecane to zrobic ok 4 godzinna przerwe miedzy tabletka anty a chromem! Wszystko na temat:D
Napisano 15 lutego 2013 - 17:12
Ja brałam ... przy tabletkach antykoncepcyjnych i wszystko było ok. A poza tym świetnie działa. A jak lepsza sylwetka to większa ochota na seks.
Napisano 23 marca 2013 - 12:23
Zawsze trzeba skonsultować z lekarzem. Ja brałam tabletki odchudzające i efekty odchudzania były świetne, ale tabletek nie brałam. Z tym tylko do ginekologa.