u mnie po weselu goście też dostają jakieś torciki, ciastka inne słodkości...
fajnie, ale jesli ciacho jest ladnie zapakowane z liscikiem z podziekowaniami, to po co jeszcze woreczki
Kita Wasze woreczki bardzo eleganckie
Napisano 08 marca 2009 - 12:19
u mnie po weselu goście też dostają jakieś torciki, ciastka inne słodkości...
Napisano 09 marca 2009 - 18:32
nie powiedziałam że oprócz ciacha teżworeczki czy inne pierdółki - też mi sie wydaje że co za dużo to nie zdrowo - po prostu wyraziłam swoją opinię nt. tego typu podziękowańale jesli ciacho jest ladnie zapakowane z liscikiem z podziekowaniami, to po co jeszcze woreczki
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 marca 2009 - 14:22
Napisano 15 marca 2009 - 14:58
Napisano 19 marca 2009 - 00:45
Napisano 24 maja 2010 - 11:58
Napisano 26 marca 2013 - 15:47
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 26 marca 2013 - 20:41
pierwsze slysze o wódce !przecież ile to kasy trzeba , omg cukierki , zdjęcia ok , ale wodka ta co by się została to bym oddala do sklepu i oni by kase zwrócili u nas tak robia przynajmniej.Trochę mnie ten zwyczaj dawania wódki weselnej przeraża, bo u mnie będzie dużo gości, więc dużo wódki pójdzie, a jakby jeszcze każdemu dać, to w ogóle za drogo. Chyba sknera jestem.
Love Love Love
Napisano 26 marca 2013 - 20:47
jeszcze nie słyszałam, że ktoś oddaje wódkę weselną do sklepuwodka ta co by się została to bym oddala do sklepu i oni by kase zwrócili u nas tak robia przynajmniej.
Napisano 26 marca 2013 - 20:56
jeszcze nie słyszałam, że ktoś oddaje wódkę weselną do sklepuwodka ta co by się została to bym oddala do sklepu i oni by kase zwrócili u nas tak robia przynajmniej.
u nas zawsze rozdawana była gościom, którzy opuszczali wesele/poprawiny
Napisano 26 marca 2013 - 20:59
Love Love Love
Napisano 26 marca 2013 - 21:02
i u nas tez . Ale ze do sklepu to nie slyszalamU nas też tak było. Każdy kto wychodził dostawał butelkę wódki i pudełko ciasta.
Napisano 26 marca 2013 - 22:43
u nas na szczęście nie ma zwyczaju dawania wódki na koniec, ciasto owszemOstatnio na weselach, na których byłam, goście dostawali na koniec pudełko z ciastem, wódkę weselną ( to wiadomo- jedno dla jednego domu, a nie dla każdego osobno), a od początku przy każdym nakryciu był jakiś mały prezencik do zabrania. :->
Napisano 26 marca 2013 - 22:53
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Szukam dla siebie czegoś nowego ze sklepu |
|
|
|
Impreza integracyjna dla pracowników w firmie |
|
|
|
cwiczenia silowe dla kobiety |
|