Truskawki uwielbiam. Mogłabym jeść tonami pod każdą postacią.
Najbardziej lubię jeść z bitą śmietaną lub poduszone widelcem z cukrem ![]()
Napisano 26 października 2013 - 18:28
Truskawki pod każda postacią.Ze smietaną,jako sos truskawkowy do makaronu.Truskawki z cukrem w formie przekąski.
Napisano 26 października 2013 - 18:29
truskawki super sprawa, tylko w tym roku wybitnie mało slodkie ....
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 26 kwietnia 2014 - 21:29
jak tam jadlyscie juz te "na sterydach", które mozna kupic juz w sklepach ![]()
Napisano 27 kwietnia 2014 - 06:46
Przyznam się, że ja skusiłam się na 1 truskawkę jak byłam u rodziców i na tym się kończyło. Ogólnie opakowanie wylądowało w koszu bo nikt nie chciał ich jeść. Jak dla mnie są bez smaku więc czekam na swojskie z działeczki ale dziwię się, że ludzie tak szaleją i kupują. Czy naprawdę im takie smakują??
Napisano 27 kwietnia 2014 - 09:15
moze zasypuja to duza iloscia cukru i nie czuja tego pskudnego smaku
Czy naprawdę im takie smakują??
Napisano 27 kwietnia 2014 - 13:20
Czy naprawdę im takie smakują??
Ja się skusiłam już pare razy. A to do gofrów, do naleśników, na koktajl. Ale tak jeść same to są nie dobre. Tak jak piszesz, bez smaku-sama woda.
A jeszcze te opakowania gdzie widac gołym okiem, że truskawki zaczynają się psuć. Odechciewa się tych truskawek.
Czekam !!! na te świeżutkie, smaczniutkie.
![]()
Napisano 27 kwietnia 2014 - 13:41
u nas sezon to już pod koniec maja się zaczyna ale wtedy kosztują ponad 10zł za kilo.
Ja bardziej niz trustawki lubie poziomki
Albo te "niedozwolone" zielone ![]()
Dojżałą zjem z cukrem, w ciescie , zmiksowaną na mus.
Love Love Love
Napisano 27 kwietnia 2014 - 14:01
Albo te "niedozwolone" zielone
ja zawsze na działce wcinam takie, gdzie ledwo przebija czerwień a reszta jest żółciutka
Ciekawe jak to będzie w tym roku z truskawkami. Rodzice mają kilka grządek na swojej działeczce i u nich zaczynają kwitnąć, u mnie jeszcze nie ![]()
Napisano 27 kwietnia 2014 - 14:25
@AgnieszkaT u nas co 2 lata jest wysyp w tamtym roku mało było owoców chodź kwiatów mnóstwo , wiec licze ze wtym roku sie sypnie ich wiecej ![]()
Love Love Love
Napisano 27 kwietnia 2014 - 17:47
Ojjj ja też już bardzo czekam na takie świeżutkie truskaweczki, które będzie można zjeść z lodami, bitą śmietaną, cukrem...
Uwielbiam ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 27 kwietnia 2014 - 20:02
jak tam jadlyscie juz te "na sterydach", które mozna kupic juz w sklepach
Jadłam... i zdecydowanie nie ma to jak świeżutkie truskawki. ![]()
Napisano 09 maja 2014 - 17:46
Jeszcze czekam trochę na truskawki, bo jeszcze nie wiem czy warto te co są kupować.
Truskawki uwielbiam
same i z dodatkami (śmietana/jogurt naturalny + ew. cukier)
Napisano 09 maja 2014 - 19:54
Dzisiaj kupiłam truskawki w Lidlu. 500g za 3,33zł.
przypomina to truskawki w smaku? Czy tylko z wyglądu? ![]()
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 maja 2014 - 19:58
Ja ostatnio jadłam jakieś (jednak się skusiłam). Nie wiem nawet skąd w sumie były, ale stwierdziłam, że nie tknę póki co więcej. Nie dobre to to takie... wolę poczekać na te prawdziwe, nasze
Tylko z wyglądu truskawka w smaku już tragedia. ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 09 maja 2014 - 20:02
O proszę
, bo smakują jak truskawki a nie jak papier
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 10 maja 2014 - 12:34
Od kiedy w ogóle będą truskawki? Czerwiec, lipiec? ![]()
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych