Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[14.02.2009] Walentynki!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
175 odpowiedzi w tym temacie

#141 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 22:47

Kupilismy po południu farbe i za tydzien malujemy pokój ;-)
Troche juz zmęczona i pewnie niedlugo pojde spać .........
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#142 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 22:50

Torii1988, a do ktorej pracujesz? No to masz bieganine dzis ;-)
calineczka, na jakis specjalny kolor, czy co? ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#143 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 22:50

witam was forumki :-)
ja już po 12 h pracy - i mam lekko dość :-?
szef mnie odwiózł do domu ale mam go już dość :!:

jeszcze nie mam podłączonego netku w pracy (a miałam miec od począku)...ale myśle ze to sie nie długo zmieni
także mało tu wpadam ostatnio...

zaległości mi sie tu zrobiły także jak znajde dłuższą chwile to Was poczytam na spokojnie

walentynkowego i spokojnego wieczorku
<serducho></span> <serducho></span> <serducho></span> <serducho></span> <serducho></span>
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#144 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 22:51

calineczka, na jakis specjalny kolor, czy co?

w sumie podobny do obecnej tapety
Dokladnie kolor caffe latte ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#145 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 22:52

madzia, ja pracuje do 8.00 rano, bo mam nocną zmianę

#146 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 22:53

ale mam go już dość :!:

ojoj, czemu?

kolor caffe latte ;-)

fajny kolor, taki cieply, nie tak jak ja to wymyslilam, czerwono-bordowe sciany <hepi1></span> ale fajnie, mi sie podoba, bo tak inaczej ;-) i tak nie zabawimy tu dlugo :P

Tori <olaboga></span> dziewczyno, no coz zrobic...to ile ty godzin pracujesz?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#147 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 22:55

czerwono-bordowe

ja wlasnie lubie takie kolorki ale po pierwsze gryzlo by sie z meblami a dwa Krzyskowi takie kolory nie bardzo wiec byl kompromis :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#148 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 22:58

to ile ty godzin pracujesz?

12 godzin od 20.00 do 8.00 ;-)

#149 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 22:59

madzia nie zrobił mi jeszcze grafiku :-? i jestem na takie jego zawołanie... planowo mam pracować po 8h a on wpadnie do mnie do pokoju, okiem mrugnie i pyta sie czy zostane jeszcze dłużej i dziś wyszło 12h... i za to odwiózł mnie do domu zebym nie jechała autobusem po nocy...
ide mu na ręke a on mni ale bez przesady że siedze po godzinach tymbardziej ze to mój pierwszy tydzień pracy.. ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#150 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:01

My mamy bordowa sofe wiec sila rzeczy pasuje <hepi1></span>
Tori, duzo godzin robisz. A jeszcze na noc

#151 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:01

Witam. Ja juz po Walentynach.
A na sam koniec sie zdenerwowalam. Powiedzcie mi czy slusznie czy nie bo czuje ze wyolbrzymiam.
Bylismy u Wojtka. Mily wieczor swiece kolacja winko i seksik.. Super pozniej tv..
Ale o godzinie 22 zaczelam byc spiaca i poprosilam zeby mnie odprowadzil i tak zrobil. Ale po drodze sie dowiedzialam ze on teraz idzie zamiast do domu to do baru. Prosilam blagalam zeb y nie szedl dzis tylko jutro pojdziemy razem na browarka ale on nie musi dzis! Eh zdenerwoiwalam sie. Powiedzial ze dzis sa koledzy a wlasnie po drodze jeden zadzwonil i powiedzial ze jada na dyskoteke:( a Wojtek tam jezdzic nie moze (mniejsza o to dlaczego) i nie chce zeby tam pojechal;(
Wogole taki dzxien a on pojdzie do baru myslalam ze do mnie do domu i posiedzimy u mnie jeszcze chwilke:( Napisalam mu esa ze ladnie zakonczyl tak romantyczny wieczor.
i co? jhak zwykle nie odpisal (pewnie znow uwaza ze to doprowadzi do klotni jak odpisze i ma racje)

#152 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:02

Donn, a to znajmomy jakis, co nie? ;-)

#153 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:06

no dużo ale co zrobię... nocki niby szybko lecą ale są męczące <bezradny></span>
byle do rana :P jak już bar zamkniemy to będzie luz ;-)

#154 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:06

WweronikaA, nie wiem co ci powiedzc, a nie chcialas isc z nim?
Ja tez sie dzis ze swoim nie moglam dogadac.

#155 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:07

Ale o godzinie 22 zaczelam byc spiaca i poprosilam zeby mnie odprowadzil i tak zrobil. Ale po drodze sie dowiedzialam ze on teraz idzie zamiast do domu to do baru. Prosilam blagalam zeb y nie szedl dzis tylko jutro pojdziemy razem na browarka ale on nie musi dzis! Eh zdenerwoiwalam sie. Powiedzial ze dzis sa koledzy a wlasnie po drodze jeden zadzwonil i powiedzial ze jada na dyskoteke:( a Wojtek tam jezdzic nie moze (mniejsza o to dlaczego) i nie chce zeby tam pojechal;(
Wogole taki dzxien a on pojdzie do baru myslalam ze do mnie do domu i posiedzimy u mnie jeszcze chwilke:( Napisalam mu esa ze ladnie zakonczyl tak romantyczny wieczor.
i co? jhak zwykle nie odpisal (pewnie znow uwaza ze to doprowadzi do klotni jak odpisze i ma racje)

oj znam to niestety kiedy po spotkaniu biegnie sie do kolegów :roll: :roll: i dlugo nie moglam tego wytlumaczyc mojego ........ az dojrzał i zrozumiał w czym rzecz
Raz nawet było tak , że siedzielismy u niego i w tygodniu o jednej godzinie spotykal sie z kolegami z osiedla i wtedy tez zaczeli pisac kiedy przyjedzie a to byl jedyny dzien kiedy moglismy sie widziec ...... więc powiedzial , że mnie odprowadzi do samochodu ( a wcale jeszcze jechac nie mialam zamiaru) nie powiedzial wprost ale i tak wygarnelam mu te sytuacje ....... :evil: :evil:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#156 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:09

Nie chcialam isc tam ale chcialam zeby on przyszedl do mnie jeszcze na chwilke. Mowilam ze jutro pojdziemy a on nie. Boje sie ze pojedzie na ta dyskoteke tam... Napisac mu jeszcze jednego smsa zeby nie jechal tam?? nie wiem co robic. :cry: :cry:

#157 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:10

Napisac mu jeszcze jednego smsa zeby nie jechal tam?? nie wiem co robic. :cry: :cry:

napisz niech wie , że Cię to boli
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#158 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:11

WweronikaA, nie iwem co jest powodem, ze tam jechac nie moze ale sie domyslam. jak to to o czym mysle, ze on chyba ma glowe na karku.
Mysle, ze juz nic nie powinnas robic. Bo co poradzisz, na to, ze ktos nie chce odpisywac <bezradny></span> glupie jest takie zachowanie, czemu ma sluzyc?

#159 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:14

nie chce zeby tam jechal bo to jest miejsce gdzie przewaznie jesli ktos jedzie bez tej drugiej polowki to zdradza i jest tam nie fajnie same dziwki laza i sie kleja do Ciebie a jak W wypije to juz nie mam pewnosci co zrobi. To tam bylam zfdradzana przez bylego:(

#160 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 23:20

WweronikaA, no to sory, pomyslalam o czym innym.
Chyba na wszystkich dyskotekach mozna sie napotkac na takie "Panie" niestety ale od tego sie nie ustrzezemy. jedyne wlasnie wyjsce to tam nie chodzic ;-)
Ja tez kiedys pisalam o jednej sytuacji, P. byl z kumplem tutaj na dyskotece i jakas desperatka, podeszla i go pocalowala i uciekla.
Wiesz co, moze zadzwon zwyczajnie do niego i powiedz, ze sie martwisz i spytaj kiedy idzie do domu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych