Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[02.02.2009] Ulubiony poniedziałek:)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
374 odpowiedzi w tym temacie

#161 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 18:37

z tym, ze ja pracuje na kompie tez i jak siedze na bs to tylko robiac projekt
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#162 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 18:38

a ja zaczne sobie chyba cwiczyc miesnie brzucha :P cos mnie nagle wzielo na to :P

#163 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 18:40

jak masz ochote to ćwicz bo moze ochota szybko przejśc. chcesz je wzmocnić ? bo zrzucac to ty nie masz czego.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#164 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 18:42

krowka17, toć Ty laseczka jesteś szczupła
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#165 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 18:44

no ale chodzi mi o to ze chcem miec plaski i chcem zeby bylo widac chociaz troche miesnie :P

#166 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 18:50

witam kochane :)

jestem na chwile bo pewnie niektore z was zastanaiwaja sie dlaczego mnie nie ma... otoz pomijajac juz problemy (ktore jakos tam powoli sie moze rozwiazuja) to w nocy z piatku na sobote dostalm 41 stopni goraczki... prawie nie moglam oddychac... obklady z mokrych recznkow niewiele pomagaly.. ale w koncu udalo sie zbic goraczke.. i dopiero dzis jako tako sie czuje...

Misiek czuwal przy mnie cala noc... zmienil mi posciel.. pizame.. nawet prae razy bo byla mokra... zmienial mi reczniki.. przynosil herbate.. dbal.. jak tylko potrafil.. jestem z niego taka dumna... wiem jak bardzo mnie kocha... i ile jest w stanie wytrzymac... a ja jak jestem chora to jestem niedozniesienia... takze szacun dla mojego meza haha...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#167 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 18:56

saja, kurcze to mogl po pogotowie dzwonic - przeciez 41 st to powazna sprawa! Bylas u lekarza? No dla meza oczywiscie szacunek, ale kurcze... moglo sie to zle skonczyc dla Ciebie Kochana :/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#168 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 18:56

pewnie niektore z was zastanaiwaja sie dlaczego mnie nie ma...

Dobrze myślisz.

w nocy z piatku na sobote dostalm 41 stopni goraczki... prawie nie moglam oddychac...

Szok :shock:
Trzeba było dzwonić na pogotowie!
Dobrze, że już jest lepiej <buzi2></span>

a ja jak jestem chora to jestem niedozniesienia... takze szacun dla mojego meza haha...

No to szacunek <dziekujee></span>
Pogłaszcz go ode mnie :mrgreen:
Jestem w Peru...

#169 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 18:57

Krowka, to bierz sie za 6 weidera ;-) meczace ale b.skuteczne
saja, o prosze...a dopiero co ja ci pisalam o zmianie poscieli ;-) wracaj do zdrowia!!

A my piwkujemy w domu ;-) Miska spakowalam (bo jak to facet...trzeba bylo :lol: ) no i pozniej pod prysznic
i ostatnia wspolna noc przed jego wyjazdem :lol: :-/ :cry: <serduszka></span> <cryyy></span> <stres></span> <sadd1></span> <smutny1></span> <aaa11></span> <chlipaj12></span> <hmmm1></span> <gr1></span>

:D przetrzymamy
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#170 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 19:00

Właśnie rozmawiałam z bratową (jest oddziałową na ginekologi)
i opowiadała mi jak będzie wyglądało to badanie na drożność jajowodów <stres></span>
Jest nieprzyjemne i bolesne.
Już mi przeszła ochota...
Jestem w Peru...

#171 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

madzia, widzę że zmieniłaś avek ;-)
Ten nowy jest taki namiętny :mrgreen: :-P

#172 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

krówka ćwiczenia na mięśnie brzucha ...ładnie pomogą ci w nadaniu mu ładnego kształtu (takich lekkich mięśni) le pamiętaj żeby sie nie przeciążać bo efekt będzie odwrotny :- ) a od zakwasów sie zniechęcisz ..... tylko cos lekkego i regularnego a osiągniesz fajny efekt bo ty masz te szczescie ze nie musisz sie katować by spalić tłuszcz z brzuszka bo wcale go tam nie masz :-)

saja, oj biedactwo <pocieszacz></span> miejmy nadziej ze już teraz pójdzie ku lepszemu .... a męża masz cudownego wiem jak sie męczyłaś bo sam to samo przeszłam parę dni temu (tez olbrzymia gorączka ja też bywam wredna) ... wiec naprawdę możesz być z niego dumna ze taki był dla ciebie troskliwy i kochany ... skarba masz wiec jak dojdziesz do siebie to musisz mu to wynagrodzić może jakaś romantyczna kolacyjka ...niech poczuje że cieszysz sie ze jest taki kochany ...

#173 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 19:01

maartekkk, nie przejmuj sie jestem twarda baba .... ale bylo juz ciezko bo zle mi sie oddychalo... ale pogotowie nic by nie dalo bo paracetamol to ja w domu moglam wziasc.. pozatym w weekend to wiadomo jak sluzba zdrowia funkcjonuje...

No to szacunek <dziekujee></span>
Pogłaszcz go ode mnie :mrgreen:

poglaszcze... dzisiaj to napewno...

szczegolnie ze dzis mamy PIERWSZA ROCZNICE SLUBU :)

madzia, czesc kochana... no dizekuje :)

no wiec nie tak sobie wyobrazalam nasza pierwsza rocznice ale jest cudnie.. dostalam piekny bukiet roz... kartke z milym slowami... i smakolyki :) i lece do meza cieszyc sie nim... pewnie w weekend jak juz wydobrzeje to gdzies pojdziemy...
Dołączona grafika

#174 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 19:02

A my piwkujemy w domu ;-)

No to zdrówko <piweczko1></span>

i ostatnia wspolna noc przed jego wyjazdem

To musisz go wykorzystać :lol:
Jestem w Peru...

#175 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 19:02

fajna babka, wiem kochana... jest cudowny... a ja myslalam ze umieram... a mimo to bylam wredna jak nie wiem... a on cudownie sie mna zajmowal :)
Dołączona grafika

#176 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 19:03

Witam dziewczynki, juz myslalam, ze dzisiaj nie uda mi sie do Was zajrzec, ale na szczescie sie udalo. W pracy jakos minelo, chociaz ostatnio coraz gorzej mi sie tam pracuje, atmosfera sie psuje, trace wiare w ludzi... <bezradny></span> .
No ale po pracy wybrala, sie do Rossmanna i zrobilam duze zakupy, kupa kasy na to poszla, ale eee tam :mrgreen: , a potem M. stwierdzil, ze nie bedziemy robic obiadu w domu, tylko skoczymy do McDonalda, bo akurat obok byl, no i tak mialam gotowanie z glowy :lol: .
Zaraz pewnie jakies pranie zrobie <praleczka1></span> , a pozniej prasowanie <prasowanie1></span> , ale na razie posiedze z Wami :-) .

saja, biedactwo <pocieszacz></span> , 41 stopni to juz nie sa przelewki, dobrze, ze ta wysoka goraczka juz zeszla

Misiek czuwal przy mnie cala noc... zmienil mi posciel.. pizame.. nawet prae razy bo byla mokra... zmienial mi reczniki.. przynosil herbate.. dbal.. jak tylko potrafil.. jestem z niego taka dumna...

wielkie brawo dla niego no i

szacun

Dołączona grafika

#177 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 19:03

Chcialam wam cos napisac. Ale narazie sie wstrzymam.

[ Dodano: 2009-02-02, 19:03 ]
madzia to dla Ciebie.

Załączone miniatury

• puk-puk w dziób.gif

#178 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 19:04

Saja - jak miło rocznica ;-)
Maartekkk widze ze zabawa photoshopem w najlpesze ( avek).

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#179 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 19:04

Pozniej cos napisze. Narazie tlumnie jest :-D pa

#180 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 19:05

no tak wiec kochane wybaczcie... ale lece do meza... w koncu tylko raz ma sie pierwsza rocznice slubu haha :)
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych