Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

FM GROUP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
438 odpowiedzi w tym temacie

#141 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 20:41

W sumie dla mnie duża różnica jest między podróbką a zamiennikiem, zwłaszcza, że ceny sa mocno zachęcające co by tu dużo nie mówić. U mnie nie wiem na ile jest znane, ale się dowiem. A jak wygląda budowanie sobie grupy?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#142 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 20:58

ceny są bardzo zachęcające :) mam nadzieję, że wiesz, że od dzisiaj są odrobinke wyższe ;-) sponsor powinien Cię o wszystkim poinformować, o ile trafiłaś na porządną osobę i godną zaufania, bo z nimi to różnie bywa :-/ ja się natknęłam już na kilku oszustów :evil: wmawiają dziewczynom, że np. jest potrzebne jakieś wpisowe w wysokości 300zł, albo jeszcze inne bajki opowiadają :evil:

A jak wygląda budowanie sobie grupy?

chodzi o wprowadzanie nowych osób, które tworzą Twoje tzw. drzewko ;-) spisujesz z nimi umowy i jesteś ich sponsorem, na tym właśnie MLM (marketing wielopoziomowy) polega :-D

#143 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 21:07

i kawę noś przy sobie

To jest prawda też to stosuje, w sumie stosowałam, bo ostatnio zaniedałam moją sprzedaż. Miałam zamówienia tylko od stałych klientek, a nowych wogóle nie pozyskiwałam. No coż - teraz to zmienie znowu biore sie za intensywną sprzedaż, bo zawsze milej zarobić chociaż troche więcej niż normalnie :D

sponsor powinien Cię o wszystkim poinformować, o ile trafiłaś na porządną osobę i godną zaufania, bo z nimi to różnie bywa

Jeżeli o mnie chodzi to własnie mam takiego sprnsora - nie dostaje od niego zadnych wiadomości ani informacji, czesto dowiaduje sie o róznych sprawach naprawde bardzo pozno, dlatego bardzo sie ciesze ze nazlalam to forum :D. To że mój sponsor nie podaje mi nowinek sprawia, że sama jesetm kiepskim sponsorem :( Na tą chwilke mam tylko dwie osoby pod soba ale pomyśle o powiekszeiu mojej grupy.

ja teraz należę do fm:)

to naprawde dobra decyzja i zycze wielu konkretnych klientów
Izka

#144 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 21:20

Jeżeli o mnie chodzi to własnie mam takiego sprnsora - nie dostaje od niego zadnych wiadomości ani informacji

współczuję, bo jednak porządny sponsor to podstawa dla nowych osób :-> ja mam już grupę ponad 100 osobową :) i zawsze staram się na czas o wszytskim poinformowac wszystkie osoby :)

#145 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 21:27

ja mam już grupę ponad 100 osobową

Jestem w szoku, robi wrażenie :-D Zadroszcze!!! Gdybym sie tak nie obijała to przez te trzy lata jak w tym siedze może też tyle osob zebrała. Teraz moge tylko żałować.
Izka

#146 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 21:29

3 lata i masz tylko 2 osoby :shock: to rzeczywiście się obijałaś :-P mój znajomy, który jest w FM od 3 lat jest liderem i już wypromował 1 grupę na 21% :) mi rok zajęło znalezienie 100 osób :)

#147 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 21:34

3 lata i masz tylko 2 osoby

No wałśnie obijalam sie ;( ale teraz sie to zmieni chociaż wiem ze wczesniej byloby mi łatwiej bo mniej osób w tym siedziało, ale zobacze co teraz sie da zrobić. Hm... gdybym wczesniej miala taka motywacje jak teraz (forum) może bylo by inaczej. Bede pisać o moich sukcesach :D
Izka

#148 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 09:32

wiem ze wczesniej byloby mi łatwiej

i to dużo łatwiej :) teraz jest ciężko nowych pozyskać, bo albo się boją, że to jakaś ściema, bo nie znają FM, albo wolą avon :-/ <bezradny></span>

gdybym wczesniej miala taka motywacje jak teraz

motywacje i sponsora porządnego ;-) :-P

#149 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 11:46

motywacje i sponsora porządnego

No właśnie dlatego biore sie za moja skormna grupe zeby byc dobrym sponsorem, musze je zmotywować do pracy :D Od wczoraj już znalazłam dwóch potencjalnych którzy chca w to wejść :D czekam az zanajdą chetnych i wracam do inetresu :D
Izka

#150 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 11:50

Od wczoraj już znalazłam dwóch potencjalnych którzy chca w to wejść

no to super, gratuluję :)

na walentynki FM zrobiło promocyjne zestawy, w skład których wchodzi perfum z feromonem, olejek do masażu i olejek do kąpieli :mrgreen:

#151 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 16:22

na walentynki FM zrobiło promocyjne zestawy

powiadomłam już znajomych o całej ofercie a głównie przedstawiłam zestawy walentynkowe myśle że zrobią fufure :D nie będą mieć problemu ze znalezieniem upominku za nie duze pieniądze :-D
Izka

#152 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 00:39

oo a jakie to zestawy ??? tyz bym sie chetnie dowiedziała :P mojemu A sie koncza perfumki :P a walentylki juz niedługo

#153 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 08:34

Monia, wygląda to tak :) no i w skład wchodzi perfum z feromonem i 2 olejki do kąpieli i masażu :mrgreen: nie wiem jaki zapach mają te olejki w męskich zestawach, ale te w damskich to jeden taki cytrynowy, a drugi cynamonem zalatuje ;-)

Załączone miniatury

• 06 luty 004.jpg

#154 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 09:36

Do podpisania umowy z nowymi osobami są jakieś nowe druki czy ciagle te same? Chciałabym też wiedzeć jaka jest cena starteru i czy nadal przy pierwszym zamówieniu dwa perfumy nowa osoba dostaje gratiss? Nie mogłam tego znaleść na stronie FM.
Izka

#155 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 09:49

zmieniło się to już rok temu :-P druki umów są nowe, starter kosztuje 80zł i nie ma tych 2 gratisowych perfum :) przy zamawianiu startera koszt przesyłki wynosi 18 zł :)

#156 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 10:14

przy zamawianiu startera koszt przesyłki wynosi 18 zł

rozumiem że przy zamówieniu samego startera, zamawiając z 10szt. perfum jest gratis przesyłka? Kiedy mają wejść nowe zapachy? Druki można tylko zamówić w FM?
Izka

#157 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 10:17

jeżeli zamawia się starter, to wystarczy 7 sztuk perfum i przesyłke pokrywa FM ;-)
o nowych zapachach narazie jest cisza, zawsze były wymieniane 2 razy w roku, a teraz będą raz w roku wymieniać, ale nie wiem kiedy, nie ma jeszcze przecieków :-P ;-) druki umów tylko w FM, bo skąd niby miałybyśmy je brać ? :roll: :-P

#158 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 10:57

teraz będą raz w roku wymieniać

jeszcze jedna sprawa kiedy ostanio wymieniali. Musze uzupełnić tester i niewiem czy czekać czy zrobić to odrazu :) Wielkie dzięki za pomoc :D
Izka

#159 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 11:12

ostatnio była wymiana we wrześniu :) a wcześniej zdaje się w maju ;-)

#160 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 13:39

fajne te walentylkowe zestawy :D i z faromonem :oops: :mrgreen: hyhyhy trza sie zastanowic :) moze i sobie fundne :P na walentylki :D uwieeelbiam cynamon :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych