Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

FM GROUP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
438 odpowiedzi w tym temacie

#121 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 22 stycznia 2008 - 16:39

ze względu na sytuację na rynku <bezradny></span> wszystko drożeje, a FM od początku istnienia nie miało podwyżek, więc przyszła kolej i na nich :-? na szczęście podwyżka tylko o 2 zł, więc spoko ;-)

#122 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 22 stycznia 2008 - 16:40

no fakt :P zdrozało wszystko a 2 zeta to nie majatek :P

#123 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 22 stycznia 2008 - 16:41

zdrozało wszystko a 2 zeta to nie majatek

no właśnie ;-) nie ma się czym martwić, to raczej nie powinno klientów zrazić ;-)

#124 Sabina

Sabina
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 21:33

MAm perfumy z FM i jestem z nich bardzo zadowolona :) Pachne długo i co najwazniejsze inni tez czują ;)

#125 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 08:59

MAm perfumy z FM i jestem z nich bardzo zadowolona

bardzo mnie to cieszy :mrgreen:

#126 Sabina

Sabina
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 13:59

Polecam kosmetyki z FM :) :) Warto :)

#127 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 11:56

Hej dziewczyny!!! Wiecie może który numer odpowiada zapachowe męskiemu Dolce&Gabana "Light Blue" dawno nie składałam zamówień i sie pogubiłam w tym wszystkim. Pozdrawiam :-P
Izka

#128 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 12:06

Hej dziewczyny!!! Wiecie może który numer odpowiada zapachowe męskiemu Dolce&Gabana "Light Blue" dawno nie składałam zamówień i sie pogubiłam w tym wszystkim. Pozdrawiam

o to Magdaru bedzie wiedziala ona jest konsultantka :-D

#129 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 12:14

Magdaru, Cześć!!! jesteś w stanie mi powiedzieć jaki numer peffumu odpowiada męskiemu Dolce&Gabana "Light Blue" musze dzisiaj złożyć zamówienie, a nie mam pojecia :D Pozdrawiam

[ Dodano: 2008-01-30, 12:15 ]
madzia88, Wielkie dzięki za podpowiedz. <buzki></span>
Izka

#130 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 12:16

jesteś w stanie mi powiedzieć jaki numer peffumu odpowiada męskiemu Dolce&Gabana "Light Blue" musze dzisiaj złożyć zamówienie, a nie mam pojecia

jetsem w stanie :mrgreen:
nr 169 - to jest z tych luksusowych, droższych ;-)

na 6 stronie wstawiłam tutaj cały spis zapachów dostępnych w FM ;-)

#131 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 13:00

jetsem w stanie
nr 169 - to jest z tych luksusowych, droższych

Bardzo dziękuje i pozdrawiam
Izka

#132 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 13:38

nie ma za co :) jestem tutaj FM-owy ekspert :mrgreen:

#133 izi1

izi1
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 13:56

No teraz sie odemnie nie odpędzisz :D do uslyszenia paptki
Izka

#134 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 13:59

No teraz sie odemnie nie odpędzisz

spoko ;-) jak będzie potrzeba to wszytsko wyjaśnię :mrgreen:

#135 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 20:01

kurczę, poczytałam, interesowałam się tym od dawna i ja teraz należę do fm:) zobaczymy jak ta współpraca będzie wyglądać:) jestem też konsultantką avonu i wierzę, że jakoś da się to pogodzić, czyli zwerbuję stare klientki:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#136 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 20:12

i ja teraz należę do fm

super :) myśle, że powinnaś być zadowolona ;-)

jestem też konsultantką avonu i wierzę, że jakoś da się to pogodzić

na pewno :) pomyśl sobie tak, że teraz masz więcej produktów do zaoferowania i powinnaś dzięki temu więcej zarabiać, a na brak klientek raczej narzekać nie będziesz :) ja jestem w FM juz prawie 1,5 roku i mam stałe klientki od samego początku, a do tego co chwilę ktoś nowy się pojawia :) no i pomyśl o budowaniu grupy, bo na samej sprzedaży kokosów mieć nie będziesz, bo wiadomo, ze są lepsze i gorsze miesiące, jak się sprzeda z 50 sztuk w miesiącu to zarobisz nieźle, ale jak mniej to już różowo nie bedzie :) dlatego grupę warto tworzyć, żeby otrzymywać premie ;-)
trzymam kciuki, żeby Ci dobrze szło :)

#137 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 20:20

a jak szukałaś klientek? od czego zaczynałaś?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#138 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 20:22

rodzinka, znajomi, koleżanki bliższe i dalsze ;-) później była praca, praca męża, mamy, brata, bratowej itd. nawet jak szłam do sklepu to brałam próbki i pytałam, czy chcą coś wybrać i najczęściej ktoś coś zamawiał :mrgreen: chyba mam dar przekonywania :mrgreen:

#139 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 20:30

wow nieźle, no ja chyba zacznę od koleżanek z uczelni, bo tu tylko takie znajomości mam:) A potem zobaczymy. A ludzie nie mieli oporów przed kupowaniem z co by tu nie mówic jeszcze nie tak głośnej firmy? (jak dziś dostałam paczkę z perfumami nr 18 i próbkami to aż mój Sebastian zaciekawiony przyleciał popatrzeć co tam fajnego mam:) jeszcze i jemu dobiore jakiś fajny zapach, bo ja już sobie kilka ładnych wynalazłam:) )

#140 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 20:36

najlepiej zacząć od najbliższego otoczenia, a na uczelni masz na pewno mase znajomych :)

A ludzie nie mieli oporów przed kupowaniem z co by tu nie mówic jeszcze nie tak głośnej firmy?

niektórzy mieli :-P ale ja mam gadane, to wyjaśniłam jaka jest różnica między oryginałem, a podróbką i jak się ma do tego FM, którego perfumy nie są podróbkami, a zamiennikami i jak już mnie posłuchali, powąchali co nieco, to zazwczaj się decydowali na kupno :mrgreen: poza tym u nas FM już jest dosyć znane, a kto nie znał, to poznał dzięki mnie, hehe :-P
pamiętaj, żeby próbki zawsze otwierać przez chusteczkę higieniczną, żeby się zapachy nie mieszały na palcach, bo na korku zawsze coś może być ;-) i kawę noś przy sobie jak będziesz pokazywac perfumy, bo nos ludzki przyswaja tylko 3 zapachy i jak się powącha więcej to już sie nic nie czuje, wszystko pachnie tak samo :-/ a jak po 3 zapachach dasz powąchać kawy, to ona nosek oczyści i można spokojnie sprawdzić kolejne 2-3 zapachy ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych