Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[29.12.2008] Nowy tydzień - poniedziałek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
227 odpowiedzi w tym temacie

#61 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 12:52

a ja zawsze miałam o rok mniej

No z tym to fakt. Kazdy juz dawno u mnie te 22 lata skonczyla, a ja kilka dni temu :mrgreen:

Musze ruszyc tylek i do roboty, duzo myslenia przede mna.. Milego dzionka Pewnie neta musze odlaczyc zeby znow nie pracowac na pol gwizdka.. Bo tylko czas ucieka a ja z ksiazkami tyle godzin i nic z tego nie ma. A tak troche roboty i mozna wypoczac.

#62 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 13:01

Dzien doberek :)

Ja mam dzis ksiedza po koledzie :P mam nadzieje ze szybko sie uwinie bo jade na sylwestrowe zakupy z siora potemmmm :)
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

#63 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 13:22

powrocilam... mezowi koszule poprasowalam.. ja nie wiem pare dni swiat codziennie oczywiscie inna koszula i sie nazbieralo... no coz... taki urok mezatki haha :P

Madzia81 mam przeczucie ze urodzisz w styczniu... co do sposobow na wywoalnie porodu to mowiac szczerze nie slyszalam o masowaniu sutkow (aczkolwiek informacja warta zapamietania) wiem natosmiast ze mozna wykonywac jakies prace.. oczywiscie nie od razu isc przekopac caly ogrodek... no bo jednak na dziecko trzeba uwazac ale podobno mycie okien wieszanie firan takie tam.. i dziala... moja mama mowi ze sie sprawdza... no ale skoro jak sama mowis zjestes zmeczona po drobnych czynnosciach to moze odpusc sobie ta metode i w styczniu zacznij sutki masowac haha :)
moja szwagierka natomiast ma termin juz na 2 stycznia ale narazie nic a nic nie slychac o tym zeby mala miala sie na siwat wybierac.. wroze jej okolo 6 stycznia porod nie mam pojecia dlaczego ale tak jakos mi data pasuje... ona ma mnostwo energii na poczatku 8 miesiaca jeszcze w ogordku porzadki robila.. ale ona ogolnie jets niezniszczalna babka... haha
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#64 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 13:22

Calineczko ja tylko wyrażam własne zdanie ;) i w sumie to od forumek zależy kiedy powstanie nowy temat...ale ok :P

Ja nadal lenie się w łóżku do czego wstyd sie przyznać :P

Madzia81 nie wolisz mieć dzieciaczka jeszcze w grudniu? :)
Mirabelka 3 lata w związku kryzysowe są podobno i dużo par się wtedy rozchodzi. Lepiej niech załatwi z nim to jak najszybciej.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#65 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 13:29

Mirabelka 3 lata w związku kryzysowe są podobno i dużo par się wtedy rozchodzi. Lepiej niech załatwi z nim to jak najszybciej.

Doskonale to pamietam :-D Chyba kazdy to przechodzi. Najlepsze jest to ze nawet spac z nim nie chce, wiec wg mnie on juz wie ze cos jest nie tak..

#66 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 13:31

Madzia81 nie wiem czy ktoś ci mówił o tym sposbi na przyspieszanie ale na wszystkie moje koleżanki podziałał ....trzeba się pokochać ....ale koniecznie tak porządnie ...... moj kuzynka pół godziny po już jechała :-) ...a tak serio to daj mu czas będzie gotów to wyjdzie a ty odpoczywaj ....

no i jestm kupiłam babci płaszcz długi czarny ..fajny ......w dzile nasze zakupy zaraz dam zdjcie mojej sukienki .....tak mi sie podoba ale jedynie cos musze z biustem wymyslić bo troche mi sie tam materiał jakoś ukałda ...a zresztą ocenicie sami :-)

#67 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 13:33

Mirabelka napisałam podobno,bo ja coś takiego znam na szczęście ze słyszenia :)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#68 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:04

Madzia81 mam przeczucie ze urodzisz w styczniu...

ja teraz też mam takie przeczucie, stawiałabym na weekend w tym tygodniu.

Madzia81 nie wolisz mieć dzieciaczka jeszcze w grudniu? :)

sama już nie wiem kiedy wolę ;-)
wiem, że nie chciałabym w sylwestra, bo kaska, jaką mąż może w ten dzień zarobić bardzo się przyda, na pieluchy np. ;-)

trzeba się pokochać ...

wiem, ale tak jak pisałam, mamy z tym problem :roll:

wypiłam z tatą herbatkę, pranie się suszy, kurz z półek pościerany, łazienka odświeżona. więc dalej odpoczywam :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#69 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:04

MonikaK, obiadzik? Zjadlabym..chetnie.

To zapraszam serdecznie :-P
Dołączona grafika

#70 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:08

MonikaK, przestańcie z tymi obiadami, bo mi kiszki marsza grają już :P

#71 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:10

Elodi, to zjedz coś kobietko :-P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#72 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:22

asia21_87, nie, powiedziałam sobie, że oczyszczenie to oczyszczenie :P Nic do sylwestra, powiadam wam :P

#73 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

ja teraz też mam takie przeczucie, stawiałabym na weekend w tym tygodniu.

ja jednak stawialabym na po tym wlasnie weekendzie o ktorym myslisz... :) ale zobaczymy kiedy maly wybierze sie na swiat...

sama już nie wiem kiedy wolę ;-)

lepiej zeby dzidzius urodzil sie w nowym roku... :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#74 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Elodi, wogole nawet obiadku
myslałam ze tylko słodycze
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#75 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:25

asia21_87, nie, chce się naprawdę oczyścić po tych świętach, wiem, że jutro będę zdychać, ale póki co się trzymam :)

#76 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:25

Witam!!! ale jestem zadowolona :mrgreen: :mrgreen: byłam sobie od rana w salonie piekności Dr Irena Eris haaa:D ciocia mi zafundowała jako prezent gwiazdkowy:) jestem taka miękka, gładka i pachnąca ze ahhh:D:D i włoski jakie mam ładne:))
Dołączona grafika

#77 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:30

byłam sobie od rana w salonie piekności Dr Irena Eris haaa:D ciocia mi zafundowała jako prezent gwiazdkowy:) jestem taka miękka, gładka i pachnąca ze ahhh:D:D i włoski jakie mam ładne:))

no no fajnie ci :)

#78 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:34

oojjj tak:):) jeszcze sobie bielizne kupiłam:D
Dołączona grafika

#79 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:37

Lolka000, ful wypas ...pozazdrościć można :-) ....

dobra mam dużo roboty znikam :-)

#80 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 14:39

:mrgreen: :mrgreen:
ehhh lece na obiadek:) wpadne za jakis czas:D:D
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych