Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zabiegi zwalczające cellulit

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
356 odpowiedzi w tym temacie

#161 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 września 2008 - 15:24

peeling-vt944.htm tutaj o tym bylo
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#162 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 września 2008 - 16:04

ok dzieki :)

#163 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 08 września 2008 - 22:08

a słyszała któraś z was może o balsami Gosh na celulit? znalazłam w jakiejś gazecie ostatnio reklamę albo krótki artykulik, nawet już nie pamiętam, no i się zaciekawiłam bo duża butelka 400ml za 55 zł mniej więcej i do tego z pompką a ja lubię takie poręczne opakowania :) tylko nie wiem jak ze skutecznością bo nigdy nie miałam żadnego kosmetyku tej marki, nawet do makijażu...
Dołączona grafika

#164 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 08 września 2008 - 22:25

Mi bardzo pomogły plastry Wita Slim. Przyklejałam dwa dziennie. Nawet mój mąż załważył poprawe.
Jestem w Peru...

#165 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 września 2008 - 09:02

Mi bardzo pomogły plastry Wita Slim. Przyklejałam dwa dziennie. Nawet mój mąż załważył poprawe.

naprawdę..?
Mi zawsze wydawało się, że te plastry to szajs...
Że w ogóle jakieś magiczne plastry to szajs...
Może warto spróbować... <co></span>
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#166 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 09 września 2008 - 18:10

takie plastry to chyba trzeba długo i systematycznie przyklejać...żeby zobaczyć jakiś efekt... :roll:
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#167 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 10 września 2008 - 22:21

a ile to to kosztuje? i jak wydajne jest za tą cenę?
Dołączona grafika

#168 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 11 września 2008 - 06:00

Ja też nie byłam do nich przekonana ale kupiłam z lenistwa! Naklejasz i zapominasz.
U nas w drogeri Natura była promocja i kosztowały 19,99. Naklejałam dwa dziennie, po jednym na każdą strone, codziennie w innym miejscu (uda, pupa) Nawet mój D. załważył różnice. Musze polecieć po następne, bo mi się skończyły.
Jestem w Peru...

#169 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 25 września 2008 - 18:33

a ja sobie właśnie kupiłam na allegro jakiś specyfik co się nazywa Detoren. spotkałam się z wieloma pozytywnymi opiniami, mimo że to żadna znana firma. mam nadzieję że okaże się skuteczny bo już patrzeć na swoje nogi nie mogę...
Dołączona grafika

#170 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 26 września 2008 - 06:51

ritka, informuj nas na gieżąco!
Jestem w Peru...

#171 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 01 października 2008 - 01:39

ostatnio takie cudenko wyczailam na polkach sklepowych
zdjecie zniknelo samoistnie niestety

jak tylko skoncze moje Goodbye cellulitte sprobuje tej nowosci :)
mam nadzieje ze efekty rownie zadowalajace jak przy Goodbye :)

#172 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 01 października 2008 - 10:48

Ja próbowałam już "Detoren" - dostępny tylko na allegro. Głowny składnik to kawa, dość błotnisty, rozgrzewający. Co prawda skóra była nawilżona, ale efektu zadowalającego nie widziałam. Potem miętowy balsam chłodzący - też nic :P Kuracja Lipo Control - też nic. Tylko ćwiczenia pomogą :P

#173 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 01 października 2008 - 14:36

no patrzcie jakas blokade mi wsadzili ;/

produkt sie nazywa My Silhouette! Nivea

mam nadzieje ze zalacznik pojdzie :)

Załączone miniatury

• z5106173X.jpg

#174 liptonka

liptonka
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 01 października 2008 - 22:06

ja probowalam wszystkiego (oprocz plastrow oczywiscie)mialam i z rochera,oriflame ,avonu,eveline, nivea,nawet te nowosc z soraii w czarnym opakowaniu na allegro kupowalam robione papki z cynamonem i guamy zadnych efektow no moze skora troche gladsza ale to tez osiagam peelingiem z kawy (sama robie) te wszystkie specyfiki pomagaja ale wyczyscic pieniadze z portfela

#175 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 05 października 2008 - 02:36

Ja zaczęłam po prostu ćwiczyć w domu i pić wodę( myślałam, że to bzdura), ale to rzeczywiście pomaga, no i tam mały wspomagacz w postaci kremiku ;-)

#176 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 19 października 2008 - 20:57

Detoren na moich nogach grzeje się już trzeci raz. zauważam lekką poprawę ale oczywiście spektakularnych efektów na razie nie ma co oczekiwać. skóra jest ciut wygładzona. mam nadzieje że będzie jeszcze bardziej :)
Dołączona grafika

#177 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 19 października 2008 - 21:56

Ja właśnie skończyłam pudełko kremu do masażu Nivelazione - bez drastycznych zmian, skóra bardziej gładka. Ładny zapach, dobrze się rozprowadza podczas masażu.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#178 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 17:56

cudowny sposob na cellulit a takze w leczeniu jak i akupunkturze... zdziwilybyscie sie jak wiele potrafia;)))

od roku, procz studiow, zajmuje sie masazem... ukonczylam masaz klasyczny, rehabilitacyjny, kosmetyczny i leczniczy... a bańki chińskie to COŚ co spodobało sie mi naj...

moze ktoras z kobieteek slyszala cos niecos o nich, albo miala kontakt i moglaby sie wypowiedziec na ich temat:)
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#179 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 19:24

Czy chodzi o te szklane bańki,które stawia się podczas choroby np przeziębienia itd?jeśli tak to jestem zaskoczona,że działają także na celulit ;-)
mnie bańki uczyła stawiać babcia,często jak byłam mała wyciągano ze mnie nimi chorobę ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#180 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 19:33

nie, nie:))) bańki sa gumowe, dzieki czemu latwo się "zasysaja" i masaż nimi polega na odpowiedniemu przesuwaniu nimi po powierzhcni ciala ktory chcemu "udoskonalic", oczyiwscie z masa olejku, aby nie podraznic skory:))) najlepiej z dodatkiem olejku eterycznego grejfutowego, ktory takze jest sprzymierzerzencem w walce z celullitizem

[ Dodano: 2008-12-27, 19:34 ]
a!!! bańkami chińskimi również można zastapić tradycyjnie i stosować je w czasie choroby:)
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK