Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co dostałyśmy w prezencie?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
252 odpowiedzi w tym temacie

#1 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 17:57

mniej więcej tak jak w temacie :) czyli co dostałyście bądź dostaliście pod choinkę :)

ja dostałam srebrne kolczyki w kształcie serduszka 50zł i czekoladę z orzechami no i telefon nowy :P
to jednak jeszcze nie koniec prezencików :P jeszcze jutro i pojutrze :) .

[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-11-29, 16:57 ]
zmieniłam temat na bardziej ogólny

#2 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 18:27

Ja dostałam pieniądze,sweter,torębke,bistonorz,słodycze,rajstopy,dezodorant..

A od Skarba dostanę dopiero w piątek..ale tatkowi coś mówił,że dostane jakiś zestaw kosmetyków ;-)

#3 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 19:33

a ja dostałam szaliczek taki cieniutki nie grzejący w stylu apaszki ;-)
ślicznie zdobione pudełeczko a biżuterię itp z podwójnym dnem :) zawsze mi się kolczyki i inne gdzieś walają to teraz będzie porządek w końcu :mrgreen:
błyszczyk na moje wiecznie popękane usta :P
przepiękne kolczyki! <zakochany></span>
no i dla jaj mama kupiła mi, siostrze i bratu mikołaje z czekolady i takie kulki z mikołajami i bałwanami w środku, co jak się nimi trzęsie to brokacik lata (wiecie o co chodzi?:P) I powiedziała, że to dlatego żebysmy zawsze pamiętali o tym że jesteśmy DZIEĆMI (jej) :P

pojutrze coś od Radzia dostanę, prawdopodobnie depilator, ale kto wie? :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#4 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 19:39

No to ja biały, króciutki szlafroczek, szklanego aniołka w szklanej kuli podświetlanego od środka i 200zł
Jutro przyjedzie ciocia z wujkiem, to dostanę z 50 - 100zł (różnie dają więc nie wiem czego się spodziewać).
Pojutrze jadę do babci i dostanę 100-150zł (jak co roku, zwykle babcia daje 100zł a dziadek jeszcze 50zł dokłada od siebie).
No i coś jeszcze od Misia w poniedziałek dostanę, tylko nie mam pojęcia co :mrgreen:

#5 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 19:42

Ja dostałam od mamy tunikę, maskarę, cienie do powiek i słodycze a ja jej kupiłam torebkę, bo jej pękała :)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#6 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 19:43

maskarę

<umieraam></span>
przeczytałam "masakrę"

#7 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 19:44

maskarę

<umieraam></span>
przeczytałam "masakrę"

Ja też :mrgreen:

#8 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 19:47

uff nie jestem sama :mrgreen:

Moja mamuszka na szczęście ucieszyła się z prezentu który jej dałam.. :P
Bo na początku mówiła, ze ona chce dobry perfum albo jakąś wyszukaną biżuterię, a ja jej kupiłam ksiażkę...
:mrgreen:
ale mówi , ze bardzo się cieszy, bo trafiłam z tematyką :mrgreen:

#9 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 19:57

cerrata napisał/a:
malenka napisał/a:
maskarę

przeczytałam "masakrę"

Ja też

Ja też przez was tak przeczytałam :P

cerrata, ja tez myślałam o książce ale moja mama ma słaby wzrok już i nie bardzo może czytać <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#10 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 19:58

Mi się jeszcze przypomniało że dostałam czekoladę od babci i wodę toaletową od siostry.

#11 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 20:00

ooo a ja jeszcze dostałam od szefowej 20 zł na prezent i od brata juz na urodziny 50 zł :) nawet bym sie nie spodziewala ze mi brat 50 zł da na urodziny 0.o

#12 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 20:01

cerrata, ja tez myślałam o książce ale moja mama ma słaby wzrok już i nie bardzo może czytać <bezradny></span>

uu :/
ja kupiłam mamie o fotografii zbliżeniowej i to z National Geographic! Najlepsi fotografowie :)

[ Dodano: 2008-12-24, 20:01 ]

dostałam od szefowej 20 zł na prezent

to się wysiliła... ;-)

#13 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 20:03

cerrata, wiesz liczy sie gest :D jak by miała każdej z nas dac np po 50zł albo 100zł to wiesz...straciłaby na tym dużo :D ważne że w ogóle miała chęci :P ja tam nie nażekam uzbierałam dzisiaj 120 zł hehe :P jeszcze jutro bede dostawała prezenty.wiem że od D. dostanę tusz do żęs maxfactora i karte pamięci do telefonu i cos tam jeszcze. jeszcze jade do 2 babc wiec troche sie nazbiera :D aa no i mojego D. mamuśka coś dla mnie podobnoc ma :P

#14 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 21:54

oprocz tradycyjnych slodyczy i pieniedzy to bluzki dwie, jedna od miska druga od mamy, pizame
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#15 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 10:29

A ja dostalam pantofelki , sweterek , spodniczke, bielizne, slodycze,szalik, rekawiczki, sukienke:)

iv09i09kftvt0mdm.png

#16 Donkotjo

Donkotjo
  • Użytkownik
  • 341 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 10:46

Ja dostałem Spodnie i urządzenie 3 w 1(Skaner,drukarka i ksero) ;-)

#17 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 11:43

cerrata, fajna ta Twoja mama, podoba mi się jej pomysł na prezent :-)

Ja też zadowolona z prezentów, bo dostałam to co lubię czyli rzeczy nie-praktyczne ;-)
Od szwagra piękną ramkę i komplet świeczek z ozdobnymi kamykami plus butelkę winka prosto z Hiszpanii i obrazek przedstawiający miejscowość, gdzie mieszka szwagier, narysowane przez jakiegoś ulicznego malarza....od rodziców 3 książki i od męża i dzieci - świetną figurkę kota, cudny jest, wysoki na prawie pół metra czarny kocur...

Lubię takie prezenty, jakoś wolę takie niż rzeczy konkretne, typu ciuchy, czy kasę, a już sprzęty kuchenne to masakra :-P
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#18 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 11:44

świetną figurkę kota, cudny jest, wysoki na prawie pół metra czarny kocur...

gdzies takiego widziałam fajne takie rzeczy ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 12:05

świetną figurkę kota, cudny jest, wysoki na prawie pół metra czarny kocur...

wiem o co chodzi i światne to jest jak ci sie kiedyś znudzi to możesz mi podarować :-)

ja dostałam co pwada juz dużo wcześniej niz przed gwiazdkę ale na na prezent świąteczny : 100zł od babci, kuferek z kosmetykami od mamy :mrgreen: no i bluzkę od mamy ale kupowała siostra uwierzcie mi nie chcecie widzieć jak wygląda takie paskudztwo :-? straszna jest niby na sylwka ale porażka totalna a że nie umie kłamać to powiedziałam że mi sie nie podoba i siostra jaj sobie zagarnęła będzie mieć do nowego żakietu :/
od tomka dziś dostane pióro parkera :lol: sama dam mu model to sklejania bmw - bolidu Kubicy .... wiecj prezentów w tym roku nie kupowałam może przy okazji po światach mamie kupie jakąś bluzkę ...

#20 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 12:25

A ja dość obicie :) Przepiękną piżamkę od K. dostałam, a w zasadzie to taki komplecik ze spodni dresowych i bluzeczki na ramiączkach, perfum Black Little Dress, komplet kosmetyków Nivea, dobre 7 par majtek (mam na ich punkcie joba) i dwie stówki, trzecia skapnie mi się od dziadków :]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych