Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

ciepłe słówka. sms-ki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
137 odpowiedzi w tym temacie

#121 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 14 czerwca 2012 - 19:02

Anonimka, bo to zalezy czy ktoś to lubi. Mój K. jak zacznie tworzyć to normalnie boki zrywać. Ani to się nie rymuje, ani nie ma większego sensu ale się chłopak stara. I żeby nie było ja go do tego nie zmuszam, sam tworzy. :lol:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#122 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 14 czerwca 2012 - 19:04

Mój K. jak zacznie tworzyć to normalnie boki zrywać. Ani to się nie rymuje, ani nie ma większego sensu ale się chłopak stara. I żeby nie było ja go do tego nie zmuszam, sam tworzy. :lol:

A mojego to ja czasem poproszę o jakąś rymowankę :) On ma taki dar do rymowania. Powstają takie cudne, śmieszne wierszyki :mrgreen: Uroczo się to czyta po jakimś czasie ;)

#123 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 15 czerwca 2012 - 14:17

To mi mąż zawsze w przerwie w pracy coś ładnego pisze, albo ja mu - w stylu Que tal gitana, espero cn ganas para recuperar la vitamina S. A jak byłam w drodze przez 3 tygodnie to też zawsze, o stałej porze do siebie pisaliśmy, ale zwykle nie więcej niż smsa dziennie ;-) Co za dużo to nie zdrowo, a tak jest hm.. taki zwyczaj w sumie ;-) Ale cieszy, mimo, że zawsze między 13,30 - 15 wiedziałam że coś dostanę :lol:

Ale ogólnie nigdy nie miałam zwyczaju mówienia jakiegoś kocham Cię smsem czy coś, po mojemu musiało być :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#124 KasiaKaa

KasiaKaa
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 13 lipca 2012 - 10:12

My wymieniamy ze sobą jedynie smsy: O której będziesz? Już jadę, zrobisz coś do jedzenia? :P

#125 Desire

Desire
  • Użytkownik
  • 172 postów

Napisano 08 stycznia 2013 - 15:42

Lubię takie smski, sprawiają mi przyjemność. O ile się o jakąś błahostkę nie pokłócimy, to padają ciepłe słówka. Lubię, gdy mnie budzi smsem: "Hej kochanie, jak tam poranek?", na dobranoc też wysyłamy sobie czułe smski typu "kolorowych snów" albo "niech ci się przyśnią aniołki".
22.01.2012 ;*

#126 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 12:59

U nas sms-y idą w setki, ale nie zawsze jest możliwość pogadania przez tel i tak jest po prostu wygodniej ;-) . w sumie przyzwyczaiłam się i jakoś mi z tym dobrze :mrgreen: .
Ale w dalszym ciągu jestem na stanowisku, że przesadne słodkości prowadzą tylko do problemów z żołądkiem. Można się tytułować per misiu, żabko, słonko czy inna kijanko, ale słowa "kocham" są zarezerwowane do osobistego przekazania, wierszyki przyprawiają mnie o mdłości, a słodkie ćwierkanie przeplatane z smsowymi serduszkami... no nie przełknę i już. Wolę jak mnie misiek przytuli niż żeby mi miał pisać tego typu rzeczy ;-) .

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#127 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 13:07

Ale w dalszym ciągu jestem na stanowisku, że przesadne słodkości prowadzą tylko do problemów z żołądkiem. Można się tytułować per misiu, żabko, słonko czy inna kijanko, ale słowa "kocham" są zarezerwowane do osobistego przekazania, wierszyki przyprawiają mnie o mdłości, a słodkie ćwierkanie przeplatane z smsowymi serduszkami... no nie przełknę i już. Wolę jak mnie misiek przytuli niż żeby mi miał pisać tego typu rzeczy ;-) .

Mam identyczne podejście :)
Lubiłam jak pisał smsy z pytaniem i zaczynał od "hej słońce czy ..." ale to tyle. Czasem napisał coś miłego jak wyjeżdżał na mecz, ale to raczej takie zwykłe, ale miłe słowa. Nie lubię jak facet do mnie mówi: misiu, żabko, myszko. Ja nawet nie lubię jak się zdrabnia moje imię. Jedyne co to słowo kochanie lubię, ale tez nie cały czasy tylko tak jak juz naprawdę najdzie go ochota na bycie słodkim lub np mnie pocieszał.

#128 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 19 stycznia 2013 - 23:41

Ja uwielbiam mieć jakiegoś miłego smsa na dzień dobry i zazwyczaj go mam :) W ciągu dnia nie piszemy, jakoś dużo specjalnie. Częściej są rozmowy.
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#129 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 23:51

Ja lubię miłe wiadomości, ale właśnie 'nieprzesłodzone' jak wspomniała Cenionka. U nas to jest coś spontanicznego: myślę o Tobie, szkoda, że Cię przy mnie nie ma, chciałbym Cię przytulić ect. Piszę z Połówkiem tylko, gdy Go nie ma, wiadomo :-P Bywają i tacy, którzy piszą do siebie siedząc obok.
Miło się czyta takie wiadomości, bo mimo tego pędu, pamięta się o bliskiej osobie i okazuje się to w sms'ach przykładowo ;-)

#130 kobietaslonce

kobietaslonce

Jam jest...

• Użytkownik
  • 7 postów
  • Gadu Gadu:8776345
  • LokalizacjaGdańsk
  • Wzrost:176
  • Włosy:ciemne blond
  • Stan:mężatka
  • Partner:Rafał
  • Nastrój:Pijana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 16 lutego 2013 - 18:02

Miłe smsy są fajne, ale takie napisane swoimi słowami, a nie wierszyki rymowanki skopiowane takie to już tracą urok;p

Bo życie jest czasami ciekawe, ale tylko czasami....

#131 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 21 września 2013 - 14:16

Czasami się pojawiają takie sms-y ale nie przesadnie często. Czasami na dzień dobry, czasami na dobranoc, a czasami po prostu w trakcie dnia.... ale nie wypisujemy sobie takich czułości dzień w dzień....

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#132 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 21 września 2013 - 18:36

smski to raczej nie, zwykly sms co tam u nas w ciagu dnia, zakonczony caluskiem ;-)
Ale nasze karteczki nadal króluja. Maz co rano zostawia :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#133 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 21 września 2013 - 21:35

Z racji tego że nasze są dopiero początki to smsków i wiadomości jest bez liku. ;) Jest w nich tyle miłości, że przyjaciółka określa to mianem "Żygam tęczą" :-P
Tajemnica szczęścia jest prosta: przekonaj się, co tak naprawdę lubisz robić, a potem skieruj ku temu całą swoją energię. Od tej chwili twoje życie nabierze treści, a wszystkie twoje prag­nienia ziszczą się łatwo i przyjemnie.

#134 chewleciara

chewleciara
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 21 września 2013 - 22:29

hehe, czasami smski budują fajną atmosferę przez cały dzień by wieczór spędzić miło ale oczywiście nic nie zastąpi patrzenia sobie w oczy

#135 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 03 listopada 2016 - 18:11

Od kiedy mamy darmowe smsy do siebie to jest miło i fajnie wiedzieć, że tęskni albo coś podobnego :P

#136 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 22 listopada 2016 - 07:33

Prawie 5 lat razem a w jakis romantycznych tekstach Polowek ciagle potrafi mnie zaskoczyc ;)
Zawsze cos milego sobie piszemy na dobranoc i dzien dobry :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#137 jud7ta

jud7ta
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 23 listopada 2016 - 11:44

hehe, czasami smski budują fajną atmosferę przez cały dzień by wieczór spędzić miło ale oczywiście nic nie zastąpi patrzenia sobie w oczy

O tak, smsy budujące napięcie są najlepsze. O ile coś nie przeszkodzi w ciągu dnia :P

#138 Kryssia

Kryssia
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 09 grudnia 2016 - 11:11

Tak, dostaję ale to zależy od dnia czy okoliczności, czasem są to czułe słówka a czasem coś miłego co mu się ze mną kojarzy :))

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych