Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

ciepłe słówka. sms-ki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
137 odpowiedzi w tym temacie

#81 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 00:50

Najmilszy sms jaki kiedykolwiek dostałam (oczywiście od P.) brzmiał "Od Ciebie wypiję nawet z trucizną" :-P Czekałam wtedy na niego z gorącą kawą a że mi sie nudziło to przekomarzaliśmy sie przez smsy ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#82 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 09:00

Pamietam jak kiedys Ł. napisal mi sms'a, w ktorym wyrazil to co do mnie czuje troche inaczej niz za pomoca slow Kocham Cie:

Jestes najwspanialsza rzecza jaka mi sie w zyciu przytrfila, jestes kobieta mojego zycia, wiec teraz marze byc stala sie matka moich dzieci.

Brzmialo to podobnie aczkolwiek nie jest to cytat ;-) Wzruszyl mnie ten sms i jednoczesnie uszczesliwil! <loove></span>
Dołączona grafika

#83 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 listopada 2009 - 11:01

Moj maz nigdy nie pisze takich smsow,ja mu czasami wysle taka slodka wiadomosc,ale zauwazylam ,ze on nie jest bardzo wylewny jesli chodzi o wyrazanie swoich uczuc slowami.Swoja milosc wyraza raczej czynami(typowy facet)np robieniem zakupow. <looodzik></span>

#84 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 19 grudnia 2010 - 15:20

mój narzeczony jeszcze na początku związku skrobał mi coś od czasu do czasu na dobranoc, a teraz kiedy mieszkamy razem to kompletnie nie dostaje żadnych takich milutkich smsów nawet w ciągu dnia :-/ Woli zadzwonić i zapytać czy wszystko gra, nie wiem czy to brak czasu czy zwykłe lenistwo...
Dołączona grafika

#85 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 19 grudnia 2010 - 15:50

Mój D. nigdy sam nie wpadnie na pomysł żeby wysłać mi jakiegoś miłego sms-a. Dopiero gdy jak sama wyślę mu coś miłego to on odwzajemnia się tym samym :)
Dołączona grafika

#86 paola

paola
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 19 grudnia 2010 - 21:52

jak to na poczatku znajomosci u mnie tego typu wiadomosci bylo mnostwo, zapisywalam je i on tez :-) znamy sie dwa lata, jestesmy ze soba nieco krocej ale nie ma poranka i wieczoru bez milego esa, no chyba ze nocujemy u siebie;-) on taki juz jest, taki romantyczny :-P mam nadzieje, ze bedzie tak jeszcze bardzo dlugo ;-)

#87 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 19:51

u nas też na początku były słodkie smski rano i wieczorem teraz rano dostaje smsa
'spadam do pracy rybko'

wieczorem już żadko ale wczoraj dostałam takiego

kocham cie ślicznotko moja jesteś i bedziesz dla mnie wszystkim. Nie moge sie doczekać kiedy bedziesz przy mnie codziennie chce sie tobą cieszyć każdego dnia i każdej nocy mieć z tobą dzieci i widzieć cie szcześliwą!
Ps. Sexi dziś wyglądałaś:)
'Za tobą pójde nawet w ogień i wode jeśli chcesz'

#88 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 21 grudnia 2010 - 14:34

Kiedy zaczęliśmy się spotykać, to i owszem, były romantyczne sms-y, np. "Co tam u Ciebie, kochanie?", "Śpij dobrze!" i takie inne.
A teraz to kiedy się nam przypomni, albo nie jesteśmy pokłóceni ;-)

#89 ananana

ananana
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 25 grudnia 2010 - 07:19

U mnie każdego dnia jest sms na dzień dobry i dobranoc. Taki nasz mały rytuał. Nie potrafimy bez niego żyć ;) Są to oczywiście miłe wiadomości ale brak mi tych z początku naszej znajomości które wywoływały miły dreszczyk. Mam kilka z tamtego okresu a najstarszy przeszło dwa lata już ma ;P Oj... tak teraz je przeglądam i widzę że jeden się stracił. Zmieniałam telefon i może przez to. Doskonale mam go jednak w pamięci ;) Nie będę cytować bo to nie zwykłe teksty skądś ściągnięte ale takie od serca. Wolę by zostały tylko dla mnie :)

Tak czytałam o tym że ktoś nie otrzymuje tego typu smsów.
Myślę że jeśli wyjdzie się z inicjatywą i samemu zacznie to można u partnera rozbudzić tego typu gesty. Na moim przykładzie się udaje. Wyślę raz drugi coś mojemu to potem sama też otrzymuję. Facetom czasem trzeba pomóc w tego typu sprawach ;)

#90 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 25 grudnia 2010 - 08:40

Mój Ł. Pisze zawsze na Dzień dobry i na dobranoc :)
Miłe smski dostaje dość często :) Buźka sama się uśmiecha :)
Albo dzwoni i Tak mówi ,,Wiesz co ?! Wiesz co?! ( i taka chwila napięcia , że ja nie wiem co się dzieje :D ) i Mówi No nie wiesz?! Kocham Cię! :D
To takie słodkie :D :)
:))
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)

#91 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 25 grudnia 2010 - 16:47

Mój A. często wysyła mi same buźki :* i sto razy dziennie pisze kocham Cię
uwielbiam to :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#92 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 09:16

nie lubie słodkich esemsków i słowek - wiem jestem dziwna :lol:
jakoś nie działaja na mnie te wszystkie kwaituszko, żabko, motylku i 100 razy dziennie kocham Cie .
Za to duża dawke czułości :-P i troski - bardzooooo
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#93 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 11:25

No mój D. nie wysyła mi w sms słowa Kocham Cię. W ogóle rzadko mi to mówi :-( za to często pisze do mnie księżniczko i niegrzeczna dziewczynko :mrgreen:
Dołączona grafika

#94 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 14:01

nie lubie słodkich esemsków i słowek - wiem jestem dziwna :lol:

masz mnie do pary, wszystko co słitaśne mnie odrzuca :lol: zdecydowanie jestem z gatunku wolącego widzieć czyny niż słyszeć/czytać nawet najpiękniejsze słowa.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#95 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 14:11

A ja lubię takie slodkie sms-y :-P Miło czasem dostac taka wiadomosc od kochanej osoby :-> Czasem i mi zdarzy sie taka napisać :-)
Zas na zywo lubie jeszcze bardziej... to sa takie bezcenne chwile <dreams></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#96 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 14:35

Ale tutaj nie chodzi o to by dostawać kilka razy dziennie esmesa "kocham cię", bynajmniej dla mnie. My z D. od zawsze przesyłamy sobie jakieś czułości w esach, ale nie tak specjalnie, tylko można powiedzieć tak "przy okazji". Np. no nie wiem "kup jeszcze dwa kilo ziemniaków, mmmmmmm :*" czy coś w tym stylu :-P Standardem jest u nas "mmmmmmmm" takie jakby zamruczenie. hehe. Rzadko piszemy "kocham CiE".

<ookk>

#97 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 20:19

bynajmniej

bynajmniej to nie to samo co przynajmniej :P pilnuję się Cenionka :lol:

A ja lubię takie slodkie sms-y

Ja też, ale może dlatego, że nie dostaję ich nagminnie, więc raz a jakiś czas taka milutka i niespodziewana wiadomość jest przyjemna ;-) podobnie ma się ze słowami "kocham Cię"- dla mnie one dużo znaczą, więc staram się ich nie nadużywać z obawy, że przyjdzie moment, że będą wypowiadane mechanicznie, z przyzwyczajenia
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#98 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 19:34

Mój zazwyczaj pisze, kim jestem dla niego :lol:
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#99 ESMERALDA

ESMERALDA
  • Użytkownik
  • 549 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 22:29

Ja nigdy nie dostałam miłego sms-a od mojego męża . Mi się raz na jakiś czas zdarza wysłać miłego sms-a do męża ale on do mnie jakoś nie :-(

#100 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 31 grudnia 2010 - 11:05

To może zacznij częściej wysyłać jemu słodkie smsy :)
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych