Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[22.12.2008] Poniedziałek :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
83 odpowiedzi w tym temacie

#21 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 10:22

Kahela U mnie jest podobnie, mój D. nie chodzi, ale moi rodzice nie robią mu z tego powodu awantur.

[ Dodano: 2008-12-22, 10:23 ]
Hallo!
Jest tu jakiś komputerowiec?
Pomocy!
Jestem w Peru...

#22 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 10:23

Witam w ten deszczowy poranek.
Cała noc przepłakana. Ach ci faceci. Grrr... Jestem niewyspana i do tego jest masa roboty.

#23 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 10:29

Ech, lecę na zajęcia, niech kto żywy trzyma kciuki :-D kolokwium z business english to stanowczo nie jest to, co kjujiczki lubią najbardziej :-)

Miłego dnia :*

business english nie jest zly- bywaja gorsze rzeczy w angielskim :D Trzymam kciuki
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

#24 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 11:19

Witam dziewoje. :-P

Ale u mnie wiateeeer chyba z taaater. ;-)

Iwonka sprawdź czy w pasku gdzie masz ikonkę klawiatury jest wszystko dobrze ustawione. ;-)

Miłego i spokojnego dzionka. <rozyczka></span>
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#25 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 11:23

Iwonka sprawdź czy w pasku gdzie masz ikonkę klawiatury jest wszystko dobrze ustawione.

a dokładniej?
Pali mi się jakieś światełko, obok tego od dużych liter.
Jestem w Peru...

#26 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 11:27

Jeżeli po lewej stronie to światełko to blokada klawiszy numerycznych po prawej stronie żebyś nie mogła pisać cyfr. Jeżeli po prawej stronie lampka to naciśnij Scrool Lock i zniknie

#27 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 11:33

malutka-iwona, pamiętaj restart jest dobry na wszystko.

Hej Wszystkim <hello></span>
Wczoraj załatwiłam już wszystkie zapupy na raz:) /Wczoraj kupiłam wszystioe prezenty, szlafrok dla D. i tak dalej. Dzięi temu poczułam prawdziwą świąteczną atmosferę. Ahh jak się cieszę.

<ookk>

#28 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 11:37

hello dziewczynki i rodzynki ;-)

święta święta...pierwszy raz od trzech dni jestem na bś <bezradny></span> ...naprawdę ta gonitwa za czasem przed świętami jest okrutna ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#29 Donkotjo

Donkotjo
  • Użytkownik
  • 341 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 11:38

tanika_aha, witaj :-D Ja póki co tego nie odczuwam,może dlatego,że to głównie kobiety zajmują się przygotowaniami?Potrawy,ciasta etc.

#30 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 11:40

Już mi się udało <jupi></span> ale nie pytajcie jak, bo sama nie wiem.
Powciskałam parę przycisków na raz i bingo.

Dzięki za pomoc :mrgreen:
Jestem w Peru...

#31 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 11:42

malutka-iwona jesteś masterem :D

#32 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 12:14

Dzien dobry :-)

Wrocilam z malych zakupow. Takie tam drobnostki ;-) Pelno ludzi na miescie, czyli nic ciekawego. Zaraz musze wyjsc jeszcze raz, bo nie mam jeszcze jednego prezentu i torebek. Wyjatkowo mi sie z tym nie spieszy :roll: Nie czuje swiat <bezradny></span> W domu jeszcze nic nie robia, nie wiem kiedy chca sie za to wziac <bezradny></span> No moze jakies male porzadki ruszyly... wieczorem moze choinke ubiora <hmm></span>

Nie jest az tak bardzo zle, ale chcialabym, zeby juz bylo po wszystkim :roll:

#33 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 12:27

cześć.

nie pisałam od czwartkowej wizyty u gina, bo musiałam sobie w głowie pewne rzeczy poukładać.

ale teraz już chyba jestem gotowa. na ostatnim usg okazało się jednak, że będziemy mieli synka. nie życzę żadnej mamie przeżywania tego, co ja przeżyłam. szok, rozczarowanie, żal, złość, płacz...zawsze marzyłam o córeczce i od 4 miesięcy już ją miałam. a tu nagle poczułam się jakby ktoś mi ją zabrał. weekend spędziłam u rodziców, dużo rozmawialiśmy i jest już dobrze :) cieszę się z tego siusiaka ;-) aczkolwiek na dnie serca jest ukryta tęsknota za córcią...i przypuszczam, że decyzja o drugiej dzidzi będzie przyspieszona.

poza tym: dzidziuś ma ok. 2900, więc niewiele. ale wygląda, że wszystko jest okej :) miejsca ma malutko i jak się wyciąga, to już boli mocno. ale co tam ;-)
druga informacja z tej samej wizyty to taka, że mogę urodzić na dniach. lekarz stwierdził, że jest duże prawdopodobieństwo na ten rok :) no zobaczymy. od czasu do czasu czuję jakieś kłucie, ciągnięcie, ale skurczy żadnych nie mam.

do świąt w zasadzie już przygotowani jesteśmy :) w domu choinkowo :) jutro chyba pójdę do mamci pomóc jej coś w kuchni. może z tatą na cmentarz się wybiorę do dziadków. dzisiaj małe zakupy z mężem, musimy jakiś smakołyk dla pieska kupić pod choinkę ;-) i chyba tyle.
czekam na ten zapowiadany śnieg ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#34 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 12:37

będziemy mieli synka.

o jaka niespodzianka :shock:

ale się stało
Madzia81 ja też w szoku jestem
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#35 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 13:14

hej kochane.
Wczoraj wieczorem zmarla mi babcia:( nie bede miala swiat bo nawet sily nie mamy przygotowac wigilii... Swiat mi sie przewraca!:(

#36 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 13:16

WweronikaA, kochana bardzo mi przykro :(:*

#37 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 13:18

Madziuś, :( juz od tygodnia lezala bez kontaktu ale na szczescie zmarla spokojnie nie meczyla sie... zasnela... ide zaraz na rozaniec a jutro pogrzeb ale swieta smutne beda wszyscy beda plakac zamiast sie cieszyc...

#38 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 13:18

WweronikaA przykro mi :-( [*]
smutne bedziesz mieć święta ale takie jest życie - przytulam Cie mocno - nie załamuj sie <przytul></span> <przytul></span> <przytul></span>
szkoda, że babcia nie doczekała świąt :cry:
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#39 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 13:20

Donn, Dziekuje. dziekuje ze jestescie...i moge sie tu wyzalic... bo do mamy nie pojde przeciez babcia to jej mama i jest bardziej zalamana niz ja i ja ja powinnam pocieszac

[ Dodano: 2008-12-22, 13:21 ]
wiecie taki jest rak Miala raka piersi a ppozniej tzn teraz to juz przezuty byly... Uwazajcie kochane badajcie sie ona czekala do ostatniej chwili i nie szla sie zbadac!! papa:(

#40 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 13:24

Madzia81 u mnie cały czas ginekolog mówil że bede mniec chłopczyka dopiero na stole operacyjnym jak już urodzilam to dowiedzialam sie że mam córeczke lekarze sie ze mnie smieli bo ja zaczełam plakac i mówic ze nie wieże w to ze to dziewczynka az wkoncu mi pokazali i to było najwspanialsze uczucie w zyciu choć w głebi duszy czułam że to bedzie dziewczynka ale lekarz twierdzil co innego ale jesli by był tez chłopczyk to tez bym była szczesliwa :-P

[ Dodano: 2008-12-22, 13:29 ]
WweronikaA tak mi przykro wiem co czujesz bo ja kiedys byłam w tej samej sytuacji :cry: i tez to bardzo przezylam
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych