Pojechalam i wymienilam ta farbe na czekoladowy braz
[17.12.2008] środa:):)
Napisano 17 grudnia 2008 - 14:13
Pojechalam i wymienilam ta farbe na czekoladowy braz
Napisano 17 grudnia 2008 - 14:16
Pokaż kawałek tak jak ostatnio...
Ja lubię brązy, ale moje odcienie to zimny brąz, najbardziej lubię kawowy brąz i gdzieś tam kiedyś widziałam cynamonowy - też niezły...
Napisano 17 grudnia 2008 - 14:17
czemu czemu?madzia, no i dobrze, że czekoladowy brąz a nie ciemny blond
Napisano 17 grudnia 2008 - 14:20
Napisano 17 grudnia 2008 - 14:25
Nie bede juz robic za lalke barbiBo dobrze Ci w ciemnych,
Ja tak mam jak mnie naleci na zmiane to niech wali i pali ale musze zrobic. Treaz sa ciemne, fajne a kawaleczek uchwyce jak troche podeschna moze, bo jeszcze maseczka mi trzyma nie zmywam jej.
Napisano 17 grudnia 2008 - 14:50
Ogólnie dzień mija mi szybko, wieczorkiem czekają mnie lekko stersujace chwile i poważna rozmowa z T.
malutka-iwona będę w tym m-cu mocno 3mać kciuki za was, wtedy na pewno się uda
Mirabelka świetny avek
sajawszystko bedzie dobrze
madzia poprosimy o fotke, po tej nowej zmianie fryzury
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 17 grudnia 2008 - 14:54
az mi ochoty na farbowanie robisz tutaj!!! Co nie wejde na forum to Madzia ma inny kolor wlosow no!
Siedze i sie nudze
Lukasz na kursie,mama i tata w pracy a ja siedze jak ten kolek w domu - nie chce mi sie nigdzie samej chodzic,jakos tak szaro i ponuro na dworze.
Moze sie wieczorkiem po mame do pracy przejde - musze sie troche dotleniac
Napisano 17 grudnia 2008 - 15:01
u mnie tez ciemnota taka na dworze a mialam do sklepu pojechac cos kupic do lodowki ale juz nie za wiele a praktycznie tylko na 3 dni bo juz sie nie oplaci duzo kupowacnie chce mi sie nigdzie samej chodzic,jakos tak szaro i ponuro na dworze.
Napisano 17 grudnia 2008 - 15:07
jutro jeszcze pracowac jade, jak wroce to pranie musze zrobic w piatek nas spakuje
I wciaz to do mnie nie dociera??
Napisano 17 grudnia 2008 - 15:14
Aniu - tak patrzę na Twój suwaczek - jeszcze trochę i będziesz pierwszy trymestr kończyć
madzia - szalona TY nasza
obiadek się finiszuje, papiery pieska (czytaj nowa książeczka zdrowia) wypełniona i nawet udało mi się wstępnie spakować torbę do szpitala
po obiedzie do weta jedziemy i może po prawdziwą choinkę na balkon Miśka wyciągnę
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty