Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[16.12.2008] Wtorek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
173 odpowiedzi w tym temacie

#81 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 16:23

Wlasnie wrocilam z miasta. :oops:
Te kolejki w markecie i na poczcie! OMG :oops: :evil:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#82 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 16:30

Te kolejki w markecie i na poczcie! OMG :oops: :evil:

teraz tak juz bedzie do świąt

ja wróciłam po 2 z miasta, załatwiłam tylko jedna sprawe w banku
buty moze bedą za tydzień :roll:
dajcie spokój :roll:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#83 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 16:47

asia21_87 Olenka, , to jest niestety urok świąt, trzeba niestety w kolejce wyczekać swoje <bezradny></span>

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#84 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 16:50

Karolina86, jeszcze wytrzymam jakos ten tydzien.
Z tym ze na poczcie juz raczej nie bede musiala goscic ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#85 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 17:07

Czesc wszystkim <hellooo1></span> <hellooo1></span> <hellooo1></span>
Obiadek zjedzony wlasnie, az mi lepiej ;-) dzien byl pracowity, zabiegany :roll:
Zaraz moj serial ukochany bedzie <loove></span> <jupi></span>

Pozatym zimno, wieje <zimnoo></span>

Ale humor wysmienity :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#86 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 17:09

Witam!!!
Ehhhh jakoś sie dziwnie czuję:(:(
pozatym mój przyjaciel ma chyba raka...
Dołączona grafika

#87 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 17:16

Ehhhh jakoś sie dziwnie czuję:(:(
poza tym mój przyjaciel ma chyba raka...

nie dziwi ci sie że dziwnie sie czujesz ..taka wiadomość .... wierzę że mu sie uda pokonać chorobę .... dzisiejsza medycyna dzial naprawdę cuda .... <pocieszacz></span> życzę mu zdrówka ....

#88 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 17:17

tęskniłem za wami. 8-)

A jak :-P Gdzies Ty byl :?: :!: ;*

pozatym mój przyjaciel ma chyba raka...

<pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> chyba......... wiec jescze nic pewnego <pocieszacz></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#89 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 17:24

<pocieszacz></span> <pocieszacz></span> chyba......... wiec jescze nic pewnego <pocieszacz></span>

znaczy zapytalam go o wyniki bo wiedzialam ze dzisiaj po nie był i powiedzial ze lepiej jak zmienimy temat bo nie chce o tym gadac... jutro go nie bedzie w szkole bo jedzie do lekarza by dowiedziec sie metod leczenia... tak wiec domysliłam się wyników:(:(:(:(:( :cry:
Dołączona grafika

#90 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 17:29

zapytalam go o wyniki bo wiedzialam ze dzisiaj po nie był i powiedzial ze lepiej jak zmienimy temat bo nie chce o tym gadac... jutro go nie bedzie w szkole bo jedzie do lekarza by dowiedziec sie metod leczenia...

O cholerka :-/ to rzeczywiscie mozna sie domyslac wynikow.............. :-|

Przykro mi <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span>
Mysle, ze teraz On bardzo bedzie potrzebowal wsparcia, moze sie nie przyznac do tego, ale badz przy nim nawet jak bedzie mowil ze wszystko ok.

#91 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 17:34

Mysle, ze teraz On bardzo bedzie potrzebowal wsparcia, moze sie nie przyznac do tego, ale badz przy nim nawet jak bedzie mowil ze wszystko ok.

wiem:(:(
on ma 19 lat całe życie przed sobą... plany... takie plany do których zdrowie jest niezbedne (wiem ze to dziwnie brzmi bo do czego nie jest) strasznego doła załapałam... :-/
Dołączona grafika

#92 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 17:39

on ma 19 lat całe życie przed sobą...

Cale zycie przed soba .... i tak musi myslec i realizowac te plany, a wsparcie przyjaciol jest bardzo wazne ..... wiem cos o tym.....

strasznego doła załapałam...

Bardzo przykre jest gdy ludzie choruja na to ch****** wogole na mase innych chorob :-| Wazna jest wiedza ludzi zdrowych bedacych obok tych chorych, sila i optymizm, ktore On bedzie czerpal od rodziny i przyjaciol wlasnie.

<pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span>

[ Dodano: 2008-12-16, 17:41 ]
Mykam na serial <tvmaniac></span> zajrze pozniej <ciaoo1></span> <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>

#93 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 17:43

ah bede go wspierac na maksa i pomogę w każdy możliwy mi sposób:) będzie dobrze... trzeba w to wierzyć...
Dołączona grafika

#94 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 18:26

dzien dobry wieczor :-P

przyznaje sie bez bicia,ze nie czytalam tematu i nie mam pojecia co tam u was :-P
wiec pytam- co u was ciekawego? :mrgreen:

ja dzis spotkalam sie z kolezanka,przyszla do mnie ze swoim 2 miesiecznym synkiem - ale slodki bobasek <dreams></span>

mamy w koncu film z naszego wesela i zdjecia plenerowe,zaraz kilka wrzuce w odpowiednim dziale :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#95 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 18:31

zaraz kilka wrzuce w odpowiednim dziale :-D

koniecznie...cześć Anulka

Lolka000, mam nadzieję, że Twojemu przyjacielowi się uda przezwyciężyć chorobę...że przynajmniej jemu się uda...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#96 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 18:45

hej all :lol:

rany,dziewczyny jakiego ściełam rano przypała... <bing1></span> <bing1></span> <bing1></span> ...

przyjechał chłopak z którym oboje mamy być chrzestnymi...mieliśmy rano jechać do Kielc na zakupy dla dzidzi-bobo :-D umówiliśmy się na 10.

godzina 10 a chrzestny pisze "Cześć,ja już jestem,gotowa?". A ja zrozumiałam,że pyta czy już sie wyszykowałam bo pewnie bedzie wyjeżdzał z domu. No wiec napisałam,że od dawna jestem gotowa. No i czekam sobie dalej. Mija 45 minut a gość pisze, "ciotka ale się długo stroisz". A ja :shock: Pisze,że jestem gotowa od dawna a on "misiek,ja już 45 minut czekam pod twoim domem" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale obciach!!! <umieraam></span> ...pokazałam klase,co? <co></span> <umieraam></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#97 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 18:47

Lolka000, Bedzie dobrze mój kumpel miał białaczke i zniej wyszedł <przytul></span>
angik1683,Kahela, tanika_aha, hej :mrgreen:
:-D heh dobre ;-) <umieraam></span>

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#98 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 18:50

Czesc Wam Dziewczyny:))
Cholerka... na jutro tyle roboty, w czwartek jeszcze gorzej... na szczescie w piatek tylko na wigilie, o 13 jazdy i spokoj do nowego roku :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#99 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 18:57

czesc :)
nudy ogromne... nie mam co robic :/
misiek się rozchorował... szkoda mi go bo sie meczy chłopina ;(
jedyne co mnie cieszy dzisiaj to to ze kupiłam sobie nowy bajera telefonik <jupi></span>
coraz bliżej do urodzin... będę o rok starsza <jupi></span>
miłego wieczorku ^^

#100 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 18:58

Witam się z wami :) Dzisiaj miło dzionek z przyjaciółką spędziłam, dodatkowo na kolacyjkę pyszną sałatkę zjadłam. To co, że mam naukę na jutro, ale od czego jest ranek :P A pewnie tak nie wstanę... Już nie mogę się doczekać WOLNEGO ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych