Te kolejki w markecie i na poczcie! OMG
[16.12.2008] Wtorek
Napisano 16 grudnia 2008 - 16:23
Te kolejki w markecie i na poczcie! OMG
Napisano 16 grudnia 2008 - 16:47
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 16 grudnia 2008 - 16:50
Z tym ze na poczcie juz raczej nie bede musiala goscic
Napisano 16 grudnia 2008 - 17:07
Obiadek zjedzony wlasnie, az mi lepiej
Zaraz moj serial ukochany bedzie
Pozatym zimno, wieje
Ale humor wysmienity
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 16 grudnia 2008 - 17:16
nie dziwi ci sie że dziwnie sie czujesz ..taka wiadomość .... wierzę że mu sie uda pokonać chorobę .... dzisiejsza medycyna dzial naprawdę cuda ....Ehhhh jakoś sie dziwnie czuję
:(
poza tym mój przyjaciel ma chyba raka...
Napisano 16 grudnia 2008 - 17:17
tęskniłem za wami.
A jak
pozatym mój przyjaciel ma chyba raka...
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 16 grudnia 2008 - 17:24
znaczy zapytalam go o wyniki bo wiedzialam ze dzisiaj po nie był i powiedzial ze lepiej jak zmienimy temat bo nie chce o tym gadac... jutro go nie bedzie w szkole bo jedzie do lekarza by dowiedziec sie metod leczenia... tak wiec domysliłam się wyników:(
![]()
chyba......... wiec jescze nic pewnego
Napisano 16 grudnia 2008 - 17:29
zapytalam go o wyniki bo wiedzialam ze dzisiaj po nie był i powiedzial ze lepiej jak zmienimy temat bo nie chce o tym gadac... jutro go nie bedzie w szkole bo jedzie do lekarza by dowiedziec sie metod leczenia...
O cholerka
Przykro mi
Mysle, ze teraz On bardzo bedzie potrzebowal wsparcia, moze sie nie przyznac do tego, ale badz przy nim nawet jak bedzie mowil ze wszystko ok.
Napisano 16 grudnia 2008 - 17:34
wiem:(Mysle, ze teraz On bardzo bedzie potrzebowal wsparcia, moze sie nie przyznac do tego, ale badz przy nim nawet jak bedzie mowil ze wszystko ok.
on ma 19 lat całe życie przed sobą... plany... takie plany do których zdrowie jest niezbedne (wiem ze to dziwnie brzmi bo do czego nie jest) strasznego doła załapałam...
Napisano 16 grudnia 2008 - 17:39
on ma 19 lat całe życie przed sobą...
Cale zycie przed soba .... i tak musi myslec i realizowac te plany, a wsparcie przyjaciol jest bardzo wazne ..... wiem cos o tym.....
strasznego doła załapałam...
Bardzo przykre jest gdy ludzie choruja na to ch****** wogole na mase innych chorob
[ Dodano: 2008-12-16, 17:41 ]
Mykam na serial
Napisano 16 grudnia 2008 - 18:26
przyznaje sie bez bicia,ze nie czytalam tematu i nie mam pojecia co tam u was
wiec pytam- co u was ciekawego?
ja dzis spotkalam sie z kolezanka,przyszla do mnie ze swoim 2 miesiecznym synkiem - ale slodki bobasek
mamy w koncu film z naszego wesela i zdjecia plenerowe,zaraz kilka wrzuce w odpowiednim dziale
Napisano 16 grudnia 2008 - 18:31
koniecznie...cześć Anulkazaraz kilka wrzuce w odpowiednim dziale
Lolka000, mam nadzieję, że Twojemu przyjacielowi się uda przezwyciężyć chorobę...że przynajmniej jemu się uda...
Napisano 16 grudnia 2008 - 18:45
rany,dziewczyny jakiego ściełam rano przypała...
przyjechał chłopak z którym oboje mamy być chrzestnymi...mieliśmy rano jechać do Kielc na zakupy dla dzidzi-bobo
godzina 10 a chrzestny pisze "Cześć,ja już jestem,gotowa?". A ja zrozumiałam,że pyta czy już sie wyszykowałam bo pewnie bedzie wyjeżdzał z domu. No wiec napisałam,że od dawna jestem gotowa. No i czekam sobie dalej. Mija 45 minut a gość pisze, "ciotka ale się długo stroisz". A ja
Ale obciach!!!
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 16 grudnia 2008 - 18:47
angik1683,Kahela, tanika_aha, hej
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 16 grudnia 2008 - 18:57
nudy ogromne... nie mam co robic
misiek się rozchorował... szkoda mi go bo sie meczy chłopina
jedyne co mnie cieszy dzisiaj to to ze kupiłam sobie nowy bajera telefonik
coraz bliżej do urodzin... będę o rok starsza
miłego wieczorku ^^
Napisano 16 grudnia 2008 - 18:58
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty