@Aspirynkaaa @Wisienkowa dzięki ![]()
Wymarzone suknie ślubne
Napisano 25 czerwca 2016 - 22:11
Moja już jest trochę w typie princesski ale zachowuje jeszcze tą literę A
mam gorset wycięty ładnie w serduszko i do tego 3m. welon
sukienka jest już praktycznie gotowa
kupowałam w salonie sukien ![]()
Napisano 11 lipca 2016 - 10:01
palomka, a kiedy ślub?
Napisano 22 sierpnia 2016 - 12:38
Ja się powoli muszę zastanawiać, ale chyba już wiem, że chce na biuście wzmocnioną i pod biustem już puszczoną
Albo gorset i od gorsetu puszczoną, raczej taką skromną bo takie mi się podobają
Napisano 06 września 2016 - 14:30
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 06 września 2016 - 19:13
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 09 września 2016 - 19:40
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 09 września 2016 - 20:53
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 09 września 2016 - 21:00
Napisano 09 września 2016 - 21:40
sliczne te sukienki , twoj wybor tez ok. zastanawiam sie tylko czy te foty nie sa rasowane , bo modelki maja talie jak lalki barbie ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 10 września 2016 - 08:01
Ostatnia jest mega i najbardziej mi się podoba!
@magdaaaaa suknie ślubne czynią cuda ![]()
moja talia wyglądała tak, normalną sukienką tak nie podkreślę
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 10 września 2016 - 08:10
Suknie są tak uszyte i usztywniane trochę jak gorset pewnie wiec dlatego taki efekt w talii.
Wczoraj byłam na weselu i dziewczyna miała podobną sukienkę i mówiła, że przyszywana u dołu koronka czuć, że jest ciążka i ciągnie suknie w dół więc to odradzam.
Twój typ jest przepiękny, umieram z ciekawości jak będzie wyglądać na Tobie. Zabudowana góra fajnie będzie trzymała sukienką na miejscu, o wiele lepiej niż sam stanik. Jak przymierzysz i poczujesz, że to ta, to bierz bez zastanowienia. A jak cenowo?