Tapatalk
Wymarzone suknie ślubne
Napisano 01 grudnia 2014 - 20:00
Tapatalk
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 13 grudnia 2014 - 00:28
Ja będę mieć princeske.
Napisano 30 stycznia 2015 - 17:33
ja miałam totalnie gładką suknie w kształałcie A bardzo przy ciele, do tego koronka, wyglądała imponująco, suknia nazywa się Gallina z kolekcji Gala, mam ją na sprzedaż jakby co ![]()
Napisano 10 sierpnia 2015 - 18:29
@smoczkowa @Asirynkaaa, @89kasienka89 @elizabeth ile tak okolo kosztowała was sama sukienka ![]()
pytam bo wy tak całkiem niedawno , wiec cena w miare aktualna, kolezanka za sukienke zaplaci 2400 i zastanawiam sie czy to taka normalana cena.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 10 sierpnia 2015 - 18:46
Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 10 sierpnia 2015 - 19:36
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 10 sierpnia 2015 - 20:15
dzieki ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 25 lutego 2016 - 11:09
Jestem załamana, nic mi się nie podoba, nie chcę wydać majątku, przeglądam używane na razie. Mierzyć nie byłam bo butów nie mam, i mam stresa, że jak kupie to będą albo za niskie albo za wysokie do jakiejś konkretnej. Poza tym w mojej mieścinie porządnego sklepu nie ma ![]()
Napisano 25 lutego 2016 - 14:32
Użytkownik iwonaryki edytował ten post 25 lutego 2016 - 14:33
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 25 lutego 2016 - 17:23
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 25 lutego 2016 - 20:32
@halynka ciężka sprawa, bo i czas trochę goni...
Ja to znowu mam tak, że mi się za dużo podoba. Aczkolwiek swoje kryteria uściśliłam do koronki. Ale to też jeszcze nie wiadomo jak to na mnie będzie leżało.
Bo na necie super, pięknie się zachwycam, a jak przymierzę to może być klapa...
Dlatego usilnie walczę na siłowni.
![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 26 lutego 2016 - 09:47
Szukałam delikatnej zwiewnej, jak to mówią w stylu greckim
Znalazłam taką na necie za tanie pieniądze, ale wysyłka z za granicy to pewnie chińszczyzna, więc odpada
Przymierzałam jedną z podobnym dołem i mi się nie podobało, bo miała brzuch maskować, a on bezczelnie wystawał tam gdzie nie powinien ![]()
Nastawiłam się na używaną, bo szycia się boje, że nie wyjdzie tak jak powinno, więc chodzę i przymierzam różne fasony, żeby mieć ogólny pogląd w czym mi dobrze. Bo czasem wypatrzy się jakąś w internecie, a do figury nie pasuje kompletnie.
Co sądzicie o tej? W sumie nie chciałam z kołem, ale nie jest to typowa princeska więc rozważam. A leży jak szyta na mnie:
A tu jeszcze trzy z ogłoszeń którymi się interesuje, ale mam trochę kilometrów do nich, więc się zastanawiam:
Napisano 26 lutego 2016 - 09:51
Jestem załamana
Głowa do góry!
Mi się wydaje, że skoro czas Cię goni to warto jednak by było dzwonić, jeździć i przymierzać..Może coś Cię zachwyci, jak zobaczysz na sobie? Co do butów - nawet jak kupujesz sukienkę używaną, to pewnie jakieś poprawki u krawcowej będziesz miała. Myślę, że ze skróceniem sukienki też nie byłoby większych problemów. Do mnie dziewczyna przyjechała przymierzać sukienkę bez butów, pożyczyłam jej swoje i też jakoś było. ![]()
Szkoda, że nie pokazałaś przodu tej sukienki, ale tył bardzo ładny.
Jest koronka, są guziczki, więc musi mi się podobać. Co do koła, to uważam, że każda sukienka lepiej wygląda i się układa z chociażby malutkim kołem niż bez. Mi się też lepiej chodziło i tańczyło, niż jak próbowałam bez koła i te wszystkie warstwy sukni plątały mi się między nogami.
Ja to znowu mam tak, że mi się za dużo podoba.
Spoko, przymierzysz i się liczba zredukuje.
Mi to się za mało podobało, też źle. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 26 lutego 2016 - 09:59
@Aspirynkaaa na życzenie pokazuje przód. Przeraża mnie trochę ten tiul. Ale w sumie może raz w życiu ![]()
Użytkownik halynka edytował ten post 26 lutego 2016 - 09:59
Napisano 26 lutego 2016 - 13:40
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 26 lutego 2016 - 15:24
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 26 lutego 2016 - 22:17
Bo przedział cenowy na necie jest spory. Niektóre drogie, a niektóre podejrzanie tanio wystawione
Zależy do jakiej kwoty chcesz się zmieścić...
Ogolnie taka prosta pasowalaby mi do Ciebie
Ja niestety troszku zapłacę... Ale będzie taka... na jaka sie uparlam.
U mnie w okolicy jest babka do ktorej jeżdżą wszystkie babki. Ma przydomowy salon, ale jest mega profesjonalna. Wypożyczenie kiecki z dostępnych 850 zl. Ja wypożyczam, ale szyje dla mnie i... 1600 zł.
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...