Jak szukałam dla siebie to samo mi powiedziały kobiety w salonieTaka pasuje dziewczynom niskim i szczupłym wg mnie
Może być też dla wysokiej ale o nienagannej sylwetce
Mi się podobają
Napisano 17 czerwca 2012 - 18:18
Jak szukałam dla siebie to samo mi powiedziały kobiety w salonieTaka pasuje dziewczynom niskim i szczupłym wg mnie
Napisano 17 czerwca 2012 - 21:12
Niby, wg pań z salonu, ja miałam mieć nienaganną sylwetkę, a mimo to w księżniczce czułam się i wyglądałam fatalnieMoże być też dla wysokiej ale o nienagannej sylwetce
Napisano 20 czerwca 2012 - 19:09
Mnie się podobają księżniczki, ale tylko u niskich i bardzo szczupłych kobiet. Nie potrafię sobie takiej wyobrazić na wysokiej, nawet BARDZO zgrabnej dziewczynie.Może być też dla wysokiej ale o nienagannej sylwetce
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 21 czerwca 2012 - 18:19
czyli u mnieMnie się podobają księżniczki, ale tylko u niskich i bardzo szczupłych kobiet.
Napisano 22 czerwca 2012 - 11:06
Dlatego ja wzięłam skromną ale jak dla mnie PIĘKNĄHmm i jeśli ten tiul ma włazić do talerza, a suknia kosztować fortunę - to dziękuję, nie biorę
Napisano 30 lipca 2012 - 11:48
Napisano 08 sierpnia 2012 - 09:16
Napisano 08 sierpnia 2012 - 10:06
Napisano 08 sierpnia 2012 - 11:47
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 08 sierpnia 2012 - 11:50
Napisano 08 sierpnia 2012 - 11:59
Napisano 08 sierpnia 2012 - 12:02
bolerko pewnie tylko do kościoławywal to bolerko bo psuje cały efekt
Napisano 08 sierpnia 2012 - 12:05
rozumiem ale dla mnie to strasznie kiczowatebolerko pewnie tylko do kościoła
Napisano 08 sierpnia 2012 - 12:12
wydaje mi się że ze względu na to że suknia mogłaby mieć odkryte ramiona lepiej jest założyć cokolwiek.. w sumie to chyba zależy od księdza który będzie udzielał ślubu - jedni nie komentują, inni wymagają zakrycia gołych ramionzresztą bolerko chyba nie jest konieczne do kościoła?
Napisano 08 sierpnia 2012 - 12:14
Dla mnie też. Nigdy bolerka mi się nie podobały i moim zdaniem psują cały urok sukni.dla mnie to strasznie kiczowate
Pewnie, że nie. W życiu byłam tylko na 4 weselach, ale na żadnym panna młoda bolerka nie miała. Jedna miała za to właśnie ładny biały szal, który wyglądał naprawdę o wiele lepiej.bolerko chyba nie jest konieczne do kościoła?
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Buty ślubne - nude czy biel? |
|
|
|
Wymarzone podróże |
|
|
|
Prezenty ślubne |
|