Wymarzone suknie ślubne
Napisano 10 września 2016 - 08:15
Tej ostatniej cena 3100.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 13 września 2016 - 07:59
ja zrobiłam błąd bo zgodziłam się na przedłużenie o kilkanaście cm tyłu u już na samym początku mój mąż nadepnął mi na kiecke i się porwał ten tiul ... teraz byłabym mądrzejsza i nie brałabym przedłużanego tyłu i bardzo długiego welonu ... wszystko mi bardzo przeszkadzało i denerwowało mnie ![]()
Napisano 13 listopada 2016 - 15:43
@palomka dużo ładniejsza od tych co wrzucałaś wcześniej ![]()
góra bardzo w moim stylu
to gipiura czy koronka?
bardzo elegancka, nie przesadzona, po prostu piękna ![]()
świetny wybór!
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 13 listopada 2016 - 19:42
@palomka dokładnie w takiej sobie Ciebie wyobrażałam
góra jest cudowna, dół delikatny - prześliczna ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 14 listopada 2016 - 01:25
dol ma przesliczny ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 08 grudnia 2016 - 11:04
Ja jestem zwolenniczką skromnej klasyki. Suknia biała, z prostym, gładkim dolem, na górze jakaś koroneczka, najlepiej rękawy też z koronki. Trochę jest problematyczne znalezienie nie wydziwianej sukienki, bo wszędzie albo bezy, albo syreny albo jakieś oklepane gorsety. Przyjaciółka zbrała mnie do salonu Bianka w swoim mieście i tam by taki wybór, ze oczywiście znalazłam to, czego szukałam i wyglądałam pięknie ![]()
Napisano 05 kwietnia 2017 - 19:30
Zawsze podobały mi się tiulowe suknie princessy . Chciałabym na ślubie wyglądać jak księżniczka . Kiedyś widziałam w internecie suknię z takim wielkim dołem i z warstwami tiulu , które od dołu były kolorowe do góry , miały kilka przejść kolorów , bardzo utkwiła mi ona w głowie .
Napisano 10 sierpnia 2017 - 10:45
"Poszukiwanie idealnej sukni ślubnej, często jest tak samo skomplikowane jak poszukiwanie idealnego partnera", zgadzacie się? Wiele moich koleżanek swoje poszukiwania sukni ślubnej zaczęło jasne... od katalogu, później przeszły sie po salonach, i najczesciej odchodziły niezadowolone. Żadna nie chce zapłacić za suknię miliona, ale każda chce wyglądać pięknie. Co myslicie o sukniach ślubnych z aliexpress? Wypada czy nei wypada? W ogóle warto to rozważać w takich kategoriach, jeśli sukienka się podoba, a my odnajdujemy tam swój rozmiar (bo mamy doświadczenie w tych zakupach itd.)? Zaryzykowałybyście zakup sukni ślubnej (na próbę) dużo wcześniej przed data zaplanowanego wesela?
Napisano 11 sierpnia 2017 - 12:54
Akurat ślub to taki jedyny jedyny dzień, więc warto spełniac marzenia ![]()
Napisano 17 sierpnia 2017 - 13:00
Ja nigdy bym się nie zdecydowała na kupno sukienki z Aliexpress. Ja poszukiwania sukni mam jeszcze przed sobą, ale już zdaję sobie sprawę, że będzie ciężko. Choć przeglądałam suknie wyłącznie w Internecie to nie natknęłam się jeszcze na tą wymarzoną
To co będzie jak zacznę chodzić po salonach. Zaczyna mnie to trochę przerażać...
Napisano 25 sierpnia 2017 - 08:34
@alis88 odkąd mam Ali żałuję, że nie znałam tego przed ślubem. Teraz bym zaryzykowała, ale tylko mając odpowiednią ilość czasu np. rok przed, żeby w razie bubla mieć inne opcje. Od tego są feedbacki i grupy z recenzjami, żeby wiedzieć z jakiej aukcji kupować dobrze rzeczy