Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

jak długo uprawiacie sex ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
116 odpowiedzi w tym temacie

#41 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 25 kwietnia 2009 - 18:02

Dzienka Bogu, że ja bardzo szybko dochodzę

zazdroszcze :P

u nas zupelnie odwrotnie krotkie i szybkie numerki jakos rzadko sie zdarzaja
zawsze myslimy ze bylo krotko a jak patrzymy pozniej na zegarek to sie okazuje ze tak ok godzine czasem wiecej
nie wiem od czego to zalezy <bezradny></span>

ale czasami brakuje mi takich szybkich numerkow (jak milo sie wspomiona takie nocne szybkie przygody w drodze do domku na wakacjach gdzies pod drzewkiem :P )

#42 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 30 kwietnia 2009 - 20:58

Ja też ze swojego skarba jestem dumna bo zawsze się wystara zebym ja doszła a dopiero potem jest jego kolej. :) w koncu panie przodem. A jeśli chodzi o czas to zależy.. nieraz 15 minut a nieraz godzina. :)

#43 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 21:11

Średni czas z tego co jestem świadoma to około 1h :oops: ale pobił kiedyś rekord 2h30min, pamiętam doskonale bo oboje nie mogliśmy po tym chodzić :mrgreen: Tylko, że ja miała 17 lat a on 22 :oops: Teraz po takim stażu to godzinka i ja muszę dojść pierwsza inaczej nie odpuści :mrgreen:

#44 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 21:32

Godzina? Dwie?
Szczerze..to co wy robicie..Chyba ze liczycie cala gre wstepna itd..ale w sumie.. to nawert pieszczoty za dlugie juz mnie denerwuja a nie pobudzaja.. Sam sex.. nie wymagam nawet 20 min.. kilka min mi wystarczy a jak juz jest po O.. to mi sie dluzej nie chce meczyc.. Wiec dla mnie takie dlugie maratony to zadna frajda..
Chociaz jest inaczej jak jest spokoj..wolna chata.. Ale nie mamy nigdy takich warunkow zeby tak szalec.

#45 gosiaczek199022

gosiaczek199022
  • Użytkownik
  • 291 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 21:35

nie liczy się długość tylko jakość a ja nie kocham się z zegarkiem w ręku
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#46 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:00

Mirabelka__22, nie moja droga :-P z grą wstępną to trwa jeszcze dłużej :-P
gosiaczek199022, pewnie, że chodzi o jakość :-P a czy ktoś podał dokładny czas trwania? nie wydaje mi się.

#47 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:04

Mirabelka__22, nie moja droga z grą wstępną to trwa jeszcze dłużej

No to wedlug mnie to az nieprawdopodobne.. Nie chcialoby mi sie tyle.. Bo i po co.. Bliskosc mozna tez inaczej czuc nie przez cierpienie :-P
Nie jestem tez za szybkimi numerkami ale wszystko w granicach rozsadku ;-)

#48 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:08

Mirabelka__22, a kto mówi o cierpieniu :lol: :lol: :lol: 1h to tak długo? Jest wiele pozycji moja droga ;-)

#49 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:11

W sumie nie wiem.. nie probowalam.. Ale to wkoncu przestaje byc przyjemne.. Chyba <bezradny></span>
Kobieta reaguje do pewnego momentu.. poczatki sa najfajniejsze a pozniej jest mniejsza reakcja na bodzce..chyba ze tylko ja tak mam.

Ale.. to OT, wiec nie robmy go.

Dla mnie 2 godz to za dlugo:P

#50 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:14

Dobra ostatni mój wpis te 2h to było hmmm...10 lat temu i dopiero się sobą nasycaliśmy, przeczytaj dobrze posta :-P

#51 indonezjaa

indonezjaa
  • Użytkownik
  • 233 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 00:35

Mirabelka__22, mam podobnie, po dłuższej akcji przestaje mnie to juz kręcić.. u nas średnia to 1 h, ale właśnie z grą wstępną, przytulaniem, szykowaniem .. sam akt, oczywiście duzo krótszy ...

później to juz tylko obtarcia.. brrr
Ludzie mogą należeć do nas tylko we wspomnieniach.

#52 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 08:08

indonezjaa, no dokladnie... im dłuzej to wcale nie znaczy ze lepiej! sam akt to gora 40 minut i to juz wtedy sie robi meczące... tak więc lepiej krócej a intensywniej:DD
Dołączona grafika

#53 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 08:38

Jak to jest u nas... nigdy nie probowalam nawet patrzec na zegarek, ale mysle, ze ze wszystkim trwa okolo godzinki... Sam akt moze z 15-20 min, chyba nie dluzej... pozniej przestaje czuc przyjemnosc.... a po wszystkim te obtarcia.. dlatego wole krocej ;) Ale to wszystko tez zalezy od humoru, nastroju etc etc i innych czynnikow zewnetrznych, jak i wewnetrznych :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#54 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 10:01

Obtarcia?? W życiu nie miałam :shock: No cóż każdy spędza ten czas jak lubi :-P
Nie wiem ale u mnie to nie traci na intensywności :mrgreen: Obojętnie ile trwa :-P

Skoro są krótkodystansowcy to muszą i być maratończycy :-P

#55 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 11:25

Sabrosa, to tylko pozazdroscic :P Ja poprostu ze tak powiem mam problemy z nawilzeniem.... dlatego tez do pewnego momentu jest super a w pewnym momencie... pfff no nie moge w nieskonczonosc :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#56 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 11:41

maartekkk, wiem, co masz na myśli :-P u mnie ten czas że tak powiem też nie jest regułą ale rzadko jest inaczej :-P
Ja problemu z nawilżaniem nie mam :-P

#57 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 czerwca 2009 - 10:29

Ja poprostu ze tak powiem mam problemy z nawilzeniem....

ja takiego problemu nie posiadam... u mnie to znowu czasem zbyt "mokro" jest... :P hihi

wychodze z zalozenia ze nie dlugosc a jakos sie liczy... u nas bywa roznie... czasem szybkie numerki ktorej i tak trwaja 30 min wiec wcale nie az tak krotke.. czasem nawet 2 h... i mowie tu o calosci grze wstepnej pieszczotach szeptach itp wiadomo o co chodzi... przecietnie to mysle ze 1h... chociaz mowiac szczerze to nie jest wazne...
wazne zeby partnerom bylo dobrze reszta nie ma znaczenia... bo jesli ktos jest usatysfakcjonowany po 15 minutach a ktos po 1h to jego indywidualna sprawa... i mysle ze wszystko jest w porzadku...

ja za to pamietam nasze poczatki... potrafilismy kochac sie przez cala noc.. oczywiscie mam tu na mysli 5-6 stosunkow (ze tak to ujme).. pieszczoty tulenie sie calowanie... itp.. i tez ot bylo fajne...
chociaz z perspektywy czasu ostatnio zastanawialismy sie jak my potrafilismy funkcjonaowac na godzince snu dnia nastepnego... haha
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#58 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 16 czerwca 2009 - 23:41

u nas roznie.najszybciej jak ja zaczne stekac glosno i jak dochodze to wtedy i on zaraz konczy mowi ze to go bardzo bierze.a ja szybko dochodze w pozycji na pieska...

#59 indonezjaa

indonezjaa
  • Użytkownik
  • 233 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 23:35

oczywiscie mam tu na mysli 5-6 stosunkow (ze tak to ujme).. pieszczoty tulenie sie calowanie... itp.. i tez ot bylo fajne...
chociaz z perspektywy czasu ostatnio zastanawialismy sie jak my potrafilismy funkcjonaowac na godzince snu dnia nastepnego... haha

mam identyczne przemyslenia.. wogole jakos wtedy wierzylam, ze my juz zawsze bedziemy pragnac siebie tak samo mocno ..

a z tym senm? ja juz rok odsypiam ostatnie lata mordęgi :lol:

edit: z latami mordęgi chodzi mi o niedosypianie nie o sex :mrgreen:

#60 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 10:08

A my uprawiamy seks ta długo aż dojdę. :) Moj J. zawsze robi wszystko żebym doszła pierwsza w potem kolej na niego. Myśle ze tak jest najlepiej.