Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Szampon do blond czupryny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
54 odpowiedzi w tym temacie

#41 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 21 sierpnia 2008 - 17:52

Pytanie do blondynek:)

Czy możecie polecić jakiś szampon do rozjaśnianych włosów, który sprawia że nie żólkną itd??

#42 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 sierpnia 2008 - 18:09

Princessa, przesunelam twoj post tu bo dziewczyny pisaly o takim szamponie, cofnij sie o stronke wtecz
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#43 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 21 sierpnia 2008 - 18:41

dzieki :mrgreen:

#44 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 03 kwietnia 2010 - 00:17

Odświeżam temat,bo może któraś z forumek poznała jakiś dobry preparat dla blond włosów? :-)

Ja ostatnio używam szamponu i odżywki Accent z Rossmana i mam wrażenie,że czuprynka stała się jaśniejsza...ale nie wiem czy to moja subiektywna ocena,bo jeszcze nikt nie powiedział,że mam jaśniejsze włosy :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#45 monika3

monika3
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 24 kwietnia 2010 - 18:06

Joanna ma bardzo dobry szampon do blond włosów, używam go razem z mamą i naprawdę utrzymuje on ładny blond kolor-ja mam jaśniutki balejaż.

#46 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 29 lipca 2010 - 21:22

ja ostatnio kupiłam Timotei do włosów blond - stosowałam go kiedyś i byłam zadowolona, przy czym wtedy miałam długie włosy więc nie było takiego efektu sianotworzenia i push-up`owania na głowie :/
Teraz przy cieniowanych włosach do ramion wszystko się puszy, brzydko odstaje :(
Plus za refleksy bo faktycznie podkreśla i rozświetla, zapach jest ok, włosy wolniej się przetłuszczają (zwykle myję co 2 dni, teraz 3 dnia wyglądają ok, pewnie przez to sianowate działanie :lol: )

#47 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 sierpnia 2010 - 11:53

złośnica, poczytałam trochę o Timotei do blond czupryny i na pewnej stronie gdzie ocenia się kosmetyki > przeczytałam,że odżywka z tej linii jest świetna :-)
Więc moim następnym zakupem będzie Timotei :-) oby tylko nie zrobił mi siana z włosów :-|
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#48 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 08 sierpnia 2010 - 13:02

złośnica, poczytałam trochę o Timotei do blond czupryny i na pewnej stronie gdzie ocenia się kosmetyki > przeczytałam,że odżywka z tej linii jest świetna :-)
Więc moim następnym zakupem będzie Timotei :-) oby tylko nie zrobił mi siana z włosów :-|

kupiłam odżywkę, niweluje efekt siana na głowie, wygładza włosy, włoski lśniące <jupi></span>
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#49 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 09 sierpnia 2010 - 10:07

ja zawsze stosowałam Glis Kura z jedwabiem :) i do tego taki spray ułatwiający rozczesywanie też glis kura.
Mruczę więc jestem :)

#50 wsi3

wsi3
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 16 sierpnia 2010 - 11:08

Na włosy blond idealny jest ekstrakt z rumianka. Ja używam od czasu do czasu też szamponu z ekstraktem z rumianka potrójna siła ziół. Rewelacja.

#51 albatrosik

albatrosik
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 20:35

Ja używam szamponu Garnier do włosów blond i Joanny, oba są dla mnie bardzo dobre. Ten Joanny mam wrażenie że fajnie rozjaśnia włosy.

#52 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 20:42

Ja uzywam specjalnych szamponow ktore kupuje w salobie fryzjerskim sa to szampony z plukanka czy czyms takim ...... do wlosow blad chodzi o to zeby wlosy nie byly zolte tylko mialy ladny odcien blad.

#53 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 20:51

Ten Joanny mam wrażenie że fajnie rozjaśnia włosy.

A możesz poszukać i wkleić jego fotkę?
może to o ten chodzi?:
Dołączona grafika

Ja uzywam specjalnych szamponow ktore kupuje w salobie fryzjerskim sa to szampony z plukanka czy czyms takim

A jaka nazwa?

blad

blond

JkIEp1.png

#54 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 września 2010 - 15:30

Tilia, oglądałam na YT, że bardzo chwalą ten szampon i odżywkę z joanny.

Ja mam z joanny, ale takie porzeczkowe z salonu fryzjerskiego, pewnie się trochę różnią,od tego co pokazałaś, ale naprawdę są dobre. Więc może i z tym warto zaryzykować, ja planuję sobie takie kupić wkrótce. Tych co mam nie wstawię, bo nie wiem czy można je gdzieś kupić normalnie, nie spotkałam się nigdzie.

#55 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 22 sierpnia 2013 - 15:09

Ostatni post z 2010 roku wiec teraz ja odwiezam temat...co stosujecie do blond wlosow ??
Czy te kupione w salonie fryzjerskim roznia sie znacznie od tych kupionych w sklepach ??
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim