Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

steeper

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
50 odpowiedzi w tym temacie

#1 Biaaalllaaa

Biaaalllaaa
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 09:35

ma może któraś z was to urządzenie?? zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy to w ogole działa i jak działa:P:P chciałabym mieć szczuplejsze nogi ..jak któraś coś wie prosze o info;)) z góry dzięki:D
KOCHAM I JESTEM KOCHANA:)))
Dołączona grafika

#2 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 18:40

ma może któraś z was to urządzenie

ni ma, ale ćwiczy ;-) u mnie na siłowni jest, taki duży, wygodny. wybiera się tam tylko program, a komputer ustawia wszystko sam (biorąc pod uwage płeć, wiek czy wagę poszczególnej osoby). dużo dają zmiany tempa, pod górke czy z... ogólnie fajnie wpływa na nogi i tyłek - wzmacnia i ujędrnia. czy wyszczupli nie wiem, ale wydaje mi się że tak
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#3 Karinaa3

Karinaa3
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 11:43

co to jest :P?

#4 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 19:40

coś takiego

Załączone miniatury

• power_stepper_neu-100x80.jpg

Dołączona grafika

#5 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 19:43

Aaa ćwiczyłam na tym i nie działało xD

#6 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 21:34

ma może któraś z was to urządzenie??

ja mam u siostry :-)
czasem sobie poćwicze na tym.. jest tam licznik i przelicza ile się zrobiło ruchów...ile kalorii spaliło...ustawia to "pod siebie"
trzeba dużo "pochodzić" na tym, żeby nogi zaczęły boleć a jeśli chce sie mieć szczuplejsze to należy systematycznie na tym ćwiczyć
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#7 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 19:18

trzeba dużo "pochodzić" na tym, żeby nogi zaczęły boleć

łe ja tam ustawiam program 20 min. i ledwo schodzę :-P
Dołączona grafika

#8 Lady Jo

Lady Jo
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 21 listopada 2008 - 22:03

ja na tym cwicze, swietnie dziala na pupe i nogi ujedrnia i wyszczupla, tylko trzeba regularnie cwiczyc

#9 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 23:41

tez mam to urzadzonko :-) nie powiem,ze jakas rewelacja, strasznie u mnie ciężko chodza te" stopki" i jakos na liczniku te kalorie pomalutku lecą :-/ słyszałam,ze trzeba z tym uwazac zeby sobie mułów na nogach nie narobic...
Dołączona grafika

#10 Biaaalllaaa

Biaaalllaaa
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 11:32

no właśnie na tym się zastanawiam czy czasem nie będzie tak ze mi nogi wcale nie zeszczupleja tylko zrobia sie "muły" tak jak pisała dajmira
hm.. ciężka sprawa
Dołączona grafika

#11 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 12:47

moja mama to ma.cwiczylam na tym ale ciezko strasznie.lepiej juz na rowerku bo tez mama moja ma.a najlepsze mi sie zdaje takie cos co moja ciocia ma ale nie wiem jak to sie nazywa.stawiasz nogi i sie rozjezdzaja i zjezdzaja.to dziala na pupe i nogi

#12 chocolate

chocolate
  • Użytkownik
  • 214 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 02:26

ojjj.. nie bierzcie duzego ciezaru tylko tak zeby wam tak szybciutko to lecialo.. program : fat burning czy cos takiego ii sie chudnie jak zloto hhe:D kiedys sie tak nastepowalam (20 min) ze bylam taka mokra jakbym z pod prysznica wyszla nie mowiaco tym ze jak z niego zeszlam to nogi mialam jak z waty:D a na efekty nie trzeba bylo tak dlugo czekac i wcale mi sie zadne "muly" nie porobily:)
..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..

#13 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:17

bylam taka mokra jakbym z pod prysznica wyszla nie mowiaco tym ze jak z niego zeszlam to nogi mialam jak z waty:D

i prawidłowo :lol:
Dołączona grafika

#14 żaba

żaba
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 21:31

Biaaalllaaa: podejrzewam, że jak się ustawi duże obciążenie na stepperze to muły mogą sie trochę zrobić, ale nie muszą. :lol:
Ja po świetach jakieś postanowienia bym zrobiła, to może w końcu do ładu bym sie doprowadziła, ale jakoś motywacji brak... :-/

#15 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 08 stycznia 2009 - 14:29

A na spacerki chodzić to nie można?
I powietrze i widoczki i się samemu chudnie :D Poza tym nic nie kosztuje ;)
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#16 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 08 stycznia 2009 - 18:59

A na spacerki chodzić to nie można

pewnie że można, ale najlepiej "dołożyć" je do steepera :mrgreen: żaden spacer nie da tego co te ćwiczenia.
Dołączona grafika

#17 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 10:16

Oj, ja uważam, że jednak spacer raz że zdrowszy, dwa, że tańszy, a trzy że przyjemniejszy ;)
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#18 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 17:42

ja uważam, że jednak spacer raz że zdrowszy, dwa, że tańszy, a trzy że przyjemniejszy

masz racje, ale po spacerze nie będziesz miała takich efektów jak po steeperze. to tak jak porównywanie treningu na siłowni i gimnastyki w domu.
Dołączona grafika

#19 żaba

żaba
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 22:48

oj spacerki jak najbardziej lubie, ale ileż mozna samemu łazić,,, :-( brak mi towarzystwa,
a o stepperze pisała fajnego bloga jedna laseczka na link znalazłam tą stronkę tu na forum i zajrzałam, chyba też sie przekonam do tego diabelstwa, skoro taki dobry... :-P

#20 Biaaalllaaa

Biaaalllaaa
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 16 stycznia 2009 - 14:02

Witam!!
tak sie zastanawiałam nat tym urzadzonkiem i sama nie wiedziałam co zrobić a jak chciałam kupic to jakoś kaski nie było i zawsze coś... ale dostałam bony od teścia i wykorzystałam moment i mam dziś będę ćwiczyć 4 dzień;) jest super nogi bolą cała spocona cos działa oby tak dalej ah nie mogę się doczekać efektów;) a no i koniecznie przed i po rozciaganie robię:) a spacerki oj kobieto ja sie tak w dzień nalatam i spacerki ale najgożej zimą wieczorem wychodzić wiec skoczę na steperek i supcio:D oglądam i ćwicze a moj Misiek też ćwiczy to sie razem pilnujemy:D:D pozdrówki dla was i dzięki za opinie;)
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych