Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Dostęp do działu z prywatnymi fotkami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
695 odpowiedzi w tym temacie

#621 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 19:27

tigraa84, dzięki :D już zaglądam i dodaje jakieś fotki

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#622 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 11:37

No to i ja czekam :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#623 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 15:28

Sajuri, wpadłaś na forum z siłą huraganu ;-) ale odnoszę wrażenie, że na początku pisałaś byle co, byle pisać. Dopiero od jakiegoś czasu tak naprawdę pokazujesz nam jaką jesteś osobą a Twoje posty stały się wartościowsze i bardziej treściwe. Mam też wrażenie, że zaczynasz naprawdę zżywać się z forum. Chciałabym jednak zaczekać jeszcze z przyznaniem Ci dostępu przez jakiś czas byśmy mogły Cię lepiej poznać
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#624 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 16:57

wpadłaś na forum z siłą huraganu

<umieraam></span> bo i taka jestem

że zaczynasz naprawdę zżywać się z forum

tak, powolutku :)

Chciałabym jednak zaczekać jeszcze z przyznaniem Ci dostępu przez jakiś czas byśmy mogły Cię lepiej poznać

szczerze to nawet podejrzewałam że tak napiszesz i mysle że masz racje :)
Gdyby zreszta nie jedna forumka nawet bym nie zauwazyła że juz mineło to 180 dni :-P

poczekamy wiec :)
dzieki za odp.

#625 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 19 marca 2011 - 17:59

Wszystkim użytkowniczkom, które chciały by prosić o dostęp do fotek przypominam by najpierw zapoznały się dokładnie z regulaminem działu zamieszczonym na pierwszej stronie tego tematu. Prośba o wpuszczenie do działu równa się z jego akceptacją. Nieprzestrzeganie regulaminu karane będzie odebraniem dostępu dożywotnio- bez żadnych wyjątków

Osoby, które dostępu nie otrzymały mogą się o niego ubiegać ponownie, gdy spełnią wszystkie założenia opisane w regulaminie. Użytkowniczka, która chce otrzymać dostęp do fotek sama musi o niego poprosić- administracja nie informuje każdego z osobna, że już na dostęp zasłużył

#626 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 20 marca 2011 - 23:41

Cześć poproszę o dostęp do fotek. W sumie to o odzyskanie, bo juz mialam ale z przyczyn niezaleznych nie bylo mnie tu troche kiedys tam i zostal zablokowany :)

A nie ukrywam, że jest tam sporo moich fotek :lol:

Pozdrawiam

#627 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 21 marca 2011 - 16:16

kattie21, osoba, która utraciła dostęp do działu z fotkami może się o niego starać

po raz kolejny po trzech miesiącach aktywności na forum.

Ty aktywna jesteś dopiero od 27 stycznia w związku z czym dostępu jeszcze otrzymać nie możesz

#628 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 marca 2011 - 17:49

i pomyslec, ze post wyzej, jak byk na czerwono przypomnienie o czytaniu regulaminu. jak widac, niektorzy no nie czytaja zasad i koniec.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#629 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 22 marca 2011 - 07:55

i pomyslec, ze post wyzej, jak byk na czerwono przypomnienie o czytaniu regulaminu. jak widac, niektorzy no nie czytaja zasad i koniec.

Dzieki za komentarz Madzia :)
Bardzo mi pomógl. Na następny raz będę wszystko bardzo dokladnie czytac.
Mam nadzieje, ze nie wyprowadzilo Cie zbytnio z rownowagi, to zdarzenie.
Ale nie zaznaczylam sobie po prostu w kalendarzu od kiedy znowu zaczelam byc aktywniejsza na forum, dlatego taka wpadka.

#630 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 22:27

No to teraz ja się ładnie uśmiecham (o tak :-D ) o dostęp do działu z fotkami :-P

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#631 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 03:14

Katarzynka89, zapraszam. Dostęp już masz :-)

#632 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 13:32

No to może jeszcze ja ;) kiedyś trzeba :-P

#633 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:36

No to może jeszcze ja

no to choooooo :D

#634 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 18 maja 2011 - 15:06

W sumie to o odzyskanie, bo juz mialam ale z przyczyn niezaleznych nie bylo mnie tu troche kiedys tam i zostal zablokowany :)

to podobnie jak u mnie 8-) a tak z ciekawości czy na dzień dzisiejszy otrzymałabym dostęp ? (ale tylko czysto teoretycznie)

..gdyż obecnych fotek swoich nie mam więc na siłę nie chcę się pchać i sprawić wrażenia, że chcę mieć dostęp by tylko obejrzeć zdjęcia innych, więc wstrzymam się z oficjalną prośbą o dostęp jak uzupełnie swoje 'portfolio' ;)
Dołączona grafika

#635 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 19 maja 2011 - 15:18

dobra, Twojego tematu nie ma już w fotkach, musiał zostać usunięty przy porządkach ze względu na to, że przez 2 lata Cię na forum nie było. Na chwilę obecną dostępu bym Ci nie przyznała, choć wszystkie podstawowe założenia spełniasz. Tylko zanim Cię tam wpuszczę wolałabym byś dała się trochę lepiej poznać, bo w zasadzie w tej chwili (w sumie odkąd ja jestem na forum) to przede wszystkim udzielasz się w tematach kosmetycznych, ciuchowych, itp. czyli takich "luźnych" i ciężko mi ocenić czy jesteś na tyle godna zaufania by otrzymać dostęp do działu z fotkami. Krótko mówiąc pisz trochę więcej o sobie ;-)

#636 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 19 maja 2011 - 18:04

dobra, Twojego tematu nie ma już w fotkach, musiał zostać usunięty przy porządkach ze względu na to, że przez 2 lata Cię na forum nie było.

to prawda jak nie lepiej ale wyłącznie tylko dlatego, że poprzez mojego dostawcę neta (osiedlowy) nie mogłam wejść ani otworzyć strony babskiegosiwata.net już dokładnie co wyskakiwało nie pamiętam ale jakaś zapora i brak dostępu a nie chciało mi się dzwonić i mówić, że kilka stron (jeszcze kila innych for) nie otwierają się

Tylko zanim Cię tam wpuszczę wolałabym byś dała się trochę lepiej poznać, bo w zasadzie w tej chwili (w sumie odkąd ja jestem na forum) to przede wszystkim udzielasz się w tematach kosmetycznych, ciuchowych, itp. czyli takich "luźnych" i ciężko mi ocenić czy jesteś na tyle godna zaufania by otrzymać dostęp do działu z fotkami. Krótko mówiąc pisz trochę więcej o sobie ;-)

udzielam się w kosmetykach/ubraniach/sporcie bo to mnie interesuje w miłości/sexie nie udzilam się bo nie jestem w tych sprawach az tak wylewna, z natury nie umiem dobrze doradzać w miłości dlatego wolę nic nie pisać niż byle co aby na odwal napisać dwa zdania które pewnie już padły przez inne dziewczyny

zaczyam troszkę rozwijać rozmowę odnośnie domu ale za dużo czasu nie mam ze względu na mój char. pracy, po pracy na siłkę i wracam padnięta do domu także i tak dobrze jest to że piszę , staram się odpisywac na posty bo lubię to :)

[ Dodano: 2011-06-22, 19:51 ]
tigraa84, czy już zyskałam Twoje 'zaufanie' na dostęp do działu z fotkami czy jeszcze nie ? Jeżeli nie, nie ma problemu chętnie wykaże się bardziej .

[ Dodano: 2011-06-25, 20:11 ]
halooo czy ktoś tutaj zagląda jeszcze ? :roll: 8-)
Dołączona grafika

#637 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 04:45

wiem ze nie spelniam wymogow co do stazu wiec to tylko pytanie :) czy jako facet uzyskam dostep do dzialu ?

#638 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 06:06

slavek44, tylko kobiety mogą zyskać dostęp do tego działu ;-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#639 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 06:17

szkoda mam troche zdjec a nie chce zeby ktos poza forum mogl je ogladac :( . Ale rozumiem i dzieki za odpowiedz

#640 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 07:38

dobra, jeśli podbijasz swojego posta nie wyświetla się on ponownie forumkom jako nieprzeczytany. Więc jeśli zdarza Ci się taka sytuacja napisz o tym w SB i daj linka lub napisz prośbę o podbicie albo,tak jak w tym przypadku,daj znać bezpośrednio do tigry :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png