Dostęp do działu z prywatnymi fotkami
Napisano 29 stycznia 2011 - 11:37
Napisano 29 stycznia 2011 - 15:28
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 29 stycznia 2011 - 16:57
wpadłaś na forum z siłą huraganu
tak, powolutkuże zaczynasz naprawdę zżywać się z forum
szczerze to nawet podejrzewałam że tak napiszesz i mysle że masz racjeChciałabym jednak zaczekać jeszcze z przyznaniem Ci dostępu przez jakiś czas byśmy mogły Cię lepiej poznać
Gdyby zreszta nie jedna forumka nawet bym nie zauwazyła że juz mineło to 180 dni
poczekamy wiec
dzieki za odp.
Napisano 19 marca 2011 - 17:59
Osoby, które dostępu nie otrzymały mogą się o niego ubiegać ponownie, gdy spełnią wszystkie założenia opisane w regulaminie. Użytkowniczka, która chce otrzymać dostęp do fotek sama musi o niego poprosić- administracja nie informuje każdego z osobna, że już na dostęp zasłużył
Napisano 20 marca 2011 - 23:41
A nie ukrywam, że jest tam sporo moich fotek
Pozdrawiam
Napisano 21 marca 2011 - 16:16
Ty aktywna jesteś dopiero od 27 stycznia w związku z czym dostępu jeszcze otrzymać nie możeszpo raz kolejny po trzech miesiącach aktywności na forum.
Napisano 21 marca 2011 - 17:49
Napisano 22 marca 2011 - 07:55
Dzieki za komentarz Madziai pomyslec, ze post wyzej, jak byk na czerwono przypomnienie o czytaniu regulaminu. jak widac, niektorzy no nie czytaja zasad i koniec.
Bardzo mi pomógl. Na następny raz będę wszystko bardzo dokladnie czytac.
Mam nadzieje, ze nie wyprowadzilo Cie zbytnio z rownowagi, to zdarzenie.
Ale nie zaznaczylam sobie po prostu w kalendarzu od kiedy znowu zaczelam byc aktywniejsza na forum, dlatego taka wpadka.
Napisano 26 kwietnia 2011 - 03:14
Napisano 26 kwietnia 2011 - 13:32
Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:36
no to chooooooNo to może jeszcze ja
Napisano 18 maja 2011 - 15:06
W sumie to o odzyskanie, bo juz mialam ale z przyczyn niezaleznych nie bylo mnie tu troche kiedys tam i zostal zablokowany
to podobnie jak u mnie
..gdyż obecnych fotek swoich nie mam więc na siłę nie chcę się pchać i sprawić wrażenia, że chcę mieć dostęp by tylko obejrzeć zdjęcia innych, więc wstrzymam się z oficjalną prośbą o dostęp jak uzupełnie swoje 'portfolio'
Napisano 19 maja 2011 - 15:18
Napisano 19 maja 2011 - 18:04
to prawda jak nie lepiej ale wyłącznie tylko dlatego, że poprzez mojego dostawcę neta (osiedlowy) nie mogłam wejść ani otworzyć strony babskiegosiwata.net już dokładnie co wyskakiwało nie pamiętam ale jakaś zapora i brak dostępu a nie chciało mi się dzwonić i mówić, że kilka stron (jeszcze kila innych for) nie otwierają siędobra, Twojego tematu nie ma już w fotkach, musiał zostać usunięty przy porządkach ze względu na to, że przez 2 lata Cię na forum nie było.
udzielam się w kosmetykach/ubraniach/sporcie bo to mnie interesuje w miłości/sexie nie udzilam się bo nie jestem w tych sprawach az tak wylewna, z natury nie umiem dobrze doradzać w miłości dlatego wolę nic nie pisać niż byle co aby na odwal napisać dwa zdania które pewnie już padły przez inne dziewczynyTylko zanim Cię tam wpuszczę wolałabym byś dała się trochę lepiej poznać, bo w zasadzie w tej chwili (w sumie odkąd ja jestem na forum) to przede wszystkim udzielasz się w tematach kosmetycznych, ciuchowych, itp. czyli takich "luźnych" i ciężko mi ocenić czy jesteś na tyle godna zaufania by otrzymać dostęp do działu z fotkami. Krótko mówiąc pisz trochę więcej o sobie
zaczyam troszkę rozwijać rozmowę odnośnie domu ale za dużo czasu nie mam ze względu na mój char. pracy, po pracy na siłkę i wracam padnięta do domu także i tak dobrze jest to że piszę , staram się odpisywac na posty bo lubię to
[ Dodano: 2011-06-22, 19:51 ]
tigraa84, czy już zyskałam Twoje 'zaufanie' na dostęp do działu z fotkami czy jeszcze nie ? Jeżeli nie, nie ma problemu chętnie wykaże się bardziej .
[ Dodano: 2011-06-25, 20:11 ]
halooo czy ktoś tutaj zagląda jeszcze ?
Napisano 11 lipca 2011 - 04:45
Napisano 11 lipca 2011 - 06:06
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 11 lipca 2011 - 06:17