nie złość sie - złość piekności szkodzi
[15.11.2oo8] Wspaniała Sobotka
Napisano 15 listopada 2008 - 00:27
nie złość sie - złość piekności szkodzi
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 15 listopada 2008 - 00:29
Kita, ja tez zawsze czekam az napisze ze wrocil.. ale jakos toleruje te wyjscia bo rzadkie sa
Napisano 15 listopada 2008 - 00:31
Napisano 15 listopada 2008 - 00:35
Napisano 15 listopada 2008 - 00:36
Napisano 15 listopada 2008 - 00:50
no i my (rowniez) niestety musimy to tolerowac ja wiem ze to przykre ze chcialas spedzic z nim wieczor, ale faceci tego chyba nie widza twierdza oczywiscie ze przesadzamy ze po co sie smucimy jak to tylko jeden wieczor
ehh... ale mysle ze nie masz ise co martwic bo on ciebie bardzo kocha i po za tymi wybrykami zrobilby dla ciebie wszystko
Napisano 15 listopada 2008 - 00:53
ale czekaj na niego
Napisano 15 listopada 2008 - 00:55
Ech, czasem mam wrazenie, ze on w ogole mnie nie rozumie, tylko odwraca kota ogonem i robi z siebie takiego biedaka, ktorego ja okropna nie chce puscic z kolegami
Napisano 15 listopada 2008 - 01:05
ojjj mysle ze oni wszyscy tak postepuja zebysmy nie mialy innego wyjscia jak tylko ich puscic biora nas na litosc no i wlasna "odwracaja kota ogonem"Ech, czasem mam wrazenie, ze on w ogole mnie nie rozumie, tylko odwraca kota ogonem i robi z siebie takiego biedaka, ktorego ja okropna nie chce puscic z kolegami
to chyba ulubiona zabawa Tomka - a ja tego nie znosze bo wychodze na wredna hexe
i jak pokazuje mu ze mi przykro to on mowi ze robie mu chore jazdy
on nie wie jakie sa inne laski, my jestesmy dla nich takie wyrozumiale i i tak tego nigdy nie docenia bo zawsze jest malo
Napisano 15 listopada 2008 - 01:09
dokladnie, zgadzam sie w zupelnosci. Dzisiaj jeszcze powiedzial mi, ze on juz nie ma sily sie tlumaczyc, biedaczek....taka wredna babe ma w domuon nie wie jakie sa inne laski, my jestesmy dla nich takie wyrozumiale i i tak tego nigdy nie docenia bo zawsze jest malo
![]()
Nic nie poradzimy na to, tacy juz sa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty