na tydzien poszedlby do takiej zolzy to dopiero by cie doceniltaka wredna babe ma w domu
[15.11.2oo8] Wspaniała Sobotka
Napisano 15 listopada 2008 - 01:10
Napisano 15 listopada 2008 - 01:12
hehe, no pewnie.na tydzien poszedlby do takiej zolzy to dopiero by cie docenil
Dobra Olciiia, ja uciekam do lozeczka, bo on prawdopodobnie zaraz bedzie, wole juz lezec
Spokojnej nocki, papa
Napisano 15 listopada 2008 - 01:14
dobranoc
ja tez juz lece zaraz czekam az tomek da znaka ze idziemy
Napisano 15 listopada 2008 - 09:11
Napisano 15 listopada 2008 - 09:20
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 15 listopada 2008 - 09:31
chyba wczorajszy humor powoli mnie opuszcza ... trzeba bedzie to jakoś zmienić
dzisiaj mnie czeka wielkie pranie i sprzątanie --> czyli to co uwielbiam najbardziej ... od sprzatania może sie wykrece, pranie zrobić 5 minut ... bedzie
Karolina86, czemu biodro daje znać o sobie ?? co zmajstrowałaś ?
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 listopada 2008 - 09:39
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 15 listopada 2008 - 10:26
U mnie dzisiaj szaro.
Pogoda się zmieniła.
Siedzę sama w domu i mam czas, by poczytać bs (874 posty)
Lecę po kawkę.
Napisano 15 listopada 2008 - 10:42
no ja ciągle nadrabiam ten przeszło 1000 który sie pojawił jak mnie nie było ... już zostało ok 200by poczytać bs (874 posty)
Karolina86,
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 listopada 2008 - 10:59
No więc dzisiejsze zakupy zrobine
Teraz wstawiłam
śniadanko tez zjedzone
Krzysiek jeszcze śpi
Jak się uda szykuje się dzisiaj z przyjaciółmi Krzyska
Chwila dla Was a potem
Od wczoraj kiespko się czuje coś z żólądkiem . Kupiła sobie krople i wymysla , że ma to co babcia ( pierwsze objawy raka ) nie lubie takiego gdybania ..........mowie , żeby poszła do lekarza ale uparta jest , że szok ......
Napisano 15 listopada 2008 - 11:17
jak się trzymasz
Całkiem dobrze. Trzeba żyć dalej.
Najgorsze jest to, że teraz rodzinka ma wiele do powiedzenia.
Zawsze komuś coś nie pasuje.
Już zapomnieli, że to moja mama spędziła ostatnie miesiące przy babci łóżku.
Napisano 15 listopada 2008 - 11:20
ważne że ty i twoi najblliźsi bedą pamiętać o całym cieple jakie od was otrzymała twoja babciaJuż zapomnieli, że to moja mama spędziła ostatnie miesiące przy babci łóżku
ja sie zabrałam za segregowanie fatałaszków i zmienienie zawartości szafy z jesiennej na zimową
Napisano 15 listopada 2008 - 11:28
ja juz pierwsze czynnosci porobilam.. lazienke juz mam posprzatana czyli to co najgorsze za mna... teraz pranie prasowanie.. odkurzanie mycie podlog ehh... dobrze ze siostra mi pomaga
malutka-iwona, to odbrze ze sie trzymasz.. te pierwsze dni sa najgorsze.. potem juz jest lepiej...
Najgorsze jest to, że teraz rodzinka ma wiele do powiedzenia.
Zawsze komuś coś nie pasuje.
Już zapomnieli, że to moja mama spędziła ostatnie miesiące przy babci łóżku.
a skad ja to znam... taa... u nas tez tak bylo.. jak trzeba bylo babcie umyc ubrac wykapac dac jej jedzenie tabletki dotrzymac towarzystwa pomagac ogolnie to nikogo nie bylo.. jak babcia umarla to sepy sie zjechaly i czekaly na majtaek...
Napisano 15 listopada 2008 - 11:31
Najbiedniejsza jest teraz moja mama.
Muszę jej bronić, bo ona nic nie powie, a potem płacze po kątach.
Napisano 15 listopada 2008 - 11:33
saja, Szlak mnie trafia jak o tym pomyśle.
Najbiedniejsza jest teraz moja mama.
Muszę jej bronić, bo ona nic nie powie, a potem płacze po kątach.
kochana ja to doskonale rozumiem... tylko ze akurat moja mama jest taka ze nie da sobie w kasze dmuchac i od razu wygarnela wszystkim ze do opieki nad babcia to nie bylo nikogo... a po smierc zjechali sie wszyscy... i kazdy nie wiadomo o co mial pretensje... banda idiotow
Napisano 15 listopada 2008 - 11:35
Aż żal, że to rodzinkabanda idiotow
Napisano 15 listopada 2008 - 11:37
Aż żal, że to rodzinka
podobno rodziny si enei wybiera tylko ma... i tylko to jest pocieszajace.. prawda jest taka ze wiekszosc potrafila sie zachowac.. byly jednak przypadki i wcale nie tak malo liczne ktore absolutnie nie umialy ise zachowac...
Napisano 15 listopada 2008 - 11:39
To tak jak u mnie.byly jednak przypadki i wcale nie tak malo liczne ktore absolutnie nie umialy ise zachowac...
Napisano 15 listopada 2008 - 11:44
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty