Środki czystości
Napisano 27 marca 2011 - 22:11
Napisano 28 marca 2011 - 11:41
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 28 marca 2011 - 11:59
dobry. Ale jeszcze lepszy Pur tylko że w żelunaczyń Fairy
Napisano 29 marca 2011 - 08:30
Używamy go w domu i jesteśmy zachwycone bo faktycznie jedna wieksza kropla i można spokojnie pare naczyń pozmywać.płyn do mycia naczyń Fairy
Teraz mama go kupiła i też nie narzekamy, ale jednak wolę Fairy.Pur
A jeżeli chodzi o środki do mycia łazienki i kuchni używam W5 kupowane w Lidlu i jestem z nich bardzo zadowolona. Wszystko z nimi można umyć
Napisano 07 kwietnia 2011 - 12:26
mam problem. W salonie mam fotele i kanapę skórzane - są takie kremowo - żółte. Chodzi o to, ze od siedzenia w ciemnych ciuchach np. jeansach zrobiło sie brudne - takie ciemne po prostu w miejscach, gdzie sie siedzi najczęściej. próbowałam czyscić tym co mam w domu, ale bardzo słabo schodzi. Macie na to jakiś sposób? Jakieś konkretne środki czystości?
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 07 kwietnia 2011 - 12:34
Ja mam specjalny zestaw czyszczący do pielęgnacji mebli skórzanych.Zakupiłam w sklepie meblowym.Droga rzecz ,bo około 70 zł.Jakieś konkretne środki czystości?
Napisano 31 maja 2011 - 10:51
Ale juz np. Ludwik do mycia kabin - jest ok.
Napisano 01 czerwca 2011 - 15:45
Never! i w żadnej postaci, bo to chyba jeden z gorszych produktów jakich używałam. Kiedyś owszem, ale okrutnie się ta marka pogorszyła i ja bym za nią złamanego grosza nie dała.Ludwik
ClinDobry płyn do mycia szyb waszym zdaniem ?
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 01 czerwca 2011 - 18:32
nooo..a ja sobie mysle, ok, 4 zł z czyms, płyn do naczyn nawet nawet ( choc wole inne) a tu maszSajuri napisał/a:
Ludwik
Never! i w żadnej postaci, bo to chyba jeden z gorszych produktów jakich używałam. Kiedyś owszem, ale okrutnie się ta marka pogorszyła i ja bym za nią złamanego grosza nie dała
o , to sobie kupie.Clin
pronto ??a jest do mycia szyb ?ma pronto
dawniej myłam zwykła woda i zwykłymi sciereczkami i byłolub po prostu ścierka z mikrofibry i czysta woda
Napisano 01 czerwca 2011 - 20:08
Niektóre pronto są uniwersalne- do drewna, metali, szkła, itp. Tylko musisz zwrócić uwagę, bo nie każdy ma tak wiele zastosowańpronto ??a jest do mycia szyb ?
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 02 czerwca 2011 - 14:58
Niektóre pronto są uniwersalne- do drewna, metali, szkła, itp. Tylko musisz zwrócić uwagę, bo nie każdy ma tak wiele zastosowańpronto ??a jest do mycia szyb ?
dla mnie nie istnieją środki UNI, uni = do niczego
bo jak może być preparat do szyb, do drewna i do metalu
przcież drewno potrzebuje wosku, znowu szyba tego unika
Napisano 10 czerwca 2011 - 14:41
Napisano 01 lipca 2011 - 08:08
Napisano 02 lipca 2011 - 20:08
to prawda, też czasami zamawiam z neta środki czystości z Niemiec i dobrze się sprawują, kilka miałam z Belgii też rewlacyjne (np środek do usuwania kamienia - kamieć w ciągu kilku sek. schodzi ) ale na nasze - które w pl można dość też nie ma co narzekąac( głównie chemia z Niemiec)
Napisano 27 lipca 2011 - 12:41
Never! i w żadnej postaci, bo to chyba jeden z gorszych produktów jakich używałam. Kiedyś owszem, ale okrutnie się ta marka pogorszyła i ja bym za nią złamanego grosza nie dała.Ludwik
ClinDobry płyn do mycia szyb waszym zdaniem ?
Najlepsiejszy jak dla mnie- ładnie czyści, nie mam problemu ze smugami, jest wydajny. Ostatnio właśnie clina używam choć u mnie raczej pierwszeństwo w czyszczeniu wszelkich szklanych powierzchni ma pronto
lub po prostu ścierka z mikrofibry i czysta woda
Zgadzam się
Do mycia naczyn uzywam Fairy. Butelkę 1,5 ltra mam pol roku, jest tak wydajny.
Napisano 27 lipca 2011 - 13:15
Już chciałam pisać, że to niemożliweDo mycia naczyn uzywam Fairy. Butelkę 1,5 ltra mam pol roku, jest tak wydajny.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 27 lipca 2011 - 16:09
Dokladnie ja tak samo.Od Ludwika swędziała mnie skóra na dłoniach.Fairy jest bardzo wydajny(uwielbiam ten o zapachu owocu granatu).Mi także wystarcza na kilka miesięcy.Fakt wiekszośc naczyń myje mi zmywarka,ale to co nie da się umyć w zmywarce,myję Fairy.od Ludwika mi schodzi skóra z rak....
Do mycia naczyn uzywam Fairy.