Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[24.10.2008] Uwielbiany piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
239 odpowiedzi w tym temacie

#21 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 24 października 2008 - 08:36

calineczka, a dlaczego nie bedziesz miała neta :?:

bo kończy mi sie jedna umowa , zmieniam operatora i juz mam podpisana umowe nową tylko teraz czekam na dostawę instalacji i mysle , że w ciagu dwoch tygodni sie zmieszczą , tak mówili

asia21_87, czytałam o piesku zdrowy już ???
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#22 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 24 października 2008 - 08:39

asia21_87, czytałam o piesku zdrowy już ???

nieee, wiesz z nia jest tak rano czuje sie dobrze a wieczorem juz zle
wczoraj byliśmy u weterynarza i podejrzewa ze coś z żołądkiem moze miec i jelitami
po prostu cos chapnęła niestrawnego i teraz sie meczu biedulka

dzis np rano bardzo dobrze sie czuje po obserwacji, nawet zjadła
a teraz spi u mnie w pokoju
wetertnarz powiedział zeby dzis tez przyjechać i jaby sie dobrze czuła to dostanie tylko 2 zastrzyki
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#23 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 24 października 2008 - 08:42

wetertnarz powiedział zeby dzis tez przyjechać i jaby sie dobrze czuła to dostanie tylko 2 zastrzyki

najważniejsze , że zajął się nia weterynarz
oby szybciutko powrocila do zdrowka

a teraz spi u mnie w pokoju

sen na pewno jej pomoże
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#24 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 24 października 2008 - 08:45

sen na pewno jej pomoże

no on teraz dużo spi, ale jest aktywniejsza niz wczoraj
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#25 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 24 października 2008 - 08:53

witam wszystkich

w domu urwanie głowy oszaleć można ciągle gdzieś jeżdżę załatwiam ..w niedziele mam przyjecie w domu 50 lecie po ślubie dziadków ...no a w domu to robimy ze względu na dziko które nie miało by gdzie w restauracji gdzie spać .....wiec jeżdżenie po sklepach i kupuje napoje piwa itp... dobrze że chociaż jedzenie jest z kateringu i nie trzeba gotować .......dodatkowo muszę załatwić parę rzeczy w urzędach bo jakiś dureń w urzędzie pomylił sie przepisując numer i w niektórych dokumentach jest tak że nasza działka wcale nie istnieje a w innych że jest o połowę mniejsza!!! :evil: ah ci urzędnicy...... nawet nie mam czasu sie rozpakować bo wszytko na już musi być

asia21_87, życzę zdrówka do pieska bo biedulka pewnie bardzo sie męczy <pocieszacz></span>

#26 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 24 października 2008 - 08:53

Witam kobietki.. Ja tylko na chwile.. Musze sie szykowac na zajecia..wyklad tylko. Ale na wczorajszym byly 3 osoby :roll: A jeszcze polowa ludzi pojechala do domu. Wiec moge byc dzis tylko ja :mrgreen:

[ Dodano: 2008-10-24, 09:54 ]
Elodi, zadajesz zagadke na swoj temat, bo moja zgadlas :-D

#27 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 24 października 2008 - 08:55

przyjecie w domu 50 lecie po ślubie dziadków .

wowo niezły staż .... złoż koniecznie zyczenia od nas :lol:

dodatkowo muszę załatwić parę rzeczy w urzędach bo jakiś dureń w urzędzie pomylił sie przepisując numer i w niektórych dokumentach jest tak że nasza działka wcale nie istnieje a w innych że jest o połowę mniejsza!!! :evil: ah ci urzędnicy...... nawet nie mam czasu sie rozpakować bo wszytko na już musi być

<pociech1></span> <pociech1></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 24 października 2008 - 08:56

asia21_87, życzę zdrówka do pieska bo biedulka pewnie bardzo sie męczy <pocieszacz></span>

dzięki

50 lecie po ślubie dziadków

ja tez mam ale 15 listopada, ale bedzie imprezka
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#29 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 24 października 2008 - 08:57

fajna babka, ja ostatnio konto w banku zalatwialam i dobrze ze zauwazylam, bo jak juz podpisywalam patrze ze mi imie pomylil.. :evil: I pewnie bym miala problem z wyplatami pozniej..

50lat...tez bym tak chciala z P wytrzymac ;-)

[ Dodano: 2008-10-24, 10:00 ]
Ogladalam wczoraj cudowny film..Spodoba sie pewnie i wam i partnerom. Polaczenie troche fantastyki, filmu akcji i oczywiscie romansidla <dreams></span> Niestety P juz go ogladal przede mna.. <bezradny></span>

#30 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:02

Witam dziewczynki!

U mnie piękne słoneczko <sun_></span>
i dobry humor.
Posłuchałam waszej rady i pierwsza odezwałam się do D.
Pogodziliśmy się :lol: ale problem jeszcze został.

zmieniam operatora

a na jakiego?
Ja mam neta przez TP i mnie szlak trafia. Myślę o zmianie, ale za bardzo nie wiem na co się zdecydować.
Jestem w Peru...

#31 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:03

złoż koniecznie zyczenia od nas :lol:

złoże :-) tylko jeszcze nie wiem jak mu wytłumaczę że koleżanki z forum co to znaczy .......

ja tez mam ale 15 listopada, ale bedzie imprezka

no to będziesz też mieć fajnie .... u nas jest 30 osób najbliższa rodzina .... ale złości mnie to że jak wszyscy wypija kawę to szklanki (itp cały sprzęt) będę myć ja ..... 30 szklanek po obiedzie ...30 po cieście ..... 30 po kolacji i pewnie jeszcze jaka ciocia wyskoczy ze chce w miedzy czasie kawę albo coś innego ...... czemu nie może to być w restauracji ..... dobrze że chociaż mam tomka do pomocy :-)

dobra znikam bo mama juz czeka ..........miłego dnia wszystkim i gorące buziaki do kiedyś tam
<byebye></span>

#32 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:05

a na jakiego?

era

Ja mam neta przez TP i mnie szlak trafia.

ja tez miałam ale popatrzyłam na inne oferty i wyszło , że drogo a poza tym przez ostatni miesiąc często były problemy z łączeniem no i będe miała jeszcze raz taką prędkośc jak miałam wczesniej
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#33 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:07

era

mamy tam telefony <hmm></span>
Jaki to koszt?
Jestem w Peru...

#34 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:16

malutka-iwona, jeśli chodzi o neta, ja mam z netii i narzekać nie mogę, żadnych problemów odkąd mam, ale na początku masakra...
TP robiła straszne problemy, bo to na ich łączu, więc najpierw próbowali przeciągnąć na swoją stronę, potem udawali, że nie dostali pisma, potem nie mogli ustawić parametrów...eh, chyba ze dwa miesiące walczyłam z oszołomami, żeby móc mieć z netii...ale mam i ogólnie zadowolona jestem...

Ja zaraz śmigam na ośrodek zdrowia, bo coś się dzieje z tym moim zębem...a raczej z jego brakiem ;-)
Tydzień temu w czwartek usuwałam go u chirurga, ale wciąż mnie boli, od tygodnia na przeciwbólowych jadę, a wczoraj zauważyłam, że zaczyna mi się chyba ropa zbierać... :-(
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#35 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:22

Dzień dobry dziewczyny :)
wróciłam już do domku... odebrałam świadectwo i mam zachowanie b. dobre :) jestem z siebie dumna :)
nie spotkam sie z D. bo mnie choroba rozłożyła :/
jutro jak bedzie wszystko dobrze i bede sie lepiej czuła to jadę popatrzec za łóżkami :) chcem nowa sofe rozkładana do pokoju :P

#36 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:22

moze tu znajdziecie jakies rady skad-brac-netporadzcie-vt464.htm ;-)

uu deszczowo dzis i to bardzo. zaraz musze do skrzynki poleciec bo czekam na cos waznego.
Kawki nie pije bo nie mam ochoty ale cos zimnego chetnie sie napije ;-)

Milego dnia.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#37 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:23

Kahela, widzisz... lepiej unikać zębologa... ;-)

odkurzyłem mieszkanie... pozmywałem... umyłem podłogi... normalnie patologia. :lol:
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#38 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:28

PdM, niby lepiej, ale przy ciągłym unikaniu zębologa, to pewnie koło 40-ki nie byłoby co w paszczy oglądać, co? ;-)
No ale fakt, że gdybym miała taką kasę jakiej nie mam...to na pewno strzeliłabym sobie operacyjkę i podczas jednego zabiegu usunęła wszystkie zęby, wstawiła wszystkie implanty i do końca życia miała spokój z dentystą :-P
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#39 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:33

Kahela, możliwe... możliwe... ja też bym wolał pod narkoze wskoczyć i wszystko wyleczyć i wyrwać jeden korzeń ale... tak normalnie iść... to nigdy! :D zawsze czekam do czasu aż zaczyna boleć... wiem dziecinne to ale... wróg numer jeden! dentysta wróg numer jeden! ;-)

ej kobietki ja wam z rana kawusie,pączki a tu zero podziękowania? :lol: widzę że trzeba skończyć z rozpieszczaniem was. ;-)
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#40 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 24 października 2008 - 09:35

Witam <hello></span> <buzki></span> <hello></span>

I ja tez ciesze sie z piatku :-D Dzisiaj i jutro nie pracuje <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> Moj Misiek tez ma wolne, wiec sporo czasu dla siebie <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>

Zaraz jedziemy na zakupy :lol: :lol: :lol:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych