myślę,że oprócz książek to właśnie bardzo ważne są dobre rady koleżanek, które już pewne etapy mają za sobąprzed macierzyństwem, to jakąś bardzo mądrą książkę muszę przeczytać...
Jakie beda te pociechy :P
Guest_Kociak_*
Napisano 03 lutego 2007 - 15:12
Napisano 03 lutego 2007 - 19:00
myślę,że oprócz książek to właśnie bardzo ważne są dobre rady koleżanek, które już pewne etapy mają za sobąprzed macierzyństwem, to jakąś bardzo mądrą książkę muszę przeczytać...
ja będę prawdopodobnie miec wcześniej przeszkolenie jako ciocia, więc może będzie mi łatwiej
o tak ja żałuje że nie miałam przed Arkiem styczności z małym dzieckiem
Napisano 03 lutego 2007 - 21:00
Ty się do tego ciociowania to nie spiesz za bardzoja będę prawdopodobnie miec wcześniej przeszkolenie jako ciocia,
to na pewno pomaga w wielu sytuacjacho tak ja żałuje że nie miałam przed Arkiem styczności z małym dzieckiem
problem w tym, że zbyt wiele koleżanek, to nie ma dzieci.bardzo ważne są dobre rady koleżanek, które już pewne etapy mają za sobą
no ale jest Kasia, coprawda na odległość, ale zawsze coś dopomoże
Napisano 04 lutego 2007 - 07:16
Z wygladu to tak żeby miał po trochu z nas obu
Ja jak byłam mała byłam straszna ( z tego co mi opowiadali) ponoć byłam jeszcze gorsza niż niektóre dzieciaki w "super niani" stąd mój wniosek
Guest_niki_*
Napisano 04 lutego 2007 - 12:50
Napisano 23 stycznia 2009 - 19:26
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 kwietnia 2013 - 16:19
Po tacie usta .
po mamusi : tolerancje,chec pomocy innym, rodzinnosc
po tacie: upor w dazeniu do celu, cierpliwosc, pasje do zycia
Aby umiala sobie radzic w zyciu, nie przejmowała sie glupotami i umiala cieszyc zyciem
Napisano 27 kwietnia 2016 - 13:53
Od wczoraj patrzymy na zdjęcie 3d buźki naszej córeczki i wydaje nam się, że nie jest podobna ani do mnie, ani do męża. WIdocznie jeszcze musimy poczekać, żeby to ocenić.
Na razie jest po prostu śliczna. ![]()
Za to takie fikołki i wygibaski uskutecznia, że tu nie mamy wątpliwości - jest narwana jak matka. ![]()
Mieliśmy też okazję zobaczyć Okruszka połykającego wody płodowe chociaż żołądeczek już pełny - łakomstwo po ojcu. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę!