Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jakie beda te pociechy :P

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 17:51

hehe no wlasnie
jak sobie tak czasami patrze na mojego mena to stwierdzam jedno.. ze moje dzieci beda cholernie piekne.. wiadomo po mamusi hehe ale strasznie upierdliwe i marudliwe :P to po mezu hehehe
mam nadzieje ze nie bedzie tego czytal..
swoja droga.. zastanowmy sie.. jakie cechy chcialybysmy aby nasze dzieciaki przejely po nas a jakie po facecie ?

#2 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 29 listopada 2006 - 18:10

Hmmm... No po mamusi oczywiscie urode ;) to jasne :) i cieplo takie.... i umiejetnosc dzielenia sie swoimi problemami. a jesli chodzi o cechy po tatusiu...nie przejmowanie sie drobnostkami, sile psychiczna i dobroc ( wbrew pozorom strusiek ma kilka pozytywnych cech ;)) tez mam nadzieje ze do tego tematu nie dotrze :P

#3 kiora

kiora
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 20:05

Ja juz mam maluszka, dochodzi do dwóch latek i oczy oraz to co nosi poniżej pasa ma po tacie, zaś reszta po mnie.
Oczywiście marudzenie ma po ojcu rzecz jasna i realna. :mrgreen:
Dołączona grafika

#4 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 20:08

kiora, hehe a mozna wiedziec ile masz wiosen ? tak ciekawosc mnie zjada skoro masz juz dzieciaczka 2 latka :)
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#5 kiora

kiora
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 20:09

spadniesz z krzesła
18 :mrgreen:
Dołączona grafika

#6 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 20:10

o kurde :) mocno wczesnie zaczelas hehe :)
a masz moze jakas fotke dzieciaka ? :P uwielbiam ogladac takie maluchy hehe

#7 kiora

kiora
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 20:11

mam, musze poszukać, poza tym nie za wcześnie, to był plan do realizacji i spełniony został w 100 %
Dołączona grafika

#8 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 20:12

ale ale.. jak plan do realizacji ? w wieku 15 latek wymyslilas plan ze chcesz miec dziecko ? :) kurde hehe a mi sie wydaje ze jestem za mloda na mame jeszcze :P

#9 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 29 listopada 2006 - 20:15

ma 2 latka i juz marudzi? to przechlapane bedziesz miala ;)

#10 kiora

kiora
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 29 listopada 2006 - 20:17

No tak, ale to juz wiadomo po kim pszedł, no nie, zawsze jest na kogo zwalić jak młody marudzi kto go ma położyć :lol:
Dołączona grafika

#11 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 grudnia 2006 - 11:55

w wieku 15 latek wymyslilas plan ze chcesz miec dziecko ?

wow!!

a ja to się tak boję o to nasze przyszłe dziecko. jakie będzie właśnie, jak wychować, żeby nie uległo wszystkim pokusom tego naszego świata, żeby wyrosło na wartościowego fajnego człowieka...

urodę musi mieć po mamie :) po tacie wewnętrzny spokój w każdej sytuacji, i to dobre serduszko :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#12 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 05 grudnia 2006 - 12:50

Hehe szczerze mowiac nie spodziewalam sie ze bedziecie pisac ze wasz facet ma jakies dobre cechy hehe

ale to dobrze niech se poudaja ze nie czytaja tego forum i troszke sie podbuduja :)

#13 koteczek

koteczek
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 03 lutego 2007 - 10:55

Arek to mały tatuś :-) jedynie co po mnie to oczy błękitne i bląd włosy (ale włosy jeszcze mogą ściemnieć)

a jeśli chodzi o charakter to teraz on jest na etapie "buntu dwulatka" :-? :-/ :roll:
Kasia - mama ARECZKA

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#14 koteczek

koteczek
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 03 lutego 2007 - 10:57

a ja to się tak boję o to nasze przyszłe dziecko. jakie będzie właśnie, jak wychować, żeby nie uległo wszystkim pokusom tego naszego świata, żeby wyrosło na wartościowego fajnego człowieka...

to zawsze są takie obawy nawet jak dziecko jest już na świecie
Kasia - mama ARECZKA

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#15 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 03 lutego 2007 - 11:26

on jest na etapie "buntu dwulatka"

a czym się objawia ten bunt? jeść nie chce, płacze, domaga się tego, co chce? Pytam, bo nie wiem na czym to może polegać :D

#16 koteczek

koteczek
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 03 lutego 2007 - 13:58

on jest na etapie "buntu dwulatka"

a czym się objawia ten bunt? jeść nie chce, płacze, domaga się tego, co chce? Pytam, bo nie wiem na czym to może polegać :D

na wszystko (prawie wszystko) mówi NIE :!: :!: :!: swoim krzykiem i złościa próbuje wymusić wszystko nawet to co jest dla niego zabronione, i bardzo często potrafi postawić na swoim :-/
Kasia - mama ARECZKA

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#17 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 03 lutego 2007 - 14:32

swoim krzykiem i złościa próbuje wymusić wszystko nawet to co jest dla niego zabronione, i bardzo często potrafi postawić na swoim :-/

no właśnie. i to jest też duży problem. przecież nie można dzieku pozwolić na wszystko, tylko dlatego, że płacze, tupie nogami...ale jak wytłumaczyć dwulatkowi, że tego nie może jeść, bo jest niezdrowe, tego mu mamusia nie kupi, bo jest za dorgie, a tam nie może pójśc, bo jest zbyt niebepiecznie.... :roll: takie i wiele wiele innych pytań rodzi mi się w głowie i chyba przed macierzyństwem, to jakąś bardzo mądrą książkę muszę przeczytać...

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#18 koteczek

koteczek
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 03 lutego 2007 - 14:45

po prostu trzeba być stanowczym i konsekwentym w swoich decyzjach - to jest największy sposób na taki bunt
Kasia - mama ARECZKA

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#19 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 03 lutego 2007 - 15:05

po prostu trzeba być stanowczym i konsekwentym w swoich decyzjach - to jest największy sposób na taki bunt

no tak.
ale zastanawia mnie czy dziecko w takim wieku już rozumie dlaczego się mu odmawia? czy po prostu powiedzieć NIE i kropka. bez tłumaczenia, bo jeszcze nie ma sensu?

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#20 koteczek

koteczek
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 03 lutego 2007 - 15:08

no tak.
ale zastanawia mnie czy dziecko w takim wieku już rozumie dlaczego się mu odmawia? czy po prostu powiedzieć NIE i kropka. bez tłumaczenia, bo jeszcze nie ma sensu?

rozumie, wszystko rozumie co sie do niego mówi ale czasem udaje że nie wie co ja do niego mówię a wiem na 100% że mnie rozumie
Kasia - mama ARECZKA

Dołączona grafika

Dołączona grafika