Doda
Napisano 04 czerwca 2007 - 09:41
Napisano 04 czerwca 2007 - 10:18
Slyszalam opinie ludzi, ktorzy mieli okazje ja poznac lub tylko zobaczyc na roznego typu imprezach i zachowywala sie jak najbardziej w porzadku
Jej zachowanie to chyba tylko wizerunek sceniczny, przez ktory jak by nie patrzec wiele osiagnela. Podziwiam ja za to co ma, bo na wszystko sama zapracowala a osiagnela naprawde wiele.
Podsumowujac nie sledze za bardzo jej kariery, jest mi obojetna ...
Spiewac potrafi i nie ma co zaprzeczac
Guest_Kociak_*
Napisano 04 czerwca 2007 - 11:32
Ale w Polsce dochodzą już do absurdu, krytykując ją nawet za to, że nosi tipsy (wielka mi rzecz, mnóstwo dziewczyn je nosi) czy za to, że na kurs jazdy poszła w szpilkach ( a skoro ona cały czas na szpilach chodzi to po cholerę ma się uczyć jeździć w trampkach??).
A poza tym uwielbiam jak ona umie każdemu "dosrać"
Napisano 06 czerwca 2007 - 14:00
Doda na zakupach w Mediolanie poznała Tommy'ego Lee - byłego męża Pameli Anderson. Super Express sugeruje, że Dorotę i Tommy'ego połączył krótki flirt.
Szłam ulicą, gdy facet zobaczył mnie i mało nie padł z zachwytu. Okazał się bardzo sympatycznym człowiekiem. Zupełnie innym, niż przedstawiano go w mediach. Dał mi swojego e-maila i prosił o kontakt. - mówi Doda.
Widać, że Doda jest pod wrażeniem Tommy'ego - komentuje tabloid. Zapewnia, że chętnie zaśpiewałaby, gdyby Tommy grał na bębnach! Super Express ostrzega jednak Dorotę przed pochopnym romansem:
Doda musi uważać: muzyk jest podrywaczem i wielbicielem seksu grupowego. A przed kilku laty kaseta, na której zarejestrował swoje igraszki z Pamelą, trafiła do internetu. Tommy to także damski bokser - szczególnie po alkoholu, którego lubi nadużywać. Najlepiej wie o tym Pamela, która wzywała policję, by ta uspokoiła krewkiego męża. Potem oskarżyła go o stosowanie przemocy.
Super Express zapomniał dodać, że Tommy Lee jest również znanym fetyszystą. Nigdy nie ukrywał tego, że uwielbia całować i ssać damskie palce u stóp. To nawet romantyczne. Niestety, ostatnio wyszło na jaw, że gustuje również w... męskich! W marcu, podczas koncertu w klubie Fenix w Seattle wylizał stopy wszystkim członkom zespołu Supernova. Temu już nie możemy przyklasnąć.
zrodlo www.pudelek.pl
Napisano 06 czerwca 2007 - 17:40
bo mi to się wydaje, że to całe zamieszanie oni sami spowodowali, żeby się o nich głośno zrobiło. najpierw Doda ogłasza całej Polsce, że się rozwodzą, za kilka dni w necie pojawiają się ich fotki jak się przytulają i całują. dziwne to trochę...
Napisano 06 czerwca 2007 - 18:08
Podziwiam.
ech...posluchalam nowego jej singla...chyba ten tekst mowi sam za siebie
wlasnie byla premiera w radiu
Napisano 08 czerwca 2007 - 09:39
Napisano 11 czerwca 2007 - 21:18
Napisano 11 czerwca 2007 - 21:26
Ogladalyscie jej wystep na top trendy? Nawet mi sie podobalo. Co nie znaczy ze zaczne sluchac jej muzyke
Spotkalam sie kilka razy z tym, ze jesli gdzies pojawi sie temat o Dodzie to czasem nawet te co ja lubia pisza ze tak nie jest
Fakt, czasem jest kiczowata, lub powie cos glupiego itd, ale wszystko co ma zawdziecza sobie i spiewac potrafi, nie wiem czego niektorzy boja sie to napisac
Guest_Kociak_*
Napisano 11 czerwca 2007 - 22:13
ja tez nie wiemnie wiem czego niektorzy boja sie to napisac
Jedyne na co ostatnio zwrocily uwage media i z czym sie zgadzam: jak na swoj wiek wyglada ona staro
Oglądałam, chciałam usłyszeć ten nowy singielOgladalyscie jej wystep na top trendy?
Napisano 11 czerwca 2007 - 22:25
Rock to chyba nie jest napewno. Taki sobie pop z lekkim brzmieniem mocniejszych dzwiekow czasem
Ale jedyna jej piosenka jaka moze mi sie zkojarzyc z rockiem to "To Ty"
Napisano 14 czerwca 2007 - 21:02
czy sa razem czy nie
Napisano 17 czerwca 2007 - 15:45
hehe, no wlasnie lukelam na ten filmik...masz racje. mnie tez to denerwujetylko musi się wydrzeć
Napisano 22 czerwca 2007 - 22:22
Znajomi piosenkarki zdradzili magazynowi, że Doda odwołała rozwód. Nie ma jeszcze oficjalnego potwierdzenia, ale to wiadomość, jakiej od jakiegoś czasu wszyscy się spodziewaliśmy.
"Dorota nie przyzna się publicznie, ale wiem, że bardzo przeżywa to, co się dzieje między nią i mężem" - mówi jej koleżanka.
"Dorota wkurzyła się, kiedy zobaczyła zdjęcia Radka z inną kobietą" - dodaje. Złość jednak szybko minęła. W dodatku piosenkarkę ujęły pełne poświęcenia starania Majdana, aby ją odzyskać - jak pisaliśmy, przenosi się nawet do warszawskiego klubu, by być bliżej żony.
Naszym zdaniem Doda od początku wiedziała, co robi - przez ogłoszenie rozwodu chciała dać nauczkę Radkowi, a przy okazji wywołała burzę w mediach, co chyba stało się już jej hobby.
Tak czy inaczej, ich małżeństwo to tylko kwestia czasu. Wystarczy, aby na horyzoncie pojawił się ktoś bogatszy (Majdan zarabia podobno 10 razy mniej niż Doda), sławniejszy i z gęstszymi włosami... www.pomponiki.pl/ źródło
Napisano 23 czerwca 2007 - 09:03
Napisano 23 czerwca 2007 - 09:21
http://kozaczek.pl/plotka.php?id=2590
po tym wywiadzie normalnie szczeka mi opadla...
Napisano 23 czerwca 2007 - 12:35
On jest walnięta tylko szkoda, że sama nie wie o tym. I nie mówię tego z zazdrości
Napisano 27 czerwca 2007 - 07:27