Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[26.09.2oo8] Piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
409 odpowiedzi w tym temacie

#21 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 26 września 2008 - 08:41

witam!
ja dzis pospalam w koncu,
wstalam troche wczesniej i sie pouczylam, bo mam dzis o 12 egzamin, a potem na ogladanie mieszkanka i do domku:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#22 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 26 września 2008 - 08:42

katti, witaj
kuruj sie kuruj laska

Zielonooka, cześć
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#23 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:03

asia21_87, hej co slychac?
W ogole to milego dnia wszystkim :-)

#24 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:17

A ja dzis zafochowana na Miska.. A jutro mielismy na zakupy isc :-/

#25 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:19

Mirabelka__22, nie tylko Ty... ja wczoarj takie slowa uslyszalam ze foch na maxa, i nie ma lekko :D

#26 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:22

Mirabelka__22, nie tylko Ty... ja wczoarj takie slowa uslyszalam ze foch na maxa, i nie ma lekko :D

weekend idzie :-D nie fochac sie :!: tylko sie kochac :-D

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#27 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:24

witam :-)

u mnie fajna pogoda słoneczko :-) aż miło w okno spojrzeć .... dziś jadę z mama do lekarza chce wszytko pozałatwiać nim na studia pojadę :-) muszę pomóc jej kupić jakiś płaszcz ewentualnie kurteczkę i jakoś nie mam pomysłu w czym panie po ok 50 roku życia chodzą ... będę mieć ubaw w sklepie :-)

krowka17 jakoś nie rozumie tego przekrętu z kredytem mieszkaniem itp. moja siostra pracuje w szkole szwagier jest informatykiem pracuje w dużej firmie i jakoś nie umią dostać kredytu a twojemu D dali by go ..... eh niektórzy to w życiu maja farta ... byle nie zagmatwał sie w jakieś super pożyczki z dużymi ratami :-)

[ Dodano: 2008-09-26, 10:25 ]
Mirabelka__22, co sie stało ? <pocieszacz></span> może da sie to załagodzić ?

#28 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:30

kattie21, fajna babka, katti, wlasnie jutro rano mial wpasc zebysmy jechali na zakupy...
Wczoraj wkurzyl mnie ze az szok, a wlasciwie zalamal.. Mam problem z moja praca inz i jak mu sie zalilam to potem napisal ze powinnam sie zmienic i przeciwstawic rodzicom bo sobie w zyciu nie poradze..
Eh.. Bo to wszystko wlasnie kwestia ambicji i wychowania..
Poczulam sie jak niedorajda :cry:

[ Dodano: 2008-09-26, 10:32 ]
Ciagle mi mowi ze musze sie zmienic, sama to wiem, ale co ja na to poradze ze wszystko zawsze czarno widze :roll:

#29 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:32

czesc babaeczki moje kochane... dzis mamy z mezulkiem chate wolna.. ojj bedzi esie dzialo...ojjj ojj :P haha.... jak to dobrze jak rodzice czasem opuszcza domek na noc i zabiora siostre ze osba haha
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#30 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:38

czesc babaeczki

czesc mala :-P daaaaaawno nie moglysmy na siebie "trafic" :lol:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#31 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:39

katti, czesc piekna ty moja... noo niestety dawno... ale ciesze sie ze dzis trafilysmy w koncu haha :)
Dołączona grafika

#32 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:42

Mirabelka__22, może cos w tym jest ..... pomyśl sobie on patrzy na ciebie z boku widzi cie w codziennych sytuacjach i może właśnie zauważa ze za bardzo wszystkim sie przejmujesz .... zawsze ci sie wydaje że nie dasz rady .... a on wie że tak nie jest że zdolna jesteś i dlatego próbuje ci zasygnalizować (choc troche nieudolnie) ze tak wcale nie jest że nie musi byc od razu źle .... ja jestem strasznie uzależniona od rodziców i tez tak miałam że sie przejmowałam tym co powiedzą i tym czy wszytko u nich ok .... az do czasu teraz staram sie żyć własnym życiem (o ile to możliwe) i sama podejmować decyzje za to czego chcę .... może cos w tym być czy źle zrozumiałam twój problem????? :-)

[ Dodano: 2008-09-26, 10:45 ]
saja, witam i znam ten ból gdy rodzice są w domu ..... ani człowiek głośniej niczego nie powie bo od razu uszy naciągnięte mają .... a co do jakiś intymnych sytuacji to tez zostaje nam tylko mój pokój i jakoś takom dziwnie się czuję jakbym robiła coś złego .... co może ich w jakiś sposób obrażać :-)

#33 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:47

fajna babka, wiesz powiem ci ze to nie o to chodzi.... moi rodzice sa bardzo tolerancyjni... mama zawsze powtarza ze ona tez byla mloda... wiec nas rozumie... ogolnie w odmu panuje wyzwolona atmosfera.... nie ma z tym problemow... no ale wiadomo zawsze swobodniej jest kiedy jestesmy sami... pozatym my lubimy sie powyglupiac i dosyc glosno pobaraszkowac a tak starmy sie ograniczac.... a kiedy ich nie ma to hamulce nam puszczaja haha :)
Dołączona grafika

#34 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:50

ale ciesze sie ze dzis trafilysmy w koncu

<jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span>

kiedy ich nie ma to hamulce nam puszczaja haha

uuuuuuuu bedzie ostro i dziko hihihihi <fetysz1></span>

wiadomo zawsze swobodniej jest kiedy jestesmy sami...

aj pewnie :!:

#35 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:51

fajna babka, to rodzice mnie utrzymuja i wiele rzeczy musze robic tak jak oni chca.. A on by wolal zebym byla bardziej niezalezna.. Ale nie da sie gdy nie masz kasy. Np na prawku..bylam pewna ze uwale, a jak zadzwonilam do niego ucieszona ze zdalam to powiedzial, wiedzialem.. <bezradny></span>

#36 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:52

katti, kochana ja tez sie ciesze:)

uuuuuuuu bedzie ostro i dziko hihihihi <fetysz1></span>

ojj tez mi sie tak wydaje hahaha :)
Dołączona grafika

#37 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:54

saja, moj tolerancyjna nie jest .... potem mam wrażenie że patrzy na mnie jak na grzesznika ....nic nie powie ale patrzy .... na szczęście moj problem sie już kończy bo znowu 9 miesięcy będę na studiach :-) i rozumie cie że lepiej byc samemu sobie na więcej można sobie pozwolić :-)

[ Dodano: 2008-09-26, 10:58 ]
Mirabelka__22, mnie też utrzymują rodzice ale nie pozwalam im mnie tym dobijać i kierować mną .... jasne mam swoje ograniczania ale staram sie nie przejmować tak bardzo tym czy mi zabronią ....czy co powiedzą ... może nie o niezależność finansową mu chodzi ale psychiczną ? .... a to z tym prawkiem on wiedział że zdasz bo uwierzył ze potrafisz że zdolna jesteś i w ten sposób także pokazujesz że nie jesteś taka słaba jakby mogło sie wydawać :-)

#38 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 26 września 2008 - 09:59

fajna babka, no wiesz sa rozni ludzie i kazdy ma inna granice tolerancji... oni nas rozumieja.... przeciez tez kiedys byli mlodzi... i nie maja z tym absolutnie zadnego problemu.... pozatym u nas nigdy nie bylo tematow tabu.. mama rozmawiala ze mna o seksie o antykoncepcji.... o pozycjach ograzmach.... o stymulacji o wszystkim.. do dzis zreszta rozmawia... lubimy sobie pozartowac.... tak to u nas juz jeste..
Dołączona grafika

#39 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 września 2008 - 10:01

fajna babka, doszla wiadomosc? Bo nie wiem czy sie wyslalo :roll:
saja, zazdroszcze..

#40 saja

saja