[26.09.2oo8] Piątek
Napisano 25 września 2008 - 23:03
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 26 września 2008 - 00:22
Ide spac
Jutro juz do pracki :->
Dobranoc
Napisano 26 września 2008 - 05:54
A zaraz pewnie będę śpiąca, mam nadzieję, że nie będę straszyć, dlatego że mam ważniejszy dzień.
Miłego dnia wszystkim Paniom i Panom
P.S. Mam nadzieję, że ze zmęczenia nie pomyliłam działów.
Napisano 26 września 2008 - 06:04
Co do egzaminu, mam na 11:00 i nie umiem 20 stron A5. Umiem jednak to, co było na poprzednim egzaminie. Mam nadzieję, że na poprawce da podobne pytania. Koło 22:00 wczoraj mi się mózg wyłączył, więc olałam sprawę i poszłam spać. Wstałam o 4:00 żeby się jeszcze poduczyć, ale mi nie wchodziło. Jeszcze w autobusie się poduczę trochę.
Jeez nie mogę się doczekać, gdy znajdę się w ramionach Miśka... A będę w Katowicach dopiero o 19:30. Ale później kino i... No właśnie... Nie wiem co, bo celibat mam i będzie mnie kusiło, żeby się seksić
Nie będzie mnie do niedzielnego popołudnia, ewentualnie włamię się na laptopa Miśka, żeby z Wami popisać trochę. Coś mi się zdaje, że później tydzień będę musiała forum czytać, jak pięknie popostujecie.
Tak więc Laseczki trzymać się, nie tęsknić, wkrótce wracam. Pozdrawiam
Napisano 26 września 2008 - 06:20
Humorek już dobry, handra minęła. Cieszę się, bo atmosfera w domku zaczęła się "zagęszczać". Teraz muszę zaplanować dla nas romantyczną sobotę
Alisekai, powodzenia na egzaminie i udanego wieczoru
Guest_niki_*
Napisano 26 września 2008 - 06:46
Napisano 26 września 2008 - 06:50
Alisekai, powodzenia i milego wieczoru z ukochanym
malutka-iwona, ciesze sie, ze juz lepiej u Ciebie
Napisano 26 września 2008 - 06:52
ach jak przyjemnie hehe, juz piatek, slonko za oknem, zobacze sie z B. dzis lub ewentualnie jutro, bo zalezy o ktorej dzis wroci do Kutna, no i weekend juz.
Mam nadzieje, ze 8 godzin w pracy szybko zleci i mozna sie bawic
Zjazdu w szkole chyba jeszcze nie mam w ten weekend, bo zadnej wiadomosci nie dostalam, a jak dzwonilam zeby sie dowiedziec to jeszcze nic nie wiedza na ten temat, wiec fajniutko jak dla mnie, wolny weekendzik
Napisano 26 września 2008 - 07:00
Od paru dni jest piękna pogoda.
Napisano 26 września 2008 - 08:12
Napisano 26 września 2008 - 08:37
Ja nadal w pizamie
Jutro weslelicho, a ja lepiej wcale sie nie czuje
Tylko zeby po jutrzejszym gorzej mnie nie rozlozylo
Milego dnia wszyskim
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty