Rozmowy w toku
Napisano 14 października 2009 - 14:40
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 października 2009 - 14:42
Napisano 14 października 2009 - 15:08
Napisano 14 października 2009 - 15:10
Napisano 14 października 2009 - 15:11
a to ide oglądacromans z ksiedzem ,
Napisano 14 października 2009 - 15:11
tez tego nie rozumiem , nie ma innych facetówtylko pytanie po co ?
Napisano 14 października 2009 - 15:12
Napisano 14 października 2009 - 15:15
dwa razy romansowała z ksiedzem.
no ale taki ksiądz też nie jest bez winy, skoro ma pociągi do kobiet to niepowinien zostawać księdzem
Napisano 14 października 2009 - 15:34
a to kisadz moze byc tylko brzydkiaż szkoda ich po prostu
pewnie ze tak , no ale jak sie raz dziewczyna wkreciła w taki zwiazek no to moge to tłumaczyc zagubieniem itp , ale drugi raz to juz mysle ze to premedytacja , albo poporstu lubi takie dziwne zwiazki.magdaaaaa napisał/a:
dwa razy romansowała z ksiedzem.
no ale taki ksiądz też nie jest bez winy, skoro ma pociągi do kobiet to niepowinien zostawać księdzem
Napisano 14 października 2009 - 15:59
z drugiej strony uważam że jeśli takich sutuacji jest tyle to powinni zezwolic księdzom na posiadanie rodzin i byłby święty spokój, skończyły by się nielegalne związki i dzieci z takich związków
Napisano 16 października 2009 - 15:45
Napisano 16 października 2009 - 15:48
Napisano 16 października 2009 - 15:53
[ Dodano: 2009-10-16, 16:58 ]
madzia, nie chodzi mi o to że mi się super bardzo podobają słowa , chodzi mi o to że muzyka ma fajne brzmienie
Napisano 16 października 2009 - 16:01
Choc mnie sie wydaje ze ten program zaczyna miec taki poziom jak dla fanów Faktu czy superekpresu . Jeszcze nie było w tym sezonie odcinka , który bym bardzo chciała obejrzec bo temt byłby naprawde fajny.
Napisano 03 listopada 2009 - 11:12
swoją drogą niemądre te dziewczyny były- takie parcie na ołtarz mieć- i ultimatum masz się ze mną ożenić bo jak nie to sie rozejdziemy
Dzisiejszy temat to: "nie będę Barbie, wolę być EMO lub Jolą Rutowicz"
obejrzę bo zapowiedzi są śmieszne
"Paweł ma 17 lat i jest wielkim, być może największym na świecie, fanem Joli Rutowicz. Wygląda jak jej wierna kopia – ubiera się w lateksowe spodnie, buty na 15-centymetrowych szpilach, rękawiczki, cekiny, błyskotki, wisiorki. Różni się jedynie kolorem włosów – Jola jest brunetką, a Paweł ma włosy blond. A jeszcze całkiem niedawno Paweł był ministrantem i marzył, żeby zostać księdzem…"
zrodlo:www.rozmowywtoku.onet.pl
Napisano 03 listopada 2009 - 11:30
Widziałam początek i tez stwierdziłam, ze te laski sie tak strasznie narzucaja i ze to jest wręcz żałosne.wczorajszy był smieszny o laskach co zmuszały chłopaków do ślubu (a oni skutecznie się bronili
)
Jedna laska nie mogła zrozumieć swojego faceta, ktory nie chce brac slubu za szybko, bo rozów już miał za sobą, no co za dziecinada !
Napisano 03 listopada 2009 - 12:07
[ Dodano: 2009-11-03, 12:16 ]
Takie jest zycie,nierozumiem dlaczego szkoda.Czuja powolanie,wiec ida za tym co podpowiada im serce.A tak wogole to pensje maja,dach nad glowa maja,ucza religii,pomagaja ludziom.Ja nie mialabym nic przeciwko jakby moj syn chcialby isc na ksiedza.Jesli czulby taka potrzebe.wiecie czasami jest tak że przystojni faceci idą na księży... aż szkoda ich po prostu ...
Napisano 03 listopada 2009 - 13:45
kiedys Ewa Drzyzga serwowala owiele ciekawsze tematy do dyskusji.
a nie uważasz że skoro ten program jest już na antenie tyle czasu to tematy sie wyczerpują-a nie może w kółko rozmawiać o jednym i tym samym
Napisano 03 listopada 2009 - 13:54
kiedys Ewa Drzyzga serwowala owiele ciekawsze tematy do dyskusji.
a nie uważasz że skoro ten program jest już na antenie tyle czasu to tematy sie wyczerpują-a nie może w kółko rozmawiać o jednym i tym samym
równiez uwazam ze poziom sie opuscił, kiedys z ciekawoscia ogladałam , były czasem programy z gwiazdami i tez było wtedy ciekawie.A argument ze temty sie wyczerpały jest dla mnie mało przekonujacy bo wiele tematów sie powtarza jak np discopolo czy o ginekologach, którzy zle traktuja pacjentki czy o młodych matkach
mysle ze ostanio te programy to taka tania sensacja. kiedsy były programy powazne i zabwane - w zaleznosci od tematu a teraz bywa czesto żenująco i z ludzi czesto sie tam wysmiewaja.
Napisano 03 listopada 2009 - 16:59
ta 15stka z dziesiejszego odcinka co mówiła ze ludzie sobie zdjęcia z nią robią
w tym tygodniu bedą nawet ciekawe rozmowy o kobietach co miały jedna 500 facetów, druga nie lepsza 300 w przedziale wiekowym od 22-65
w piątek będzie ciekawy o hardcorowych dziewczynach ale nie obejrzę bo będę na zajęciach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych