Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pomysl na forum

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
100 odpowiedzi w tym temacie

#61 Piotrek

Piotrek
  • Użytkownik
  • 520 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:01

serduszka były fajne :)
reklamy już nie ;-)

A to reklam juz nie ma ? :P Ciagle sa i w tym samym miejscu.. ;)

I jest normalne a nie tak jak na niektórych forach jakieś wyzywanie,kłótnie itp..szkoda gadac

Hehe, uwierz mi ze tam gdzie sa ludzie tam predzej czy pozniej beda klotnie. U nas bylo juz pelno, temat "Hydepark - forumowe brudy" oraz 1 wielka afera z tak zwana elYta heh ;) Ogolnie wszystko poki co przezilismy i chyba nawet na dobre nam to wychodzi.

Nie wazne jak mowia, wazne ze mowia :)

#62 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:05

strus, mimo to to forum bardzo mi się podoba..

Panuję cudowna atmosfera,ahh jest poprostu bosko ! :-)

#63 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:06

Hehe, uwierz mi ze tam gdzie sa ludzie tam predzej czy pozniej beda klotnie

a zwlaszcza kobiety ;-)

Co nas nie zabije... :P
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#64 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:20

1 wielka afera z tak zwana elYta heh ;)

Ja myślałam po tej aferze,że nie będzie tak jak dawniej ale atmosfera wg mnie wróciła i przyszło wiele nowych Babeczek.
Nie jestem długo na forum zarejestrowana,ale podczytywałam je dużo wcześniej i pewnego dnia bach i jestem z Wami ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#65 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:24

Ja myślałam po tej aferze,że nie będzie tak jak dawniej

a ja wiedzialam, ze bedzie dobrze :P bo czemu niby nie :D
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#66 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:26

Ja właśnie w tym momencie trafiłam na forum...i o mało wtedy nie odeszłam...potem dostałam cynk z tego drugiego Forum, ale poczytałam i...tyle, nie zalogowałam się nawet, bo nie czułam takiej potrzeby...choć kilku osób z tamtych dziewczyn mi brakuje... ;-)

Cieszę się tylko, że nie sprawdziły się przepowiednie niektórych osób, dotyczące tego, że Nasze Forum padnie na pysk...
Nikt nie jest niezastąpiony... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#67 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:46

potem dostałam cynk z tego drugiego Forum, ale poczytałam i...tyle, nie zalogowałam się nawet, bo nie czułam takiej potrzeby...choć kilku osób z tamtych dziewczyn mi brakuje... ;-)

U mnie było tak samo ;-) szczególnie,że nie mam teraz z kim o modliszkach gadać :-P ale nie narzekam :mrgreen:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#68 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:56

Ja właśnie w tym momencie trafiłam na forum

no ja właśnie na krótko przed tym jak zaczęły się te "cyrki" w których nie brałam udziału czynnie. Mi jakoś nie brakuje nikogo, bo z nikim nie zdąrzyłam się aż tak zżyć.
Gratuluje transformacji forum, naprawdę jest coraz lepsze, wszystko jest tu dopasowane :) Super :mrgreen:
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#69 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:28

oj,ja bym naszego Babskiego nigdy nie zdradziła,pokochałam to forum jak drugi dom :-D a pustaków z wyszczekaną paszczą nie brakuje także kiedyś pewnie znów pojawią się jakieś cyrki :-/ ale puki co jest superaśnie z Wami :-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#70 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:05

a mi poczatkowo przykro bylo uslyszec-przeczytac pewne slowa od osob, po ktorych w zyciu bym sie tego nie spodziewala:(( no coz. ale to tyle w tym temacie, nie mam zamiaru tego ciagnac :!:

I sadze, ze nie ma sensu w ogole kontynuowac tego w tym temacie :) i na naszym forum
W koncu tu o Babskim-jedynym takim forum piszemy :P :D

#71 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:45

A tak jeszcze dla info..
forum powstalo w listopadzie 2007.

a nie wcześniej <co></span> bo ja właśnie z tego co pamiętam zarejestrowałam się w listopadzie :mrgreen:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#72 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:50

A ja sobie w googlach wpisałam babske forum to wyskoczyło pierwsze, zapiasła sobie je w ulubionych i tak sobie jakoś z dwa tygod. obserwowałam i mi sie spodobało i się zarestrowałam, i odchodzić nie ma zamiaru :mrgreen: fakt faktem uzależnic sie idzie, ale to nie groźne, bo zawsze można o czym ciekawym pogadać wyźalić się itd.,
Oby było tak dalej tz. taka fajna atmosferka i wogóle :mrgreen:
aż chce mi się krzyknąć dziękuje ze jesteście :mrgreen: <buzi2></span>

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#73 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 22:10

a nie wcześniej <co></span> bo ja właśnie z tego co pamiętam zarejestrowałam się w listopadzie :mrgreen:

trafna uwaga :)
w listopadzie, ale 2006 ;)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#74 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 23:01

Babski swiat jest pierwszym i jedynym forum w jakim bralam i biore udzial :-D

pewnego dnia wkurzylam sie na tomka ze on ciagle siedzial na swoim forum i stwierdzilam ze dla kobiet tez musi byc jakies forum - no i szybciutko was znalazlam :D

wciagnelam sie od razu, czasami jest wiecej czasami mniej czasu zeby tu byc, ale ciagnie mnie do was jak diabli :mrgreen:

nie oddam babskiego za zadne skarby :mrgreen: :!:

a co do tej wielkiej afery to bylo to krotko po moim zarejestrowaniu sie i akurat podczas tego "halasu" tydzien bylam w polsce i nie moglam uczestniczyc w forum.... w koncu do teraz nie mam pojecia oc chodzilo i nawet mnie to nie interesuje....
wazne ze teraz jest tak cudnie - ze wszyscy trzymamy sie razem i zyjemy sobie, wspolnie sie wspierajac ;D

#75 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 września 2010 - 16:24

Bardzo fajne forum,zżyłam się z wami dziewczyny.Wiadomo są lepsze i gorsze dni między nami,ale wszystkim dziekuję,że jesteście i nikomu nie życzę źle.Podoba mi się porządek jaki tu panuje i praca(ciężka)moderatorek i administracji forum.Dziewczyny jesteście wielkie.To forum to mój drugi dom.

#76 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 września 2010 - 17:16

a pustaków z wyszczekaną paszczą nie brakuje także kiedyś pewnie znów pojawią się jakieś cyrki

a byly jakies ?? bo wydaje sie jakby to forum było bez skaz :)
Podoba mi sie porzadek na forum - choć na poczatku na to inaczej troszke patrzyłam :-P
chyba jestem uzależniona od bs
miło spedzam tu czas
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#77 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 18:41

chyba jestem uzależniona od bs

no ja jestem, co chyba widać :P
Pomysł na forum jak najbardziej trafny i pasuje w tym roku świętować rocznicę założenia :P

#78 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 19:06

Ja tez sie uzaleznilem od forum,ogolnie jest tu ok.

#79 busia0608

busia0608
  • Użytkownik
  • 298 postów
  • Gadu Gadu:6530726
  • LokalizacjaUK
  • Wzrost:169
  • Włosy:farbowane
  • Stan:odlatuję
  • Partner:D
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 26 listopada 2012 - 22:55

Babski swiat jest pierwszym i jedynym forum w jakim bralam i biore udzial :-D

mam tak samo jak Ty, nigdy nie ciągneło mnie do żadnego innego, nie miałam czasu.

pewnego dnia wkurzylam sie na tomka ze on ciagle siedzial na swoim forum i stwierdzilam ze dla kobiet tez musi byc jakies forum - no i szybciutko was znalazlam :D

ja też, dopiero jak zaczęłam z D. mieszkać to zaczęło mnie to wkurzać i tak trafiłam na BS, teraz jestem mu za to wdzięczna :D

wciagnelam sie od razu, czasami jest wiecej czasami mniej czasu zeby tu byc, ale ciagnie mnie do was jak diabli :mrgreen:

nie piszę codziennie, ale codziennie czytam, po przebudzeniu i przed snem musze zaglądnąć do Was!!

jestem uzależniona od bs

o tak!
Dołączona grafika
jesteś już Mój, jestem już Twoja !

#80 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 października 2013 - 19:47

Temat stary jak świat, ale chyba wart odświeżenia. Mamy nowych adminów, może nam powiedzą conieco skąd pomysł na prowadzenie babskiego forum? @Qgito ? @laza? ;-) 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.