Dziecieca oaza :)
Napisano 17 października 2012 - 10:32
Napisano 05 listopada 2012 - 23:17
Jak uwarzcie co lepsze jest dla maluszka?
Napisano 19 sierpnia 2013 - 18:21
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 sierpnia 2013 - 08:31
Bardzo fajne, taka swoja własna bajka w pokoju
Torii
Ja akurat drzew na ścianach nigdy nie lubiłam. Ale podoba mi się drugi obrazek, kolorystyka fajna i to drzewo ładne. Nawet bardzo.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 24 sierpnia 2013 - 18:32
Sajuri, uważam, że dobrze wybrać taki ogólny kolorowy pokój, nie tematyczny np. z jednej bajki bo się dziecku szybko znudzi. 2 najlepszy z tego wrzutu moim zdaniem, taki ciepły, jasny i uniwersalny
My póki co zaaranżujemy malutki kącik dla maleństwa w sypialni, nie widzę innej opcji
Napisano 03 stycznia 2014 - 18:38
@halynka lubię białą pościel dla maluszków, więc ślicznie jest moim zdaniem! ![]()
Kołyska jest fajnym rozwiązaniem na początek, jeśli dysponuje się niewielką ilością miejsca. A poza tym maluch w kołysce wygląda uroczo. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 03 stycznia 2014 - 22:30
Sama bym się na kołyskę nie zdecydowała ale u kogoś bardzo mi się podoba, jest śliczna ![]()
Ja ostatnio byłam w Jysku z Bucem poszukać biurka dla niego, a wypatrzyłam piękne łóżko piętrowe, rozglądałam się już za podobnym, ale zawsze były z drabinkami, a to ma schodki. Dla przedszkolaczki mogło by już śmiało służyć, przymierzam się, żeby pooszczędzać parę miesięcy i kupić ![]()
Jakby któraś zielona przekleiła zdjęcie to bym była wdzięczna, bo ja na tablecie nie umiem ![]()
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 04 stycznia 2014 - 10:54
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 04 stycznia 2014 - 12:31
halynka śliczna ta kołyska jest
mój mąż ostatnio dla osoby prywatnej taką podobną z drewna robił
.. wszak ładnie to wygląda , ale ja bym też takiej kołyski nie kupiła .. dzieci szybko rosną najlepiej by łóżeczko pasowało ...
Madź bardzo ładne łóżko
.. ceny takich łóżek to kosmiczne są .. sama kiedyś za takim podobnym się rozglądałam ale zrezygnowaliśmy z zakupu ... mój mąż sam zrobił piętrus dla naszego synka i córeczki mniejsza ma łóżeczko jak podrośnie , to zrobi mój mąż dla niej łóżko
.
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 04 stycznia 2014 - 14:47
@Madź rewelacja! To było kiedyś moje marzenie, żeby samemu takie coś mieć
![]()
@halynka uroczy kącik dla maleństwa. Kołyska mi też się podoba, no i na pewno zajmuje mniej miejsca niż łóżeczko ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych