Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Dziecieca oaza :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
121 odpowiedzi w tym temacie

#21 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 14 września 2010 - 20:30

Ciekawa jestem jak wygląda taka piłkarska oaza :D
ja jestem zdania ze najważniejsze aby meble były bezpieczne i praktyczne.
Dołączona grafika

#22 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 15 września 2010 - 09:18

no tak, ja też bym nie chciała żeby mi się syn obijał o kanty, albo nie daj Boże, żeby sie szafa na niego przewróciła :-/
myślę, że juz w przyszłym tygodniu zaczniemy malowanie :)

#23 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 16 września 2010 - 12:26

Mojej siostry córka tak na siebie przewróciła wyższą komodę... tragedia, dobrze że stało łóżeczko piętrowe to oparło się o nie i w ten sposób ją nie przygniotło.
Myślę, że teraz rodzice są bardzo wymagający i zdecydowanie bardziej świadomi swoich wyborów i tego co oczekują od producentów. Zdrowie dziecka, przynajmniej dla mnie jest najważniejsze i jeśli miałabym kupować meble to napewno takie meble stymulujące zmysły dziecka były by brane pod uwagę :D
Dołączona grafika

#24 MrsSmith

MrsSmith
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 18 września 2010 - 12:08

Zeby meble sie nie przewróciły mozna je przykręcic do ściany - tak mam u siebie w domu.
A wracając do piłkarskiej oazy, meble bardzo praktyczne z jasnego drewna, a ozdobione naklejkami z piłkami, uchwyty szuflad i szafek - małe piłki. Dywanik zielony - jak murawa, wokół łóżka na ścianie wymalowana bramka. Wyglada jakby łózko stało w bramce, młody śpi na budzie - jak to określa tatuś. Oprócz tego footballowe dodatki, fotel piłka i duzo zielonego koloru. Jest tez plakat - jeden!!! Nie ma mowy o oblepieniu ścian plakatami z bravo sport. Jedyny plakat, to logo FC Barcelony w antyramie.

#25 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 20 września 2010 - 14:48

nie każde dziecko ma aż tak sprecyzowane zainteresowania... mój jest w takim wieku, że ciągle mu się zmienia... na dzień dzisiejszy musiałby chyba mieć pajęczyny w pokoju, bo spiderman króluję, nie wiedzieć dlaczego, bo go nigdy nie widział ;)
my ogólnie gramy kolorami, myślę, że z wiekiem po prostu te kolory będą coraz mniej dziecinne i pokój będzie w ten sposób "dorastał"...
jakoś na dniach będziemy kupować szafę

#26 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 22 września 2010 - 21:27

Norlamnie jakbym czytała o swoim dziecku, spidermen idolem, choć go nigdy nie widział :D hahaha co te dzieci potrafią zrobić :D
a masz jakąś szafę na oku? albo jakaś Ci się specjalnie podoba?
Dołączona grafika

#27 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 23 września 2010 - 11:24

podoba mi się pook pook z VOX, już chyba pisałam nawet tutaj, ale skoro wymieniamy tylko szafę to muszę dopasować ją do innych mebli, więc coś białego kupimy... chociaż szkoda mi trochę tej tablicy na drzwiach :/

#28 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 24 września 2010 - 11:55

Możesz kupić taką specjalną farbę która pomalujesz dowolną powierzchnię i zrobi się z niej powierzchnia do malowania kredami :

Ja uważam, że jak już kupować, to całą serię wybranych mebli, a nie pojedyncze egzemplarze, bo później jest od sasa, do lasa....
Mruczę więc jestem :)

#29 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 24 września 2010 - 19:31

dokładnie. na tablicę w szafie jest zawsze szansa i pomalować, ale jeśli kupować meble to tylko w zestawie. chyba jednak rozdzielenie takiego zestawu o którym piszesz z reklama nie miało by już swojego uroku.
Dołączona grafika

#30 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 29 września 2010 - 17:33

Ja uważam, że jak już kupować, to całą serię wybranych mebli, a nie pojedyncze egzemplarze, bo później jest od sasa, do lasa....

też tak uważam, dlatego tym razem kupimy szafę do kompletu tego, co już mamy, a nad lepszymi meblami pomyślę przy następnym dziecku ;)
a co do tej tablicy, to jest też farba magnetyczna, wystarczy dać warstwę pod farbę tablicową i już będzie można rysować kredą i przyczepiać obrazki magnesami ;)

#31 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 04 października 2010 - 17:55

a nikt nie pisze o Ikei - nie chce mi się wierzyć, że nie kupujecie Ikeowych mebelków...
gdzie się nie spojrzy to IKEA!!! Mnie już zbrzydła!!!
Mruczę więc jestem :)

#32 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 05 października 2010 - 21:35

No ja nie kupuję... niestety najbliższą ikeę mam 200km od miejsca zamieszkania... a salon reklama pod nosem. hahaha
Dołączona grafika

#33 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 października 2010 - 13:43

według mnie bardzo fajny pokoj dzieciecy

Załączone miniatury

• image188.jpg

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#34 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 października 2010 - 14:19

Sajuri,o tak.Bardzo pomysłowy.Świetne te półeczki na ścianie i ten wielki kwiat.Kolorki także ładniutkie i milutkie.

#35 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 18 października 2010 - 12:02

rany, genialny ten pokój!!! co za pomysł... super.
Dołączona grafika

#36 kaskuskaa

kaskuskaa
  • Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 20 maja 2012 - 23:39

odświeżę nieco temat:)

Załączone miniatury

• unusual-kid-room-with-twin-bed-design-from-one-of-from-the-25-kids-room-decorating-ideas.jpg
  • unusual-dan-creative-kids-room-design-from-one-of-from-the-25-kids-room-decorating-ideas.jpg
  • luxury-and-fantastic-ids-room-design-from-one-of-from-the-25-kids-room-decorating-ideas.jpg
  • kids-room-decorations-minimalist-500x370.jpg
  • im.jpg
  • garden-theme-for-kidroom-design-from-one-of-from-the-25-kids-room-decorating-ideas.jpg
  • cottage-kids-room-inspiration-from-one-of-from-the-25-kids-room-decorating-ideas.jpg
  • amazing-kids-room-design-from-one-of-from-the-25-kids-room-decorating-ideas.jpg

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#37 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 28 maja 2012 - 17:50

Śliczne te dziecięce pokoiki, najbardziej przypadłby mi do gustu 2, w ładnych stonowanych barwach i 6 dla chłopca. Tylko takie wystrój jest dość ryzykowny, dzieciakom szybko się nudzi lub po prostu z wiekiem zainteresowania się zmieniają i trzeba by wtedy wyrzucić wszystko i od nowa umeblować, a to generuje spore koszty, nie każdy może sobie pozwolić.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#38 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 28 maja 2012 - 21:46

kaskuskaa, ja miałam podobny do tego na 7 zdjęciu :mrgreen:

#39 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 29 maja 2012 - 17:24

Piękne te pokoiki, można poszaleć. ;-)
Tylko że...jaki w nich porządek. :shock: Raczej sobie tego nie wyobrażam, żeby zawsze wszystkie kolorowe zabawki były pochowane, bo nie pasują do wystroju. ;-)
W końcu pokój dziecka ma być miejscem, w którym mały człowiek spędza czas, a nie muzeum na pokaz. :->

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#40 berserker

berserker
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 08 czerwca 2012 - 11:22

Tu widzę ładny i fajny kocyk dla naszego bobasa /reklama/

Załączone miniatury

• 5902675003490_PP_karta.1CECC007-8F7F-43A3-9C4F-CEDFAA91726C.jpg

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych