ja jestem zdania ze najważniejsze aby meble były bezpieczne i praktyczne.
Dziecieca oaza :)
Napisano 15 września 2010 - 09:18
myślę, że juz w przyszłym tygodniu zaczniemy malowanie
Napisano 16 września 2010 - 12:26
Myślę, że teraz rodzice są bardzo wymagający i zdecydowanie bardziej świadomi swoich wyborów i tego co oczekują od producentów. Zdrowie dziecka, przynajmniej dla mnie jest najważniejsze i jeśli miałabym kupować meble to napewno takie meble stymulujące zmysły dziecka były by brane pod uwagę
Napisano 18 września 2010 - 12:08
A wracając do piłkarskiej oazy, meble bardzo praktyczne z jasnego drewna, a ozdobione naklejkami z piłkami, uchwyty szuflad i szafek - małe piłki. Dywanik zielony - jak murawa, wokół łóżka na ścianie wymalowana bramka. Wyglada jakby łózko stało w bramce, młody śpi na budzie - jak to określa tatuś. Oprócz tego footballowe dodatki, fotel piłka i duzo zielonego koloru. Jest tez plakat - jeden!!! Nie ma mowy o oblepieniu ścian plakatami z bravo sport. Jedyny plakat, to logo FC Barcelony w antyramie.
Napisano 20 września 2010 - 14:48
my ogólnie gramy kolorami, myślę, że z wiekiem po prostu te kolory będą coraz mniej dziecinne i pokój będzie w ten sposób "dorastał"...
jakoś na dniach będziemy kupować szafę
Napisano 23 września 2010 - 11:24
Napisano 24 września 2010 - 11:55
Ja uważam, że jak już kupować, to całą serię wybranych mebli, a nie pojedyncze egzemplarze, bo później jest od sasa, do lasa....
Napisano 29 września 2010 - 17:33
też tak uważam, dlatego tym razem kupimy szafę do kompletu tego, co już mamy, a nad lepszymi meblami pomyślę przy następnym dzieckuJa uważam, że jak już kupować, to całą serię wybranych mebli, a nie pojedyncze egzemplarze, bo później jest od sasa, do lasa....
a co do tej tablicy, to jest też farba magnetyczna, wystarczy dać warstwę pod farbę tablicową i już będzie można rysować kredą i przyczepiać obrazki magnesami
Napisano 04 października 2010 - 17:55
gdzie się nie spojrzy to IKEA!!! Mnie już zbrzydła!!!
Napisano 06 października 2010 - 14:19
Napisano 28 maja 2012 - 17:50
Napisano 28 maja 2012 - 21:46
Napisano 29 maja 2012 - 17:24
Tylko że...jaki w nich porządek.
W końcu pokój dziecka ma być miejscem, w którym mały człowiek spędza czas, a nie muzeum na pokaz. :->
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych