Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zaręczyny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1043 odpowiedzi w tym temacie

#41 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 27 września 2007 - 20:10

byłam przeszczęśliwa, pewna mojego TAK i zachwycona tym, w jaki sposób się to działo :) <dreams></span>

Nic dodać, nic ująć, miałam dokładnie tak samo :mrgreen: Choć nasze zaręczyny też były wcześnie - tzn. w kwestii stażu może nie tak bardzo (dwa lata razem),ale w kwestii wieku na pewno :)

#42 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 27 września 2007 - 20:13

Ja teraz jak wchodzę do tej pizzeri to jestem taka dziwnie radosna i nachodzą mnie wspomnienia tego dnia. Prawie zawsze staram się usiąść właśnie przy tym stoliku co wtedy <love></span>

[ Dodano: 2007-09-27, 21:23 ]
A tak mniej więcej wygląda mój pierścionek zaręczynowy (przeróbka innego w paincie, bo aparatu niestety nie mam)

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#43 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 27 września 2007 - 22:31

Hehe, ja cały czas stresowałam Piotrka, że jak będzie się mi oświadczać to ma coś fajnego wymyślić.... oryginalnego ;) ale później już żeby go nie stresować, to powiedziałam, że wcale nie musi być to aż tak oryginalne i że i tak i tak będę się cieszyć, żeby tylko było z zaskoczenia ;) w ogóle obawiam się, że jak przyjdzie już ta chwila to ja cały nastrój zepsuję... bo my tak ogólnie często sobie żartujemy i wydaje mi się, że jak on sie mnie spyta czy ja chcę itd to ja sie go spytam, czy on żartuje czy poważnie się pyta :D

#44 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 27 września 2007 - 22:45

Kociaku ja wiedziałam o zaręczynach i myślałam nad regułką a rzeczywistość była inna. Nawet jak codziennie o tym rozmawiacie i będziesz przeczuwała kiedy to będzie i tak będziesz zszokowana i zestresowana jak cholera.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#45 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 27 września 2007 - 22:55

Nawet jak codziennie o tym rozmawiacie i będziesz przeczuwała kiedy to będzie i tak będziesz zszokowana i zestresowana jak cholera.

tzn my właśnie o tym nie rozmawiamy ;) bo jeszcze do tego daleko ;)
a to, że sobie często żartujemy to było tak ogólnie o żartach, a nie o żartach na temat zaręczyn :)
a że będę zszokowana i zestresowana to na pewno, ale pocieszam się, że Piotrek będzie miał jeszcze gorzej :D

#46 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 27 września 2007 - 23:01

Powiadasz, że jeszcze daleko ? Hmmm oj żebyś się nie zdziwiła- facetom często odbija ;-) Pomyśli sobie i bach już jest u jubilera. Więc może być szybciej jak się spodziewasz.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#47 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 28 września 2007 - 08:21

kilka dni temu zaręczyła się siostra mojego męża :) byli na jakiejś wycieczce na Słowacji i A. oświadczył sie A. niespodziewanie na szczycie góry :mrgreen: w niedziele jadziemy do nich to dowiem się szczegółów ;-)

#48 sinless

sinless
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 24 października 2007 - 20:36

facetom często odbija ;-) Pomyśli sobie i bach już jest u jubilera.

:-P prawda - tak było w moim przypadku ;-)
już kiedyś o tym pisałam - baardzo mile mnie zaskoczył :shock:

często rozmawialiśmy o ślubie, ale nigdy nie sądziłam, że już jest gotów :shock:
pewnego dnia, po pracy - coś go naszło i zrobił nam wycieczkę po jubilerach
(nawet przez myśl mi nie przeszło, że to na poważnie) ;-)

moje zaręczyny, podobnie jak LeeLoo były mało oryginalne,
stoliczek, MY... <love></span> pizza, soczek, muzyczka...
co prawda nie było świec i wina, ale tej chwili nie da się zapomnieć :-D
a jaki stres (widziałam że nie mógł się doczekać i oświadczył się jak najszybciej)

wszystko odbyło się w maxymalnie szybkim tempie - dopiero na 2 dzień uświadomiłam sobie co tak na prawdę się wydarzyło :-D

ONI rzeczywiście są nieobliczalni :mrgreen:

...to zobowiązuje...

a to jest mój pierścionek :

[ Dodano: 2007-10-24, 21:44 ]
Dołączona grafika

#49 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 24 października 2007 - 22:13

Ja mialam nietypowe zareczyny :-D
Bylo to 14 lutego,moj kochany rano o 6.00 po pracy przyjechal po mnie odebrac mnie od przyjaciolki poniewaz u niej spalam i pojechalismy do domu.Wzielam prysznic i polozylam sie spac bo cala noc przegadalysmy o pierdolach ;-)
Juz bylam gotowa zasypiac jak nagle przd moim nosem wyladowalo pudelko a moj kochany... :-? znikl :!: otworzylam to i byl tam sliczny drobniutki pierscionek taki jakie lubie :-> i za chwilke on byl juz przy mnie ze swieczka w ksztalcie serca(ktore mam do tej pory)malym szampanem i dwoma szklankami :-D zapalil swieczki,otworzyl szampana i zapytal czy mi sie podoby pierscionek a ja sie zapytalam czy on mnie prosi o reke czy jak :?: <bezradny></span> a on sie zrobil czerwony ;-) no,ale w koncu zapytal mnie czy zostane jego smerfetka :?: zgodzilam sie...

Ale nigdy bym nie pomyslala,ze on taki wstydliwy :->
a to moj pierscionek.... :->
Dołączona grafika

#50 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 27 października 2007 - 22:36

sinless, śliczny pierścionek :)

co prawda nie było świec i wina, ale tej chwili nie da się zapomnieć :-D

bo tak to jest, wcale nie musi być maxi romantycznie, a i tak ten moment zapamiętujemy na całe życie :)

smerfetkahh, nietypowe zaręczyny w typowy dzień ;-) a teraz macie już swojego małego smerfa :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#51 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 stycznia 2008 - 12:49

Ciekawe jakie beda moje ( pewnie juz niedlugo po zachowanie Krzysia dziwnych pytan itp) zreszta gdyby mial pierscionek zrobilby to w sylwestra :lol: :lol: :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#52 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 04 stycznia 2008 - 12:51

Ciekawe jakie beda moje ( pewnie juz niedlugo po zachowanie Krzysia dziwnych pytan itp) zreszta gdyby mial pierscionek zrobilby to w sylwestra

moze Calineczko dostaniesz na walentynki ;*

#53 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 stycznia 2008 - 12:55

madzia88, nie wiem i chcialabym niespodziankę tylko on straszna gadula i nie wiem czy się nie wygada :lol: :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#54 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 04 stycznia 2008 - 12:59

madzia88, nie wiem i chcialabym niespodziankę tylko on straszna gadula i nie wiem czy się nie wygada

hehe :lol: :lol:

#55 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 04 stycznia 2008 - 13:37

calineczko, a moze jednak sie nie wygada :-D i bedzie niespodzianka :-D

#56 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 04 stycznia 2008 - 14:43

Calineczko no to czekamy na relację <ookk></span> :mrgreen:

#57 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 stycznia 2008 - 21:48

Calineczko no to czekamy na relację <ookk></span> :mrgreen:

no jasne jakby co na pewno sie pochwale ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#58 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 04 stycznia 2008 - 23:32

oj ja bym już chciała.niedługo 5 rocznica...ale też chce niespodziankę i tak bez okazji nie w walentynki czy inne takie,w zwykły dzień i nie w jakiejś drogiej restauracji-moje wymarzone miejsce-Rudzka Góra,albo taka nasza polanka w lesie.chociaż właściwie to nie ważne,naprawde marze o tym zeby on też chciał,żeby wreszcie pokazał że mówiąc że chce byc ze mną zawsze mówi jak najbardziej poważnie <serduszka></span>
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#59 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 21:32

Z facetami ciężko jest, żeby sie oświadczyli. Mój kiedyś myślał, że dla mnie to oznacza natychmiastowy ślub, a ja daleka jestem od tego i bał się że będę go zmuszała. Takie męskie lęki, ale ja bym w życiu nie pomyślała, że on może tak myśleć!!
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#60 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 22:38

mojemu to chyba jest dobrze tak ja teraz i nie ma zamiaru tego zmieniac,a mnie to zaczyna denerwowac bo ja sie już zaczęłam rozglądac za pierścionkami(mam nawet taki idealny upatrzony w kruku),a on nic <bezradny></span>
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych