Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Reklamowaniu mowimy NIE !!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 Piotrek

Piotrek
  • Użytkownik
  • 520 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 12:30

Nowe zasady, tak na szybko.
Wprowadzilem kilka modyfikacji, mam nadzieje ze beda dzialac ok. Jakby cos sie psulo piszcie tutaj.

Od dzisiaj kazda nowo zarejestrowana osoba, ktora sprobuje wyslac prywatna wiadomosc z linkiem do jakiejkolwiek strony otrzyma komunikat:

W celu wyeliminowania nagminnie pojawiajacej sie reklamy, nie pozwalamy nowym uzytkownikom wysylac linkow do czasu az napisza 10 postow i beda zarejestrowani dluzej niz 2 dni.

Przepraszamy za utrudnienia i dziekujemy za wyrozumialosc!

Jak dobrze pewnie wiecie to samo sie dzieje jak nowi probuja napisac posta zawierajacego linki stron.

Dodatkowo.. nowi nie moga pisac w shoutboxie do momentu napisania 15 postow, otrzymaja komunikat:

ABY WYSYLAC WIADOMOSCI W SHOUTBOXIE MUSISZ NAPISAC 15 LUB WIECEJ POSTOW!!

Po co to wszystko ? Ostatnio duzo osob sie rejestruje i wysyla reklamy przez prywatne wiadomosci lub w shoutboxie. Mysle ze nie bedzie to dla nikogo utrudnieniem a wyeliminuje reklame.

#2 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 12:33

strus, dobre posuniecie :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#3 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 12:40

Ja dzisiaj dostałam na pocztę jakis link...ale nie działał :) dobry paragraf
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 16:14

no faktycznie swietny pomysl, wreszcie nie bedzie tych reklam.... :roll:

#5 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 12:07

te reklamy to jakas plaga ;]
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#6 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 07 października 2008 - 16:42

tez jestem za zlikwidowaniu tych reklam
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#7 Mariolcia

Mariolcia
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 06 października 2009 - 06:06

na forach czasami są takie opcje że link można wysyłać dopiero po 24h od rejestracji, i napisaniu 3 postów. Myślę że to lekko zniechęca reklamiarzy, hehe
Dołączona grafika

#8 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 października 2009 - 15:23

forach czasami są takie opcje że link można wysyłać dopiero po 24h od rejestracji, i napisaniu 3 postów. Myślę że to lekko zniechęca reklamiarzy, hehe

ee tam , tutaj czasem rejstruja sie osoby a dopiero za kilka dni czy nawet tygodni wrzucaja reklamy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#9 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 09:35

Ja bym chciała was zaprosić ale nie mogę reklamować:(
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#10 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 11:46

Ale po co taki post?
Temat informuje o wyeliminowaniu reklam, a ty zas wpadlas i oglaszasz, ze cos bys zareklamowala, ale okrutny system nie pozwala.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#11 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 marca 2011 - 12:10

e tam , tutaj czasem rejstruja sie osoby a dopiero za kilka dni czy nawet tygodni wrzucaja reklamy.

I o tym chce przypomniec. Prosimy o informowanie Administracji (moderatorek czy mnie) jesli dostajecie na swoje skrzynki pw / maile linki reklamujace. Moze dzieki Waszej uprzejmosci choc w jakims stopniu uda nam sie zabdac o to, zeby ten punkt regulaminu nie byl lamany. takiej osobie bedzie przyslugiwalo ostrzezenie a w razie nagminnych pojawiajacych sie reklam nawet wylaczenie skrzynki PW.
Dzieki ;)

#12 BeautyWorld

BeautyWorld
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 16 grudnia 2012 - 16:41

nie popadajcie w skrajność - to że człowiek chce się pomąrzdzyć, ponrzekać na forum to chyba dobrze... nie zawsze to co pisze jest w celu reklamy, chociaż może tak wyglądać...

#13 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 października 2013 - 15:52

Ponownie przypominamy, że reklamy, które otrzymujecie na PW możecie nam zgłaszać, dzięki czemu będziemy mieć możliwość zareagowania. 

Uważajcie też na cudowne linki, które często są wysyłane użytkownikom. Nikt za darmo nie doładowuje innym konta, a podanie numerów telefonów na stronach internetowych może skończyć się niemiłą niespodzianką w postaci zwiększonego rachunku i uciekających z konta środków. Na przykład ostatnia wyłapana dzięki Wam reklama po podaniu numeru telefonu na stronie wiązała się z dwoma sms-ami tygodniowo 4,92 zł każdy. Dlatego jeszcze raz proszę: uważajcie, gdzie podajecie swoje dane. 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#14 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 20 października 2013 - 18:28

A no właśnie...

Do mnie pisała kocia, z jakąś tam reklamą, nie pamiętam dokładnie, bo nawet nie przeczytałam i kazałam jej spadać na bambus...

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#15 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 października 2013 - 18:54

Z nią już admini zrobili porządek :) 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#16 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 20 października 2013 - 18:57

zauważyłam ;)

admin broni, admin radzi, admin nigdy cie nie zdradzi... ;)

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#17 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 21 października 2013 - 10:14

Do mnie też kocia pisała. Nie zareagowałam. A przepraszam, zareagowałam, zgłosiłam jej post tam gdzie trzeba. Cieszę się, że "góra" zrobiła z nią porządek.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz