Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

PMS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
91 odpowiedzi w tym temacie

#21 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 22 sierpnia 2008 - 10:40

PMS... nie mam ;) ale odczuwam. ;) przerażający temat. :roll:
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#22 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 22 sierpnia 2008 - 14:12

Na samy poczatku jak dostałam pierwszej miesiaczki to przez 2 lata nie było widać żadnej róznicy w moim zachowaniu czy może dolegliwościach przed okresem :)

Potem się to niestety zmienilo:)
Często przed okresem moje piersi są wrazliwe i przy dotyku czasami bolą :)
brzuszek też poboli czasami
i wtedy robie się nadrażliwa potrafie wziąc do siebie wszysto i sie z tego byle powodu rozplakać :P
Już nie panna a żona :*

#23 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 22 sierpnia 2008 - 15:32

jak to mówił mój eks ja z nim zrywałam za każdym razem jak mam PSM niby nic mnie nie boli (bo brzuch zaczyna dopiero w momencie gdy dostaje okresu) ale jestem taka humorzasta ze strach jestem w stanie płakać cały dzień nie widząc o co, złoszczę sie i obrażam po 5 minutach przychodzę i sie śmieje i jest git i w pewnym monecie nikt nic takiego nie powiedział a ja foch ... i cały dzień mi sie prócz płaczu nic nie chce ...
za to jak dostaje okresu to w 1 dzień nie mam na mnie mocnych myje czyszczę sprzątam gotuje na raz jestem w stanie nawet doczyścić coś co juz jest czyste jak to mówią wstępuje we mnie pracuś latam z ta szmata a wieczorem padam na twarz ze zmęczenia nie wiedząc czemu przecież nic nie zrobiłam ... tylko muszę zjeść sobie tabletek od bólu i jazda ze szmatą .... :- )

#24 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 15:10

Ja najgorszy mam pierwszy dzień. Cały dzień jestem zła i kłótliwa. Ale najgorsze sa zawsze 3 godziny kiedy zwijam się z bólu. Zdarzało mi się nawet zemdleć z bólu:(
A.

#25 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 01 września 2008 - 17:34

Dzień przed okresem czasem bolą mnie piersi,ale nie zawsze.Jakoś nie mam wielkich problemów przed nim.Jedyne co to pierwszego i drugiego dnia jak mam okres pęka mi głowa,brzuch jeszcze przeżywam jakoś lekko w porównaniu co słyszę od kumpelek czy np.od was.
No i np.przez pierwsze 3 dni przeszkadza mi strasznie ten dyskomfort i ciągle myślę o potopie,ale tak to często Marcin zastanawia się,że tak lekko mi to przechodzi i nie chodzę podenerwowana(oczywiście cieszy go to :-D )

#26 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 01 września 2008 - 18:49

Oooo u mnie to raczej wszyscy domownicy wiedzą że mi się zbliża @ bo byle powód mnie wkurza, ciągle krzyczę, a jak się już wykrzyczę to idę do siebie :cry: (właściwie to bez powodu)zazwyczaj tydzień przed pobolewa mnie brzuch a piersi to tak co 3 miesiące mnie bolą ale wtedy nie boli mnie brzuch (natura dała mi wymiane :-) heh) Kiedy tylko dostanę @ odrazu to moje rozdrażnienie mija piersi przestają boleć, a brzuch boli tylko jakoś inaczej (gorzej) niż przed @, na szczeście tylko 1 dnia ewentualnie drugiego ale tylko rano :-)

[ Dodano: 2008-09-24, 07:30 ]
Natomiast tydzien przed @ zawsze pojawiaja sie u mnie pewne objawy fizjologiczne :-P
Nabrzmiale, bolace piersi... niekiedy tak mocno bola, ze lepiej ich nie dotykac :-( No właśnie u mnie też tak to wygląda (własnie dzisiaj :-( ) , szczerze mówiąc to nie wiem jak sobie z tym radzać, bo chodzi o to czy znacie jakieś sposoby na zmniejszenie tego bólu???

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#27 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 19:40

Ja niestety tez to żle znoszę :-/ , jestem rozdrażniona a najlepiej o tym wiedza ludzie z mojego najblizszego otoczenia, kłocę się czesto bez powodu, nic mi sie nie chce, jestem zmęczona i te bóle , ktore zostały wymienione prze poprzedniczki tez u mnie występują :cry: Ogólnie to taka jakas dziwna jestem i często nawet sama sobie się dziwię,ze tak a nie inaczej sie zachowuje...
Dołączona grafika

#28 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 22:27

Ja niestety tez to żle znoszę

chyba jak większość babek :-> Ja przed PMS jestem jak bomba zegarowa,bolą mnie piersi a humor mam bez wątpienia morderczy :-/ i nic na to nie poradzę bo to silniejsze odemnie,w dodatku na ogół w tym czasie zawsze wyskoczy mi jakaś mega "żarówa" na czole...koszmar :evil: zloszczę się z byle powodu i mam wrażenie,że wszystko i wszyscy śa przeciwko mnie :-> naprawdę mam wrażenie,ze jestem wówczas całkowicie inną osobą :-D
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#29 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 22:28

na ogół w tym czasie zawsze wyskoczy mi jakaś mega "żarówa" na czole...koszmar

:-/ mam tak samo. A ogolnie to humorek mam zly. Ale na piersi jakos nigdy nie narzekałam.
Zawsze w te dni klóce się z siostrą <bezradny></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#30 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 18 grudnia 2008 - 21:53

Zawsze w te dni klóce się z siostrą <bezradny></span>

a ja z mężem bo siostra daleko ode mnie ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#31 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 grudnia 2008 - 21:56

monika34, ale ona zawsze po tym poznaje ze bede miala. i jak sie klucimy to mowi " Co? okres bedziesz miala?" :lol: hehe
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#32 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 18 grudnia 2008 - 22:00

monika34, ale ona zawsze po tym poznaje ze bede miala. i jak sie klucimy to mowi " Co? okres bedziesz miala?" :lol: hehe

śmiesznie bo mój mąż chcąc nie chcąc musi to akceptować ;-) i juz mnie zna , że jeśli zaczynam się czepiać , chodzę wściekła to znaczy , żeby na mnie uważać bo może wybuchnąć wojna :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#33 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 grudnia 2008 - 22:10

moj D. jeszcze nie poznal tego jaka moge byc wtedy zla. Z Nim wtedy zawsze sie duzo przytulam i jakos nie umiem byc na Niego zla albo wkurzona ;-) ;-) ;-)

#34 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 18 grudnia 2008 - 22:12

Olenka weż pod uwagę to ,że ja ze swoim mężem juz jesteśmy prawie 11 lat po slubie ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#35 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 grudnia 2008 - 22:56

monika34, no wlasnie. A ja ze swoim przez ostatnie dwa miesiace widzimy sie tylko w weekendy. ;-)
jeszcze sie doczeka mojego marudzenia ! :-D

#36 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 17:52

Ja juz od tygodnia Tomkowi dupe zawracam swoim marudzeniem, placzem i zloscia. Ale juz wczoraj i dzis jest luz, takze jutro zawita do mnie pani @....
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#37 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 20:19

oj dzis zdecydowanie rzadzil pms <sadd1></span> wszystkio mnie denerwuje, nawet do chlopiska sie nie odzywam za bardzo bo awanture wywolam ;-) lampka wina juz w ruchu wiec zaraz powinnam sobie z tym czyms poradzic :P
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#38 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 23:30

madzia, ja dziś mogłabym zacytować Twoje słowa i to dokładnie ze szczegółami... ;-)
Jedynie z tą awanturą nie do końca mi się udało, bo jednak sapnęłam na niegi i mam nadzieję, że Pan i Władca się od-obrazi bo inaczej będę miała zrąbane święta :roll:
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#39 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 20 grudnia 2008 - 11:44

Najlepsze u mnie jest to że ja podczas PMS nakrecam się i potrafie się zezłości bo kubek był źle postawony i zrobić taką awanture że :shock: a jak mi juz przejdzie to się z tego śmieje :-D

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#40 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 20 grudnia 2008 - 18:48

dzis zdecydowanie rzadzil pms

u mnie tez :-( dawno nie bylam taka naminowana <bezradny></span> czuje sie jak bomba <bezradny></span> wszystko mnie denerwuje.... w jednej chwili mam ochote krzyczec, a w drugiej jest mi zle, smutno i najchetniej to <chlipaj12></span> wrrrrr :!: w dodatku znowu mi opryszczka wyskoczyla :evil: (czytalam ze kilka dni przed @ moze sie pojawiac, czyli calkiem normalne) .... niech juz pani @ przyjdzie bo nie zniose tego dluzej <amen></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych