Jak często?
Napisano 30 sierpnia 2013 - 10:53
Napisano 05 lutego 2014 - 06:52
U nas ostatio sprawa wygląda tak...
Według mnie to pan mąż nie powinien i nie ma powodu do narzekań na małą liczbę zbliżeń i pieszczot ale wciąż narzeka.
Od wczoraj prawie wojna bo znowu jęczy,że nie było seksu.I jęczy tak prawie 28lat.
Jesteśmy razem już prawie 30lat ,na początku wiadomo ie było seksu ,miałam 15lat i mnóstwo oporów,rok później uległam mu i tak się zaczęło.
Lubię seks i kocham pana męża i naprawdę w zasadzie nie odmawiam ale...są sytuacje kiedy nie ma i wtedy...:
-to zawsze jest moja wina,
-mam okres...też moja wina(chociaż mimo bólu uatrakcyjniam mężowi czas pieszczotami)
-mam zły dzień,jakieś problemy...moja wina
-ogólnie...kiedy nie ma seksu to ZAWSZE JEST MOJA WINA,jestem oziębła,mam kogoś,nie kocham go,jestem zakonnicą i moje miejsce w klasztorze,jestem leniwa,a on sobie znajdzie kogoś,kogo on wziął inna to by z łóżka nie wychodziła,inne to kilka razy dziennie 7dni w tygodniu i 31 dni w m-cu skad wie?koledzy mowia o swoich zonach i kobietach,on musi to zmienić blebleblebleble...rzygać się chce na to jęczenie.
Jestem normalną,zdrową i niestarą kobietą,nie mam zahamowań,jestem szczupła(po 3 porodach ważę dziś 59kg),dbam o siebie,jestem optymistką i trochę zwariowaną romantyczką jak to wodnik.Są dni kiedy zwyczajnie nie mam ochoty na pieszczoty bądź seks wogóle,chcę się przytulić,pogadać tak zwyczajnie.
No i druga sprawa kiedy pan mąż jest zmęczony i zaśnie o 20.00 i nie ma seksu to...też jest moja wina,bo tak zwlekam z pójściem do łóżka aż on zaśnie ![]()
kiedy ogląda sport i ja zasnę też jest moja wina bo powinnam czekać i tak bez końca...w zeszłym miesiącu zaznaczałam na kalendarzu częstotliwość kontaktów seksualnych wogóle i wyszło mi,że na 31dni,przez 3dni miałam okres 3dni mi się nie chciało a reszta to kontakty raz lub 2-3(wiecej nie ma jak 3)razy na każdy dzień...powiedzcie czy naprawdę to mało???
Myślę,że z moim panem mężem coś nie teges...może chciałby a nie może?może chce mi i sobie coś udowodnić...nie chce o tym gadać,tylko jęczy,że ze mną coś nie tak bo ON to ciągle chce i ciągle może tylko ja jakaś taka inna niż cała reszta kobiet na świecie.
Mamy komfortowe warunki,własną sypialnie,dziecko juz duze 14-letnie i ma wlasny pokój...jestem wykończona tymi ciągłymi pretensjami i dąsami,jęczy,że mnie zostawi,poszuka innej bardziej sexy i lata mijają a on wciąż ze mną...nie rozumiem i zaczynam mieć tego histeryka dosyć.Powiedziałam mu dziś,że zachowuje sie jak mała rozkapryszona panienka... ![]()
i że może mnie pocałować
obraził sie i wyszedł do pracy bez pożegnalnego całusa
![]()
Jak to u was?A może to ze mną coś nie tak?(ja tak nie uważam,ja jestem normalna)
chyba?
Ale się rozpisałam...nagadałam...dzięki za to miejsce bo teraz mi lżej trochę...
)
Użytkownik gogi edytował ten post 05 lutego 2014 - 07:00
Napisano 05 lutego 2014 - 09:11
niejeden facet bedacy w zwiazku z takim stażem by pozazdroscil
wyszło mi,że na 31dni,przez 3dni miałam okres 3dni mi się nie chciało a reszta to kontakty raz lub 2-3(wiecej nie ma jak 3)razy na każdy dzień...powiedzcie czy naprawdę to mało???
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 lutego 2014 - 10:16
E tam...mój albo udaje albo jest INNY...nie wiem skad sie to u niego bierze...
Napisano 05 lutego 2014 - 11:06
U mnie w grudniu średnia wyniosła co drugi dzień.
A w styczniu co 3, wiec źle nie jest ![]()
@gogi , to jest dużo wg mnie...
3 razy dziennie u nas bywało, ale rzadko, bo ileż można ![]()
Mój czasem chce się tylko przytulić i poleżeć razem.
A przeważnie to ja chcę więcej. ![]()
Ale był taki okres, że go namówić nie szło...
Napisano 06 lutego 2014 - 19:37
Ale jaja...to mój rzeczywiście jest jakiś INNY ![]()
Napisano 06 lutego 2014 - 21:41
A może to ze mną coś nie tak?(ja tak nie uważam,ja jestem normalna) chyba?
jak na moje to z Tobą wszystko bardzo dobrze ![]()
koledzy mowia o swoich zonach i kobietach,on musi to zmienić blebleblebleble...
może koledzy się chwalą jak to oni często długo, ekstra super, 'większa połowa' to może prawda, a może ich wymyślone podboje, żeby się pochwalić jak to mają dobrze, cudownie, a żona/dziewczyna zawsze ma 10 orgazmów ![]()
Ja myślę, a raczej jestem pewna, że jak na taki staż to i tak mąż ma dobrze z Tobą ![]()
Maż niech troszkę więcej tolerancji wykaże, bo skoro przecież sex JEST to po co sobie krew psuć, gorzej jak by wcale nie było ![]()
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 06 lutego 2014 - 22:22
Dokładnie, kompromis... Nie kumam gościa.
Maż niech troszkę więcej tolerancji wykaże, bo skoro przecież sex JEST to po co sobie krew psuć, gorzej jak by wcale nie było
@gogi On dobrze by się czuł gdybyś to robiła dla niego na przykład i się zmuszała? Bo mój musi mieć pewność, że tego chcę i jestem w nastroju...
Napisano 08 lutego 2014 - 07:40
A dziś nastrój był...tralalalaatralalala lala...
![]()
A co do gościa Wisienkowa...toja też go nie kumam...chociaż jutro minie 30lat jak się znamy i zaczęła się nasza historia... ![]()
Użytkownik gogi edytował ten post 08 lutego 2014 - 07:46
Napisano 08 lutego 2014 - 19:02
Na początku związku było po parę razy dziennie. Potem przeszło do raz dziennie i staneło na co 2-3 dni. Choć był taki czas, że w ogóle przeszła mu ochota na seks. To było straszne, bo oczywiście winiłam siebie i myślałam o bóg wie jakich głupotach. Całe szczęście wszystko wróciło do normy po jakimś czasie:)
Napisano 09 lutego 2014 - 20:13
u mnie ostatnio - minimum raz dziennie, ale bywa że i dwa bądź trzy. Niestety mojemu A. też jest mało, np. dziś się już wcześniej kochaliśmy, teraz jestem zmęczona i nie mam ochoty, a on mnie cały czas nawołuje
![]()
Napisano 10 lutego 2014 - 13:57
U nas to różnie.
Na razie się rozkręcam po ciąży ...
Czasem jest tak , że przez dzien najdzie mnie takaaa ochooota
, a jak przyjdzie mąż, jest wieczór, Mały śpi to ja padam ze zmęczenia i po prostu nie mam sił i jedynie o czym marzę to sen.
Mąż to oczywiscie rozumie, nie nalega.
Tak średnio to 2 , 3 razy w tyg, ale wczoraj np było dwa razy...
![]()
Tylko za drugim już troche bolalo, więc wszystko powolutku się może rozkręci ![]()
Napisano 11 lutego 2014 - 09:47
U mnie przerwe zrobiłam i to chyba kara dla chłopa , ale dopóki nie postanowi czegoś to nie ma bzykania ![]()
Napisano 23 lutego 2014 - 22:10
@gogi Twój Pan maz jest chyba zbyt wymagający. Niech doceni to co ma, bo niejeden by pozazdrościł, naprawdę. Ja na taki staż to naprawdę często się kochacie. Ja naprawdę lubię seks a nie zawsze tak często mi się chce (nie mówię, że teraz po ciąży, tylko ogólnie). Masz prawo nie chcieć i on nie ma prawa się przez to obrażać. Swoją drogą dziwne, że przez tyle lat jeszcze nie zrozumiał, że jego dąsy nic nie pomogą w tej kwestii.
Napisano 29 listopada 2014 - 01:25
Mniej więcej 2 razy w tygodniu. Dla mnie trochę za mało
ale niestety tak to jest jak się pracuje na różne zmiany a tym bardziej jak Misiek ma nocki.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 04 grudnia 2014 - 13:20
A u nas to już zależy
mój mąż to najchętniej , to by chciał codziennie
.. raz tak było że trzy razy w tygodniu .. raz dwa
.
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 04 grudnia 2014 - 18:50
U nas ostatnio krucho- 2razy w tyg, gora 3.
M.A.L.O. ![]()
Winny jak zawsze stres+zmeczenie ![]()
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 28 grudnia 2014 - 20:29
Ja staram się aby było tak co drugi dzień, ale nie zawsze wychodzi. Tak średnio to chyba wyjdzie 3 razy na tydzień.
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 15 stycznia 2015 - 09:58
My cały czas podtrzymujemy tradycję - codziennie, no chyba że mam @ ![]()